Új hozzászólás Aktív témák

  • Auratech

    őstag

    válasz nike_ #103847 üzenetére

    Nem teljesen off topic a kérdés, de azért nem is ide célzott. Szakmabeliként azt javaslom, hogy a belőtt költségkeretet tekintve jobban jársz aktív stúdiómonitor párral, mert a hifire is alkalmas dedikált sztereó rendszer, amin mixelni is lehet, nem fussa ki..
    A 20 m2 az már egész jól hangzik. Az nem odú, dobozhanggal.
    Az aktív (nearfeld-közeltéri) monitorból az "olcsóbb" márka nagyobb teljesítményű változatával jobban jársz, mint a drágább márka általad is megfizethető példányával.
    Például egy M-Audio BX8 D3-al, ami szettben most százas körüli.
    Hangkártyából, vagy kiskeverőből olyat érdemes venni, aminek a főkimenete szimmetrikus, xlr csatlakozós vagy trs, de valóban szimmetrikus. Akkor egy jó minőségű szerelt, 2-5m-es mikrofonkábel párral össze tudod kötni a hangkártyával, kiskeverővel. Nekem Soundcraft notepad 5 keverőm van usb-vel, de hasonló árkategóriában az Allen & Heath ZEDi-8 is ajánlható. Ha hangkártyában gondolkozol, akkor ne vegyél szarabbat egy Focusrite Scarlett Solo-nál, vagy PRESONUS AudioBox iOne-nál. 30-40 körül. Kell egy jó füles is, ami nem csap be. pld Beyer dt770 pro vagy olcsóbban valamilyen superlux klón. Bár az becsap :)

    [ Szerkesztve ]

    Auratech Field Recording

Új hozzászólás Aktív témák