Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz thomeef #85150 üzenetére
Igazából a Lunacy esetében elég egyszerű a megoldás, nem 3 manával drágább, hanem 2 manával drágább spelleket ad majd. Ezzel nem herélik ki teljesen, viszont pl. nem 5-6 mana lesz a Libram of Hope, hanem 6-7. Spellenként +1 mana már elegendő lehet ahhoz, hogy ne legyen ilyen erős a deck.
-
thomeef
őstag
-
Boti80
lelkes újonc
válasz pachito #85157 üzenetére
Az a baj sose lesz jó balance, nerfelik mage-palát, aztán mindenki warlockozni fog, izgi lesz (pár nap alatt is meg untam, nemhogy eztán) aztán .. jönnek ellene az ultra aggro deckek, aztán pénz feldobás hogy húz az első pár körbe és nyerni fog-e control deck ellen. (ilyet is láttunk már pár év alatt).
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
válasz pachito #85159 üzenetére
Csináltam egy secret palát nincs benne kazakusz meg az új pala legend se, kedvemre szabtam és játék stílusomra alakítottam tegnap délután kezdtem és már dia4-be vagyok mondjuk 10 csillagom volt kb 5 meccsen kaptam ki mind mage volt, tény hogy op de elég lenne a fegyvert durablity egyel csökkenteni és 3 manara tenni és gyengébb lenne de használható
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Betörtem a wild lapokat, most 149115 dustom van, ha megnyomnám a gombot, akkor 5320 dust ütné még a markom.
-
Chumlee
senior tag
Annak tudnék örülni ha ez ellen a big priest-tel csinálnának valamit wild-en konkrétan a legidegesítőbb deck ami létezik... Most pedig, hogy mindenkörben még többet tud gyógyítani magán röhej.
-
A Metamorphosis spell használata után, ami 4 sebzésre változtatja a hero powert, lehet sebezni az ellenséges hero-t is?
Csak azért kérdezem, mert az ellenfelem triggerelte az oh my yogg secretemet, ami a spelljét erre változtatta. Na most nekem 4 hp-m volt, szóval rohadt nagy pech volt, de nem használta rajtam, hanem feladta a csatát.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
rocket
nagyúr
Meg mindig mukodik a Weekly Quest cserere 5 Win 2500 questet ad, de elotte megkell csinalni az 5 win questet amit alapbol adott, es utana cserelni a maradek kozul
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Boti80 #85175 üzenetére
És mennyi az esélye, hogy hamarabb húzol fel 34 lapból 5 lapot, mint 30-ból egyet? Ez az egyetlen eset, amikor megéri, hogy játszol Cthun-t, és akkor még mindig fel is kell húzni a Cthun-t. (Arról nem is beszélve, hogy a Cthun spellek többségét soha nem játszanád magában.)
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Boti80
lelkes újonc
-
Chumlee
senior tag
Szívesen játszanék Hunter-rel wilden, ha már meg van Sylvanas.
Nincs valakinek olyan ami bevált? -
Bazsi1987
őstag
Nyomasd most standeren a face huntert 60% win rate-je mage paladinokat be lehet darálni hip-hop 2600 dust kb
[ Szerkesztve ]
-
Derrewyn
senior tag
válasz Boti80 #85184 üzenetére
Hidd el, Lunacy deck-be nem kötelező a C'thun. Ízlés kérdése, sokan egyszerűen megszokásból pakolják bele, meg amiatt mert +4 spell. Ugyanakkor a 8 manás spellek jó része vacak, a 7 manás spellek közül pedig még kevesebb a használható, így az 5 manás spellek nem igazán jók Lunacy-hoz.
Az meg, hogy addig várj Lunacyval, míg kezedben nem lesz a 4 C'thun spell, nem a legjobb stratégia.[ Szerkesztve ]
-
Boti80
lelkes újonc
válasz Derrewyn #85188 üzenetére
Én elhiszem , de attól még használja a mage állomány 95%-a, én csak abból indulok ki, hogy nap mint nap milyen mage deckek játszanak ellenem , de valahogy sose hagyják ki cthunt a deckükből nyilván nekem egyik variáció se jó mert libram palázok és jelenleg csak a mage az “ellenfél” ahol izzadni kell, meg szerencsésnek lenni.
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
válasz Boti80 #85175 üzenetére
Szerintem félre értetted az egészet amit írtam/írunk.
A lunacy-t nem játszod ki, amíg van a pakliban thun spell, erre gondoltam. Mert akkor az megy a levesbe. És, hogy azért ne játszd ki a lunacy-t az meg csökkenti a nyerési esélyed. Mert az onnantól nő meg, ha kijátszod. -
Boti80
lelkes újonc
Akik berakják cthunt, nem azzal a szándékkal hogy majd kijátsza, és azzal megnyerik a végén, hanem mert nagyon hasznosak a lapjai, és sokszor életet is menthet a lapjai,aztán ahogy jön lunacy nyilván kirakja minél hamarabb. Ha nagyon rosszul huzol és lunacy az utolsó 5-10 lapban van, akkor el is lehet engedni azt már , mert cthun nagyobb value onnantól végjátékra. Szóval a lényeg előre nem lehet megmondani melyik lesz a nagyobb value közülük , ezt csak a szituáció dönti el,annak függvényében mikor is jön lunacy.
[ Szerkesztve ]
-
Derrewyn
senior tag
Ez az Oh my Yogg bug, amikor beragad a spell kasztolás animáció és hang, rohadt idegesítő. Nem is értem, hogy ezt hogy nem javították ki a legutóbbi hotfixben.
Most ráadásul a Spring Water sem adta vissza a 4 manát egy ilyen OmY bug mellett, nem tudom van-e összefüggés, de elég gáz, hogy egyre több bug van a játékban.[ Szerkesztve ]
-
Előbb volt egy olyan bug, hogy az ellenfél oh my yogg triggerelése után nem tudtam kijátszani semmilyen kártyát (nem engedte megfogni sem a kártyákat), és a hero poweremet is csak a saját minionjaimra és magamra tudtam használni. Találkozott valaki ilyennel?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Bazsi1987
őstag
Tényleg ezeket a hero bookokat ti megszoktátok csinálni?
-
grizlisandor
veterán
Még egy bug, kirakta ellenfelem a murloc-ot és trade-elt vele, én nem látok se charge, se rush feliratot rajta.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz grizlisandor #85198 üzenetére
Nem volt a pályán lushwater-scout ?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest