Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz whitezo88 #80050 üzenetére

    Nincs ebben semmi újdonság sajnos, régen is ez a lemez ment (reno lock), ha nincsennek nálad a kulcs/tech lapok jó időben, már pöröghet is a kövi meccs. Arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi ranked rendszerben még mindig teljesen mind1 mennyi ideig tart egy meccs. Ezért nem is értem azokat akik Odd warriorral létráznak. fél-1 órás meccsek már az elején mind2 fél veszített. Persze high legenden más nyilván, nah de addig, pláne hogy 5ig még streak is van...

    Megvagyok arénával, nagyon úgy fest hogy a patchel megint buheráltak a bucket szisztemen, csak éppen szokás szerint elfelejtettek szólni. Még szerencse, hogy nem cél a ladderboard itt se. Kellett is, mert itt is giggleing, mushroom power, mossy, 3 warpath, rendszeres volt. Most megint lehet kisérletezni, hogy melyik klasz lett egy kicsit jobb mint a többi. 2 hét múlva meg ugye jön a dual class, nekem a tavalyi tetszett annak ellenére hogy nagy clown fiesta voltak érdekes kombók. Kár hogy ez is csak ideiglenesen érhető el.

    DE sajnos, én is azt látom, hogy az utóbbi 2 kiegben kevés volt a jó lap, igaz hogy az elötte lévőket (kobold és DK) meg túltolták. Nemtom mi lesz itt ha ezek kirotálnak tavasszal...

    Sok sikert a D3hoz, mi is toltuk előző sezonig haverokkal, nah csak ilyen apukás stílusban és csak az első 2 hétben. De a mostanira már senki nem akart jönni, érthető közel 1 éve semmi változás, egyedül meg gyorsan beleun az ember.

    Az MTG aréna nem rossz, végre összeraktak egy rendes interfacet, megvan a papír alapú hangulat is, csak olyannak aki nem ismeri nem tolta, nem szórakoztató nézni. Ugyanez volt a Gwenttel is, ugye ezt nemsokára megint átdolgozva kiadják. Majd meglátjuk, hogy az újdonság varázsa után mi marad. Remélem tolni fogják bele a tartalmat, mert az előzőeknek ez volt a másik rákfenéje.

    Az Artifact-ról ami videót láttam szintén az jött le, hogy igyekeztek ezt a Dotás 3 lanet áthozni, ami tök jó mert több taktikával is tudsz sikeres lenni, csak éppen megint nem könnyű követni, így kérdés hogy mennyire lesz szórakoztató ezt nézni. Az üzleti modellel is vannak fenntartásaim.. De korai még nagyon, majd meglátjuk mi lesz belőle.

    Viszont ugye ezek egyike se érhető el mobilon, a "bonyorultságuk" miatt.
    De a legfontosabb, hogy meg érkeztek a pókok a kocsmába...

Új hozzászólás Aktív témák