Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz F-ECT$ #78151 üzenetére

    Ilyet sosem fogsz látni 1 játéban, mert elvenné az új játékosok kedvét, ha látnák számszerűsítve mennyit kell grindolni.

    Ez olyan, mintha úgy raknék ki álláshírdetést, hogy kemény fizikai munkára keresek 12 órás bosztással munkást sz.r fizetéssel és rossz körülményekkel. Nyilván a kutya nem jelentkezne. De hamár ott vannak lehet, hogy ugyan azok a körülmények de mégis marad 1-2 hülye aki annyiért is vállalja.

    Ugyan ez a HS is. Mondjuk hozzáteszem, hogy most már kezdünk a jó irányba mozdulni. Ezzel a 70 packos pre orderrel most kaptak 1 jó pontot tőlem, mert tényleg rohadtul megéri.

    Ha szigorúan a fizetős rendeszert nézem azt mondanám, hogy az ár növelés előtti áron ugyan ilyen 70-es preordeddel nekem már teljesen megérné a játék és nem húznám rá a számat.

    Most már az Epic bontásokkal / mennyiséggel kellene kezdeni valamit, mert arra megy el a legtöbb dust, ha ezeket kell legyártani. Hálistennek most csak 2 dupe epic esett a bontásból, viszont az előző kiegeknél 6-8 is volt, ami hatalmas veszteség Dust téren.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák