Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz whitezo88 #73325 üzenetére

    Az OW konkrétan nézhetetlen számomra. Mind stream mind bajnokság formájában. Játszani biztos jó lehet vele, nekem még mindig egy UT jut eszembe róla, ami 1-2 fegyvert és a pörgős játékmenetet illeti.

    Viszont pont ezért 1 instant epilepszia roham az egész. Minden villog, össze - vissza ugrálnak a játékosok, remeg a kép stb. Kb. hányingerem van a vizuális hatástól 5 perc után.

    A többi FPS-nél nincs ilyen, pláne nem CS:GO-nál, tekintve, hogy az 1 csiga sebességben és főleg 1-2 kulcs Frag-en múlik a dolog + a stratégián.
    Emiatt szerintem sosem lesz belőle jó esport játék. Emellett a népszerűsége is a béka segge alatt van az indulás utáni hónapokhoz képest.

    A WoW egy szezonális játék, amikor van kieg, akkor pörög 1-2 hónapig, utána a kutyát nem érdekli.
    SC-t ahogy mondod kinyírták, illetve a kóreai játékosok dominálták a játékot gyakorlatilag a kezdetektől.

    A HS pedig jelen pillanatában nem alkalmas E-sport-ra a támogatás hiánya és a meta miatt.
    Most a DK metában a highroll deckek fénykorát éljük. Ha netán 2 "control" pakli kerül össze úgyis az nyer, aki korábban behúzta a saját Death Knight-ját.

    A Druid ellen továbbra sem lehet mit kezdeni. Remélhetőleg az innervate + plague nerfekkel már elég lesz a Geist ahhoz, hogy verhető legyen.

    Szerk:

    A fentiektől függetlenül tök jól elvagyok most a Razakus Priest-el. Vele nagyon élvezetes a játék, ha nem az utolsó 2 lapban vannak a kulcs lapok.
    Legutóbb 1 Silence Priest-et vertem meg nagyon vesztett helyzetből. Ennél a paklinál valahogy még azt érzi az ember, hogy valamennyire high skillcap a cucc, mert nem mind 1, hogy milyen sorrendben használod a hero powert + nagyon be kell osztani az erőforrásokat, mert szart nem érsz a hero powerrel, ha marad a kézben 2 6-os drop.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák