Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Hogy ne csak mindig sírjak a fórumon most megosztom azt is, hogy sometimes lucky is vagyok. :D
    Taunt warrior ellen játszottam a Thijs féle mid hunterrel (ami shamant leszámítva mindent könnyen ver) és jól jöttem ki 1 brawl-ból. Idén kb. először... :DDD

    Volt lent a boardon 2 db 1/1 token, 1 6/3-as Highmane, illetve egy 8/5-ös hyena. Kézben pedig 2 rat pack, még 1 highmane + tauntos lap. Srác WinAxe-el tradelt a mane-el és tolta a brawlt úgy, hogy nem maradt manája. Tippeljetek mi élte túl... :DD

    16/9-es minionnal igazi orgazmus volt arconvágni a srácot. A poén az volt, hogy épphogy csak az armort ütöttem le róla, mert az armorsmith-es verziót játszotta (ami amúgy be is vált neki az elején). Kövi körben 2. highmane-re tolta a concede-et.

    Egyébként most az elemental shamant érzem még erősnek, mert sok benne az AOE, ami a legtöbb midrange - aggro pakli ellen winconditon. Illetve ott a 2 heal-es taunt, ami ugye dupla cheat, valamint Kalimos is.

    Golden legendes témához hozzászólva elég kevés esett nekem is.
    Classic-ból: Gruul (a legelső brawl-on, ment is azonnal dust-ba, mert akkor kevés lapom volt), valamint Leeroy.
    TGT: Eadric
    MSoG: Genzo (volt sima szóval törtem, mert sz.r a lap)

    Az új kiegből pedig még nem nyitottam.

    Tekintve, hogy 1000+ -ban vagyok a nyitott packok számát illetően nem mondanám soknak.
    Egyébként a Hall of Fame-es lehetőséget érdemes volt kihasználni azoknak akik szeretik az ilyen fancy cuccokat és wild-ot is játszanak.

    Egyébként aggro / token druidot ti próbáltatok már ? Milyennek érzitek. Kibler ellen láttam 1-et ami eléggé yolo-nak tűnik. Amikor bejön a turn 1 8/8 akkor nyersz, ha van az ellenfélnél bármilyen AOE akkor a token board elég hamar el tud tűnni. 1 devolve meg gyakorlatilag kivégez.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák