Új hozzászólás Aktív témák

  • Kari1

    aktív tag

    válasz balisz #63543 üzenetére

    Azért szerintem ez nem ilyen egyszerű. 1. Aki már belefektetett 1-2 évet a játékba az nem fogja olyan könnyen otthagyni. Mert mégis csak az jár az eszébe hogy már rengeteg időt pénzt tolt bele és van egy normális kollekciója amit így veszni hagy. 2. Más is írta de ha rendeződik a helyzet és ő addig hanyagolta a játékot akkor ezután ő hátrányba fog kerülni. 3. A HS volt az első ilyen játék így elég nagy előnye van még a többi játékkal szemben. (gondolok itt streamerek-re, YT anyagokra / fórumra, stb). 4. A másik játék pedig nem HS, értem ezalatt azt hogy lehet hogy valakinek a másik játék grafikája nem tetszik / nincs mobil kliens / gameplay nem olyan ami bejön neki / nincs rendes játékosbázis stb.

    Pl nekem a Faeria ami nagyon tetszett, a fejlesztők is 100szor jobban kommunikációbak mint a HS team, a reward rendszer is sokkal jobb (pl ottani arena). Nem is említve azt hogy ha nézed a ottani kupát stream-en akkor azért is kapsz skineket / pack-ot. De sajnos 2 nagy problémája van 1. nincs még mobil kliens 2. kevés a felhasználó.

    "Elepesztő nyomás alatt lehetnek a fejlesztők nap mint nap, amikor ennyi különböző embernek kell megfelelniük, bármit csinálnának, másnap több millió játékos elégedetlenkedne."

    Akkor ennyi erővel a fejlesztőkre is lehet mondani hogy ha nem bírják miért nem dolgoznak máshol. Amúgy pedig nem hiszem hogy bármi nyomás lenne rajtuk max azon paráznak hogy a főkön mint mond / milyen a természete. De rendes helyen ezért kap annyi fizetést ami már ellensúlyozni tudja ezt. Itt nyomás max 1-2 emberen van aki a végén rábólint az új design-ra / mechanikára. De ők meg is érdemlik azt ha nagy a nyomás mert végül is ők cseszték el az egészet.

    Mellékesen azt is írta már valaki, hogy a HS eszméletlen sok fan-made kontentet kap amivel a fejlesztők szinte nem is foglalkoznak. Ha annyira nagy a nyomás rajtuk akkor miért nem tudnak 1-2 dolgot beemelni? (Ha esetleg közben kiderülne hogy rossz akkor pedig tudnának mutogatni hogy pedig ti akartátok) Egyszerűen itt az a hiba hogy a fejlesztők vagy lusták vagy nem akartnak semmit újítani mert vagy nincs konkurencia vagy így is jön a pénz belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák