Új hozzászólás Aktív témák

  • balisz

    senior tag

    válasz Gyuri27 #56529 üzenetére

    Azért ezek erős túlzások/sarkítások. Talán a holy nova önmagában most nem erős, de pl. velen's chosen-el az volt. Rengeteg kártya erőssége attól függ hogy milyen kártyák vannak mellette amivel szinergizálni tud.

    A heal ugyan ez. Ha a priest-é lenne a legerősebb deck a játékban akkor mindenki a azon lenne kiakadva, mert nem lehet tőle megölni a priest minion-okat és a hőst. Ugyan ez van most a fiery war axe-el. Régen senkit nem érdekelt, mert volt 1, max 2 fajta warrior deck, de mivel most rengeteg van azért már mindenki sír miatta, hogy, "jaj fiery win axe így, jaj fiery win axe úgy...".

    Mindig azzal van a probléma ami éppen a legerősebb vagy a leggyengébb. A Heartstone a valóságban sokkal jobban van balance-olva mint a legtöbb más online játék, csak ezt ugye nem nagyon látják az emberek, mert valamin mindig problémázni kell. Persze az RNG lapok erőltetése nem túl jó dolog, de az egy másik dolog.

    Egyébként meg miért kell ezen egyáltalán így felháborodni?

    Még azt hozzátenném hogy a kombók és az OTK elkerülhetetlen egy kártyajátékban, főleg olyan módjában ahol fel lehet használni a legerősebb lapokat. Más kártyajátékban SOKKAL több kombó és OTK (akár turn 1) van mint a Heartstone-ban. Szóval ennél kb. csak rosszabb lehetne a helyzet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák