Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Koca HS-esként kérdezem, hogy a wildet miért nem érdemes már játszani? Olvastam, hogy kihalóban van, de ez miért lehet? Persze ugyanazokat a paklikat tolják sokan, de szerintem sok baromi erős új kártya is bejött azóta, simán lehetne variálni a régi bevált paklikon is ezekkel az új lapokkal.

    A másik dolog, ha viszont úgy dönt az emberfia, hogy oké akkor only standard, miért nincs olyan opció, mint a többletkártyák betörésénél, hogy az összes nem standard lapomat törje be a játék vagy legalábbis kilehetne választani, hogy a wild kártyákat mutassa csak és akkor tudnék válogatni, hogy miket törjek be. Ez inkább csak ilyen bosszantó dolog, hogy amikor betörnék wild kártyákat, akkor folyamatosan ide-oda kell kapcsolgatnom standard és wild között, hogy lássam melyik kártya tűnik el a standard fülről így tudom, hogy azt betörhetem mert wild.
    Hogy nem gondoltak erre a készítők? Minden kiegre lehet szűrni, hogy csak az adott kieg lapjait mutassa a betörésnél, de arra nem lehet szűrni, hogy csak standard vagy csak wild lapokat mutasson.... kicsit bosszantó.

    Itt én nem tudok valami, vagy ez tényleg ilyen körülményes?

Új hozzászólás Aktív témák