Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Durván félreértettétek a mondandóm. Lesz.rom hogy 26 vagy 7. mert mindkét nap itthon vagyok. Tehát nekem ilyen szempontból pont jól jött ki a dolog. DE !!!
    Azt nem értem, hogy a többi Sokkal nagyobb és keményebb gépigényű játék szerverei, hogy nem omlanak össze, amikor kiadnak 1 update-t. A legjobb példa erre megint csak a CS:GO. Most volt a leghosszabb szünet 2 DLC között és amikor kiadták gond nélkül tudott Mindenki worldwide játszani, nem akadt, nem fagyott. Pedig jópár millió ember rászabadult a játékra. Kezdtek el cuccokat venni / ládát farmolni.

    Ehhez képest a Blizz. egy kártyajátékban nem tudja megoldani, hogy a terhelés ne vágja haza a fél szerverparkot. Inkább leszek spúr g.cik és az így is hatalmas bevételek mellett inkább leszarják a világ nagyobbik részét és csúsztatják nekik 1 napot.

    Bezzeg a sok hamburgerzabáló dagadt amerikai tudja majd nyitogatni a packokat... Ez is csak azért van, mert a top Streamerek főleg amerikaiak....

    Nem tudom mire tudják elkölteni ezt a rakás pénzt, bele kell fektetni abba a 20 embernek a munkájába, akik ezt a játékot csinálják ?! Na ne röhögtessenek, 2-3 hetente kapunk 1 brawl-t, amihez akkora programozási tudás sem kell, mint 1 aknakeresőhöz. Nagy kunszt volt kivenni azokat a lapokat a kollekcióból amik nem felelnek meg x/y feltételnek. Több mint fél év telt el az utolsó kieg után, addig gyakorlatilag csak erre kellett figyelniük.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák