Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz KaraDani #40952 üzenetére
szerintem ilyesmit felesleges személyes ügynek venni, pláne egy fórumon, meg ugye nem címeztem így direktben senkinek sem, de elnézést mindenkitől, akit megbántottam a véleményem túl nyers kifejtésével.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
P00By
nagyúr
Lehet csak hullámvölgy, de kezdem unni a játékot Nem tudom hány órám van benne ált. 1000-1200-nál szoktam megunni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz NyxNyxNyx #40947 üzenetére
Hát mondjuk úgy hogy fogalmam sincs mit csinálok. Várok, várok, nem tudom letakarítani a boardot a nagy hp-s lények ellen. Doomsayer + freeze összejön egyszer egy meccsen, Priest ellen totális tanácstalanság volt, mert elnyomtam a combo-t 2 db buffos blademasterre meg egy clericre és aztán kb semmit nem tudtam takarítani.
Persze a lapokkal sem voltam szerencsés, de azt hagyjuk.Majd nézek valami guide-ot mert ez így magában mondjuk úgy érdekes.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
törölt tag
Nekem holnap vagy szerdán lesz két hete, hogy lejöttem a szerről. Azóta 1 meccset játszottam, az új brawlt, majd az arany úgy jött ki, hogy a győztes jutalom mellé tudtam venni egy másik boostert is. Volt a kettőben együtt 600+ dust. Régen imádtam bontani, most már ez se motivál, a játék meg még annyira se.
Hazudnék ha azt mondanám hiányzik mert nem. Azt egyébként bevallom, egy picit irigylem azt, aki ezt a fost még szórakoztatónak találja. -
fogtunder
nagyúr
válasz emperorka #40957 üzenetére
csak az a baj, hogy nem látom, hogy fogja egy adventure (mert kb. tuti az lesz) felkavarni annyira a játékot, hogy megint érdekes legyen. vagy nagyon OP lapok lesznek benne, mint anno a naxxban és akkor majd talán ér valamit, csak pay2win lesz, vagy marad a posvány.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz whitezo88 #40960 üzenetére
Behozhatnának egy brawl-t ahol 50 hp-val kezd mindenki (és az Alex 25-re rak 10 manáért). Lapok számát növelni 10-zel és nézzük meg mi lesz. Ha jó, akkor behozhatnák alternatív játékmódnként. Warrior ellen nem lehet kellemes játszani, de ettől függetlenül az agro ellen valamit biztos segítene.
-
F-ECT$
titán
válasz #75376384 #40958 üzenetére
Azt egyébként bevallom, egy picit irigylem azt, aki ezt a fost még szórakoztatónak találja.
1. Ezzel a "fos"-sal eljátszottál közel 1 évig.
2. Abbahagytad, mert már nem tetszik, de vannak sokan, akiknek még igen. (Legalábbis annyira, hogy játszanak vele.)
3. Visszajárni "fröcsögni" kicsit olyan, mint egy régi szerelem miatt sírni: lépj tovább, már nem kíváncsi rád.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Mister_X
nagyúr
Nem is értem, hogy egy priest miért nem gyógyítja fel magár warrior ellen, ha előző körben levittem 9HP-ra és van három lap a kezemben. Ysera sokkal fontosabb, ja. Hiába ment ki mindkét Taskmaster, Shield slam is jobb belátásra téríti Gromot
#kjustrank17plays
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Klemice
senior tag
felvettem a 30 embert aki a btag listában volt, koldokszosz userrel
-
KaraDani
addikt
Tényleg, kezeli most valaki a listát?
Amúgy nekem a tempomage továbbra is csodálatosan működik 28-10 eddig, 17-ről indulva rank 8 3 csillag.
-
SLYM
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
Fatigue-gal megölni egy fatigue mage-t priceless. (thoughtsteal rulez)
Az ilyen priest vs echo/fatigue mage elleni meccsekért megéri játszani. Csak sajnos 10%-ban sem jön ez a matchup.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz DaveNo1 #40969 üzenetére
Én csak nyár eleje óta játszom a játékkal, de nagyon sok problémát én is észre vettem már, amiről ő beszél. A lapok 75%-hoz szerintem hozzá se nyúltam annyira használhatatlanok, sőt ha lehetne a kaszt speckó lapok 50%-át is bezúznám dust-ért(még ha csak 5-ért is), mert semmire se jók.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz Nordic #40970 üzenetére
Nem az a baj, hogy vannak gyenge lapok, hanem sokkal inkább az, hogy milyen sokáig nem nyúlnak hozzá nyilvánvalóan nagyon durva dolgokhoz. Pl undertaker is vagy fél évig uralta a metát, ott ha nem volt rögtön válaszod rá, kikaptál. Ilyen dolgokat nem kéne engedni szerintem sem. Az is igaz egyébként, hogy streamerek egyre inkább kiégnek, most nagyot kell húznia a blizzardnak, ha a játékban nem akar komoly népszerűségvesztést. Én még élvezem, de ha egyszer legend leszek, lehet már annyira nem fogom.
-
JNashville
senior tag
Facehunter ellen:
Belcher --- Effigy kisül --- Belcher (i will hunt you down)
Így is kikapni = priceless.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #40969 üzenetére
Én is kíváncsi leszek az új kiegre, de ha TGT szintű is lesz, akkor se nagyon fog lekerülni a játék a telefonomról. PC-n már nem nagyon játszok vele, de telefonon nem sok jobb játék van számomra. (Még a Boom Beach-et tolom ott.)
JNashville: ismerős. CW-vel voltam hunter ellen, feljött 3 fegyver is az első pár körben: minden körben ütöttem le velük lényt, de lazán elvert 8-9 kör alatt így is. Mondjuk nem csodálkozok, amíg Vanillában a Harvest Golem volt csak sticky, addig ma már szinte minden mana slotra van ilyen lény, és ezek ellen nem sokat ér a fegyver. Kellene fegyverből is olyan, hogy silence-el, vagy legalább DR-t akadályoz meg, ha ölsz vele.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
tomazin
veterán
válasz NyxNyxNyx #40961 üzenetére
Jajj de szívemből szóltál. Ott van a lehetőség számukra, hogy azt teszteltessenek a néppel amit akarnak (mert ugye emiatt szokott menni a sírás, hogy jajj mennyi tesztelés a balance, change) és 4nap alatt annyi adatot kapnának, hogy alig győznék kielemezni. De nem, pókok, unstable portal, random deck, random mana (még talán a boss hero poweresnek láttam is értelmét, mert lehetett használni az inspire lapokat).
Szóval igen, csodás lenne, ha már kitalálták ezt a játékmódot, hogy hasznosra fordítják. Pl. lehetetett volna TGT előtt egy olyan brawl, ahol lehet használni az összes lapot (incl. tgt) és rögtön látták volna, hogy a lapok használhatatlanok (meg a nép is látta volna mondjuk, hogy semmi értelme kilóra vásárolni) és lehetett volna rajta csiszolgatni.
Ott van hearthpwn-on minden 2. héten a kitalálunk kártyákat. Az emberek telefossák a redditet a jobbnál jobb ötleteikkel. Meg sem kell erőltetni magukat, csak elolvasni amit összehord a sok hülye.
Ötletelésre fordított idő, kb 1hét olvasgatás, 1hét mire csinálnak mindennek artworkot, aztán meg kidobják egy brawlba, hogy nesze. 1nap után már kint lenne mi op, mi fos, sőt az is, hogy mit hogyan kellene változtatni, hogy jó legyen.Tanulság elrak, új kiegbe berak.
(mondjuk ami most lett volna, hogy válasszunk 3lapból gondolom az arénára akart volna hegyezni, hogy oda szerezzenek valami adatot)Emellett filléreskedés: Tgt-nél hatalmas érvágás lett volna, ha adnak 1-2packot. Kb semmit nem számít, de ott van a gesztus, örül neki az ember. Ezzel szemben a samsung promónál kaptál 3packot.
A legszomorúbb, hogy csak akkor fogják azokat a dolgokat megfontolni, amivel a nép telesírja a netet, meg a nagy nevek is elmondanak, ha már ott tartunk, mint d3-ban: folyamatosan fogy a nép. Csak akkor már lehet késő lesz (én pl. azóta sem mentem vissza d3hoz, pedig nagyon sok új dolgot hoztak be)
sry a wot-ért, nincs potato
[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
Ki milyen kieget vár? Én nagyon örülnék egy ICC adventure-nek DK heroval karöltve
-
DaveNo1
veterán
válasz tomazin #40975 üzenetére
Rajzokon se kell túl sokat gondolkodni, eddig a legtöbbet a tcg-ből emeltek át egy az egyben.
Fects: én múltkor Cw-vel 48 sebzést kaptam be 8 kör alatt facehuntertől és még 7et megfogott a belcher. 9. Körre lett volna alexem de pont kikaptam. Nem véletlen hogy hirtelen t2 teteje lett ez a fos.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
KaraDani
addikt
Ez: [link]
Csak flamestrike-ot csereltem most vissz Toshleyra.
Eddig:
Paladin 5-5 kb ilyennek is erzem 50%.
Cw 4-0, water ele itt csodakra kepes, vagy korokig megakadalyozza a fegyverhasznalatot vagy durva removal kombokat baitel ki toeshly, boom, antonidas elott.
Face hunter 5-0, az arcane blast magaban meg ugy altalaban a cheap spellek a wakerrel altalaban megengedik hogy szimplan legyorsuld a water ele meg itt is zsenialis mivel leszedni alatalaban nem tudjak (ha igen akkor meg rengeteg face dmg-et sporol meg), igy meg az explosive trapet le lehet szarni ha vegig frozen az arca nem erdekel hogy akar 4 charge is van a weaponjaban
Fast druid 1-1 ez szerintem unfavored erosen ha van korai fel reaver.
Masbol sok nem volt eddig, egyedul magebol volt meg 6, es az az egy minuszos eddig. -
Nordic
Közösségépítő
Elmegy a faszba már a játék, hogy valaki kipickeli a secret palát arénában...dr 6 meg 5 secret...
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz fogtunder #40981 üzenetére
Ez is, az is. Gondoltam a craftolasara, a nem muszaj, de jo lenne listan volt justicarral egyutt amikor mar csak egyre volt dust, es az justicar lett . Toshleyban oszinten szolva a body nagyon vonzo szerintem a ket antonidasactivator mellett, meg hogy kitolti a 6 drop helyet, neha ha csak kijonnek a minionok curvere 4-7 kozott mar az eleg druva. De lehet jo lenne, elobb-utobb majd csak beszerzem.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz hyperspace #40983 üzenetére
Köszi.
F-ECT$ ha tudod miről van szó, akkor könnyű beírni, hogy wow tcg, de mivel nekem semmim nem volt, így csak annyit írtam, hogy tcg. és az meg úgy annyira nem volt jó. De köszi, hogy nem a lmgfy-t használtad
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz F-ECT$ #40985 üzenetére
Jo kerdes, kb 400 game ota ki-be teszem es probalok rajonni en is Eddig az az erzesem, hogy nagyon ritkan van olyan hogy tenyleg hasznos ebben a deckben, tobszor volt az hogy nem kell, vagy mar mindegy.
Secret pala ellen ritkan jo, ha a 6-6-bol 9-4 et csinal es nincs ket lenyem a boardon a get downra is akkor mindegy, oda fireballal ping a jo altalaban a dr 6 re, es az addig tisztan tartott board waker spellekkel. CW ellen max egy shieldmaiden leflamestrikeozasa jo, ami hat megint csak nem a valuek kiralya, face hunter ellen nem kell/lassu, fast druid ellen lassu, combo druid kb midnen minionja rangen kivul van. En most ezeket latom legtobbet. Az egy-ket shaman ellen nagyon kene, meg a mirrormatchupban se lenn rossz ha az ellen all in kipakol es ures a keze. Inkabb egy poly hianyzik tobbszor szerintem. Lehet a poly boart kene kirpobalnom ha lenne, mivel eleg aggresszivan jatszom altalaban a decket, offensiven is lehetne hasznalni, ha meg egy tiriont kene huferre valtoztanti boldogan vallalnam azt is.obalix Szivesen.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz DaveNo1 #40978 üzenetére
rajzoknál elég sok meló azzal van hogy minden egyes lapra és tokenre meg kell csinálni az animált változatot, amin sokszor mozgó részek is vannak.
másik felére meg annyit hogy a patron még mindig jó ellenük általában, mivel az a rész ami változott (warsong), az korábban sem számított ellenük. Ugye most azért jöttek elő a süllyesztőből mert eltűntek a patronok.
-
fogtunder
nagyúr
válasz KaraDani #40984 üzenetére
próbálkoztam én is többféle setuppal, mech yeti is volt bent az elemental helyett, de azt vettem észre, hogy Antonidas, mint wincon nem elég megbízható egy csomószor. tasli teste tök jó, de az aggro simán elmegy mellette, és Sylvanas ellen kimondottan szar, de Tirion ellen se jó.
nem mondom, hogy saarad megér 1600 dustot, de én speciel pont nyitottam egyet, mikor kijött a TGT és sokkal jobban szeretem. a 6 drop hiány mondjuk valós probléma és arra tényleg tök jó. az igazán király dolog mondjuk az lenne, ha Rhonin volna 6-ért 6/6 és adna két misslest, de ez már a bilibe ér a kezem kategória.
én amúgy egy flamestrike-ot mindig tartok bent, mert a paladin boardot nagyon jó lenyomni vele (nem secret, hanem sima), simán vissza tud hozni a meccsbe. korábban Polymorph volt a helyén, hogy legyen válasz Boomra, vagy valami nagyon kellemetlen dögre, de az már végképp nem fér be.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz F-ECT$ #40985 üzenetére
Kb bukta, néztem stream-et és ott is felmerült ez a kérdés, hogy legalább egy nem fér e be a dekkbe. A válasz az volt rá, hogy te akarod diktálni a tempo-t, ha már ilyesmire szorulsz, akkor valszín a skillstrike sem fog megmenteni. Amúgy elég durván lehet vele menni most, rank17-ről 12-re 1 streak-el robogtam le (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
F-ECT$
titán
válasz fogtunder #40991 üzenetére
Ez is baj a nem face deckekkel: nem fér be minden fontos lap. Míg egy face deckben lényegében csak 1 dologra kell figyelni, addig a midrange, de főleg a control jellegű deckekben egy csomó tech kártyának kellene helyet szorítani a core lapok mellett. (És mivel ezek tech lapok, így legtöbbször csak 1 van belőlük, tehát messze nem jönnek fel annyiszor, mint kellene.)
Saraad-dal az a baj, hogy 5 mana, ha 4 lenne (mondjuk 4/4 testtel), akkor 6 manáért lehetne kijátszani, de 7-ért Boom-mal versenyez. Illetve míg Toshley tuti 1 manás spellt ad, addig ő adhat sokkal több manába kerülőt is, így csökkentve az Antnidas combo esélyét.
Egyébként meg ha egy deck 60% wr-t tud hosszú távon, akkor nem kell hozzányúlni, ennél sokkal jobbat a jelenlegi metában nem nagyon lehet elérni, 1-2 extrém példától eltekintve.
Dive ever, work never.
-
addikt
Csak érdekességként: tegnap játszottam az egyik streamer srác ellen akit sokszor követek is /P4wnyhof/, rák palával sikerült megvernem, pedig a vidit utólag visszanézve neki se volt rossz lapjárása.
Akit érdekel itt a link, 53 percnél kezdődik a móka.
A Sylvanasos move-nál úgy látszik ő neki se volt nagyon fogalma, hogy zajlanak le az effektek /én meg ezekben atom béna vagyok, nemtudom neten van e erre HS összefoglaló, szivesen elolvasnám/.[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
KaraDani
addikt
válasz F-ECT$ #40994 üzenetére
"Egyébként meg ha egy deck 60% wr-t tud hosszú távon, akkor nem kell hozzányúlni"
Szerintem is ez a kulcs, persze szeretne az ember minden ellen tokeletesre techelni, de azt ugyse lehet. Mukodni meg sokfelekeppen mukodik, kinek mi szimpatikus.
Egyetlen egy valasztast nem ertek ebben a deckben amit sokszor latok: piloted shredder a water elemental helyett. Minden errol szolo topciban 50-50% korul taltam a velemenyeket, de nekem eddig egyszeruen jobbnak tunik a water ele. Huntert, Warriort nagyon durvan tudja shut downolni, majdnem mindenert egy-egyben kepes tradelni 4-6 droppig egy vagy ket kor alatt, es mivel kozben fagyaszt altalaban nem szamit hogy ket kor alatt oldja meg. Es magaban a 6hp miatt altalaban ugyanannyira sticky mint a shredder.
Kivancsi vagyok ti mit gondoltok rola.Tyler Durden: ot nagyon birom, jo a streamje, es o lelkes, jo kedvu mindig
En ezt szoktam olvasgatni: Advanced Rulebook[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz KaraDani #40996 üzenetére
Nálam tempoban egyértelműen elementál pont amiatt amit te is leírtál. Warrior/hunter ellen nem kell bemutatni, ráadásul most palával is Dunát lehet rekeszteni, ott is viszi a pálmát TC meg Coghammer miatt. A 6os body is nagyon sokat számít, shredderben sokszor kevés a 3as test + nyílván az rng-n is sok múlik, hogy mit kapsz /remek élmény pl egy ancient watcher mikor se tauntod se silenced nincs /
Szal nálam mage-ben egyérteműen elementál a shredder helyett. /viszont Toshley helyett, szerintem Saraad, bár nekem az utóbbi időben elég sz@rokat ad /Thx a rulebook linket!
-
h3lios
addikt
Szerintem tempo mage-ben jobb a Water Elemental, mert a fegyveres kasztokat kivérezteti. Turn 3 Coinnal a Warrior nem fogja tudni megoldani, mert addigra armorja nem lesz elég a shield slam-hez, max taskmaster execute megoldás, amit meg bőven megéri kicsalni tőle.
A Shredder azért olyan jó palában és Rouge-ban, mert kellenek a boardra a minionok, máskülönben csak a fegyóban reménykedhetsz mint burstben.
CW-ként gyűlölöm az olyan matchup-ot, amiben van Water Elemental, mert átlagban azon úszik el a meccs.
B-tag: H3lios#2825
-
Mister_X
nagyúr
válasz Tyler Durden #40995 üzenetére
Úristen, ekkora missplayt, én annál a résznél a fejem fogtam, annyira egyértelmű volt: Wild Pyro, Hex->Argus, Dr6 megkapja egyedüliként az Avenge-t és mehet a Ressurrect szilvire = rekt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
F-ECT$
titán
Egyetlen egy valasztast nem ertek ebben a deckben amit sokszor latok: piloted shredder a water elemental helyett.
Shredder: 4 attack vs 3, 2x kell megölni vs 1x (ok, a 6 hp meg több, mint a 3), adhat nagyon jó 2 droppot, és akkor összességében több statpontot jelent, mint a 3/6.
Elemental: fagyaszt, nem random.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest