Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveNo1

    veterán

    válasz Man0gatya #36778 üzenetére

    Hogy készülsz fel ellene? Nézd már meg a Trump vs Sjow meccset. Trumpnak volt majdnem 50 hp-ja (control warrior), és kinyírta a saját minionjait, hogy minél kevesebb sebzés legyen, de még így is meghalt.

    Ja handlockkal legyen 3db 8/8-as gianted feltauntolva, különben rábaszol, mert ott az execute warriornál (sokan már shield slamet is raktak be patronba az execute mellé).

    Múltkor handlockkal úgy kaptam 42 sebzést a 8. körben, hogy volt egy 8/8-as giantem feltauntolva (több nem jött fel, így jártam).

    Amúgy meg ne a worgenes warriorral vessétek össze, hanem a régi Miracle rogueval, az volt hasonlóan domináls deck, hasonló tulajdonságokkal:

    Miracle Rogue vs. Patron warrior:

    - laphúzás: körülbelül azonos, bizonyos szituációkban viszont a patron jobban pörgeti a pakliját
    - boardcontrol: egyértelműen a patron warrior nyer: fegyverek, execute, shield slame esetleg, és a patronok is alkalmasak rá
    - OTK: a miracle a legeslegjobb esetben tudott 30 sebzést, de ez borzasztóan ritka volt, az átlag körülbelül 22 körül lehetett. Ezzel szemben a patron legeslegjobb esetben akár 60 sebzést is tud egy körben, a 30 sebzéses OTK meg nem nagy dolog.
    - Sustain: egyértelműen a Patron a nyerő ebben is, armor up + még több armor up az armorsmithhel.

    A Miraclenek anno a két legrosszabb match upja a Control Warrior és a Handlock volt, legtöbb esetben lehetetlen küldetés volt mindkettő. Patronnál hasonló a helyzet, de legjobb esetben is maximum 55-45/60-40 a Control Warrior/Handlock javára.

    [ Szerkesztve ]

    You are not prepared.

Új hozzászólás Aktív témák