Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jammalan
tag
Úgy gondolom überelhetetlenül szörnyű nyitás rekordot tartok. 30 pakkból 4 epic (Sea Reaver, Magnataur Alpha, Mulch, Shadowfiend) és 1 legendary (warlock), de pl goldenből is 1 db rare(fallen hero) meg 1-2 common.
-
DaveNo1
veterán
Astral Communion animáció Best ever, mehet minden a lefolyóba
You are not prepared.
-
JNashville
senior tag
válasz h3lios #37399 üzenetére
Rank 10-ről indultam ma, Rank 8-ig jutottam, 4 win, 1 lose.
- Handlock, türelemjáték után win
- Ctrl Priest szintén, kétszer
- aztán jött egy Astral Communionos Druid, egy Grove Tender után 3. körben kijött az Astral, de ezt is behúztam
- aztán a végén egy Zoo, ami HP-ra pontosan kiszed, a Doomguard discardolása után nyilván a +4+4-es lap marad kézbenRákot mostanában nem látok, Rank 10 alatt viszont hemzsegett.
[ Szerkesztve ]
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
P00By
nagyúr
Meg is vagyok!
Legend: 3 ( Dreadscale, Confessor, Varian)
Epic: 11 arany: 2
Rare arany: 3
Sima arany: 5Meg lett 640 porom.
Jah, 50 pakliból.
-
tomazin
veterán
a totemes sámánt a rák megeszi reggelire.(mellesleg annyira üdítő azért, hogy eddig casualban 4meccsből 2zoo,1face, látszik na, hogy mindenkit felvillanyoztak az új lapok)
-
hrvp
aktív tag
Nekem is megvolt a nyitás: 69 pakli
240 Common, 5 GoldenCommon
76 Rare, 3 GoldenRare
15 Epic, 3 GoldenEpic
3 Legendary (Eadric the Pure, Gormok the Impaler, Icehowl)
Viszont 15 lapból 7+db van meg elég sokból 3-5+, Mass Disenchant szerint 1135 dust.Szerk: ha jól számoltam 35 lap van, amiből nincs 1 sem. Meg persze rengetegből nincs meg a 2.
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz EmptyParadox #37410 üzenetére
Nem, mert az első Ragnarost kihúztam, és leraktam, és a másodikat is a deckből húztam. De amúgy valószínűleg valamelyik TGT-kártya lesz a ludas, csak nem figyeltem eléggé. Csak kicsit ledöbbentem, amikor kihúztam a második Rag-et. Csak ugye az ellenfelem 6 hp-n volt, és hamarabb concedelt.
Szerk: TGT-s Dragon Warriort is elvertem midpalával
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Valahol van stat vajon, hogy átlagba 25-50-75-100 pakliból mennyi a legend és az epic tgt-ben?
Amd - Radeon - Ryzen
-
Mister_X
nagyúr
Joust Control Huntress lives
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
-
ígyvanferi
addikt
válasz HuMarc #37412 üzenetére
Először én is a Mulchra gondoltam. De ha azt mondod, hogy mindkétszer a deckből húztad ki ragot, akkor passz.
Olyan jó érzés, amikor másfél év játék után is hatalmasat missplayelsz. Beleütöttem fegyverrel az üres boardra kirakott Doomsayerbe, hogy majd a következő körben le tudjam szedni spellel... Késő este volt, na.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #37416 üzenetére
engem eddig 4 meccsből csak egy paladin fogott meg, justicar után nem tudtam visszajönni, kifogyott a kezem.
(#37418) F-ECT$: totem sámán, ahhoz vannak meg a lapjaim. alapvetően communion druidot és taunt warriort tolnék, de a két legend hiányzik hozzá.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
DaveNo1
veterán
válasz fogtunder #37419 üzenetére
Én tokenes palával simán vertem az új totem shamant úgy, hogy a tuskar 3. körben totem golemet adott neki. Murloc Knight iszonyú jó lap, megmerem kockáztatni, hogy talán még a shreddernél is jobb.
Két astral druidtól kaptam ki, de az akkora yolo deck és persze mindkettőnek kezében volt az innervate a coin és az astral első körben. Ilyen lapokat dobott el: Ragnaros, DW stb. Szerintem egyikben sem volt semmi early game, tehát ha nem jön az álomkombó, kb átfutnak rajta.
You are not prepared.
-
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Na bakker 200 hsz... Akkor olvasgatok...
Én amúgy 13 pack-ból 1 epicet nyitottam, és egyikben volt dupla rare
Rámjött a költhetnék, de ha belegondolok, hogy mennyibe kerül és mit ad, egyből elmegy a kedvem.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DopeBob
addikt
Nah, megnéztem mit sikerült tegnap nyitogatnom... 50 pakliból
automatikusan törtem minden fölösleges lapot, ebből lett ~600dust
Összesen 52 lap lett meg szóval a fele se. Golden összesen 2 db volt egy rare, egy common.
Lett 7 db epic, és 2 db legend, Paletress, és Bolt Ramshield... lehetett volna rosszabb is
MZ/X
-
whitezo88
nagyúr
akkor kellhet legalább 200 pack ha a legendeket is akarja az ember... sajnos jópár epic lap van ami megnehezíti a dolgokat és jó.
-
pachito
őstag
Fantasztikus 0-3as Priest arena után:
Így már 25 pakkból 2 legendary és 1 golden epic, ami nem rossz arány.
-
h3lios
addikt
válasz DaveNo1 #37426 üzenetére
Szimpatikus a deck amit használt, viszont bőven finomításra szorulna (szerintem).
Harrison és a Beltcher ami kikerült a klasszikus midrange baladinból, utóbbi szerintem hiányozhat.
Illetve oké, hogy a Tuskar nagyobb body, viszont ha rizikós a helyzet akkor nem biztos hogy jó ötlet a randomra bízni a meccs sorsát.A Murloc Knight meg tényleg egy király lap. Többnyire jobb lapokat adhat, mint a shredder és jóval kisebb a szórása.
B-tag: H3lios#2825
-
-
h3lios
addikt
válasz F-ECT$ #37434 üzenetére
Amaz ilyen dragon priestel tolta tegnap és bár kicsit spellheavy, de működhet pár változtatással. Egyelőre nagyon jónak tűnnek a dragonos deckek a kérdés csak az, hogy mennyire stabilan fogja meg a rákot.
Sokakat láttam panaszkodni, hogy bejönnek az új deckek, egészen addig ameddig nem jön 1 facehunter. Mert az átmegy rajtuk, mint a hasmenés.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
azért dragon paphoz luck is kell, legalábbis a hunterek szétszopatnak, most éppen a face, mert NULLA antiagrót (aktív agent, 4 drop süsü, pyro, stb) nem húztam be. olyan 2-4 eddig rank12on. Ennél mi a jobb antiagró? kb fél deck az... előtte Paletress VanCleefet adott... mikor P4wny-t néztem: Icehowl, Ysera, 6/6ok...
arról nem beszélve, hogy warri ellen Pyro, majd Whelp jön a Deathlordból...
MikE008
mert itt nincs haszna, van már 1 drop, jó 2 drop, laphiány sincs sose.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz NyxNyxNyx #37440 üzenetére
Már más is válaszolt, de azért mert az elején nem tudsz vele foglalkozni. Normál priestben kitolod a deathlord / cultist mellé és húzod a lapokat a heal-eléssel. Itt sok jó 1-2-3 as drop van és általában ezek a boardon is maradnak.
Illetve próbálják leszorítani azoknak a lapoknak a számát, amik nem szinergizálnak a dragonokkal, mert az sok esetben jön rosszul a mid / late game-ben.
Amaz és Reynald deckjében sem láttam a tesókat, de akár a divine shieldessel, akár a másikkal szerintem lehetne alkotni valami királyat.
-
mody123
tag
Én megyek dragon priest-el de egyszerűen beabál mindenki aki jön 4/0. Rank7-nél amikor kéne dragon nincs a kezemben, ellenfélnek tökéletes keze van 7-8 körnél meghalok. BabyRage
-
Genji
őstag
Én Dragon CW-t próbálgatom Justicarral meg Variannal. Elég vegyes a tapasztalat.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
F-ECT$
titán
Hát nekem az az érzésem, hogy kicsit még inkább luck based lett a játék. Ha behúzod az elején az új op 2-3 manás lényeket, akkor onnantól nyertél T7-8 körül, ha meg nem, akkor folyamatosan futhatsz csak a board után, de a végén úgyis kikapsz.
Dive ever, work never.
-
NyxNyxNyx
addikt
deathlord --> darnassus
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
SLYM
veterán
jön a sok fos új deck, emiatt rank 3-on vagyok már flame mage-el
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Hát persze, hogy az első aréna után GVG pakkot kapok. Miért is ne azt adta volna, amiből gyakorlatilag nem kell már lap.
-
whitezo88
nagyúr
válasz ígyvanferi #37449 üzenetére
En is azt kaptam 40 dusttal ezert inkabb hanyagolom egy ideig.
Slym: van benne tgt lap vagy szokott deck? Lehet nekem is le kene mennem 5re aztan ott szorakozni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest