Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    Hunter 5 win questet kaptam (vagyis arra cseréltem a 40goldosat). Múltkor ugyanennél a questnél 1 óra szopás után váltottam druidra inkább, ami a másik lehetőség ennél a napinál. Most úgy voltam vele, nézek valami olcsóbb hunter decket a neten, ne maradjon le a hunter szinteben a többitől (már így is le van maradva kicsit).
    Ezt találtam.
    Tuti kamu a 80%, annyira nem jó ez a deck szerintem. Vagy akkor tudom elképzelni a 80% winratet, ha rank 25-10 között nyomult vele. Kicsit muszáj voltam változtatni rajta, mert hunter rare lapokkal nem állok jól. Explosive shot-om, Savannah Highmane-em egy darab sincs, így ezek helyett raktam be mást. Meg még így is kellett craftolnom 2 loot hoardert, 1 harvest golemet és 1 explosive trapet. Végül azért bejött a dolog, ezzel nem kínszenvedés a játék, mint a korábbi beast deckemmel volt. A 2 fent említett igen erős rare lap hiányában azért nem tartom túl ütősnek a decket Egyelőre 3-2 a kicsit módosított változattal.

    Volt azért 2 olyan meccsem, aminek a végeredményére nem mertem volna fogadni. Az elsőt a rogue valószínű megnyerhette volna ha az 5 minionjával az asztalon nem csak rám támad és hagy 1 HPn, hanem ritkítja a védő soromat is kicsit. Így a következő 2 körben 2 Defenderrel és 1 A.Commanderrel szép tiszítást végeztem és a tauntok miatt nem tudott megölni. Gondolkozott kicsit majd feladta. Egyész meccsen rosszul álltam, szinte mindenre volt válasza - viszont a végén a kockázatos arcra támadás nem vált be neki, nem húzott Shiv-et.

    A másik meg egy priest elleni menet volt. A végén 1 lap volt még a deckemben mikor a loot hoarder megmentett. Idáig eljutni sem volt egyszerű, volt egy 3 miniont kivégző holy novája, toughsteelelt egy animal companiont amivel 4/4es tauntot kapott ami szintén okozott fejfájást, de végére csak kifogyott a removal spellekből és nem tudta megmenteni. Loot hoarder FTW

Új hozzászólás Aktív témák