Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz F-ECT$ #25409 üzenetére

    ok, de ebbe a sémába pont ugyanígy beleillik a Belcher is, aggro kivételével mindenben van. Leeroy ellenben közel nem volt minden pakliban, azt a miracle és a handlock kombók miatt nerfelték, a másik 3 meg már nerfelve volt, mire elkezdtem játszani, de így visszakeresve értem is, miért. Boom tényleg határeset, mert talán még 8 manát is megérne.

    amiért a Sensei szerintem olyan, mint az Undertaker: ha nem oldod meg rögtön, simán elúszhat rajta a meccs, hamar ki tud jönni és az ellenfélnél mindig ott van, mikor belefér a görbébe és van lent mech.

    (#25410) DaveNo1: hát ezzel nem értek egyet, GvG előtt szinte alig volt BGH bármiben, pláne a renegetg zoo és hunter miatt, egyedül control warriorban és handlockban volt bármi, amit le tudott lőni, de arra nem volt értelme készülni. druidban nem is tudom, mikor raktam utoljára, egyszerűen nem volt hely és kevés volt a handlock. az utolsó hónapban én pl. TBK-t raktam tech lapnak mindenbe, mert mindenkinél ott volt a két belcher.
    az ok, hogy handlock ellen nem oldja meg a meccset, mert ott van 4-5 másik target, de a paklik nagy részében van Boom, a zoo-ban Sea Giant (mondjuk zoo nincs sok mostanság), ezeket pedig nagyon value 3-ért leszedni. ha hosszú távon az ellenfelek több, mint felénél van 7 attack feletti minion, akkor megéri berakni egy BGH-t, ha nem, akkor sokat nem ér, mert egy 2 drop trade-el vele.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák