Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
GVG óta bőven pluszos arénákat megyek warlockkal, ez vége, 0-2, első lose mage, arcba ravenholdt + skillstrike, majd fireball arcba. következő rugó végig arcra megy mindennel, 3 hpja marad, nekem lethal köv kör, erre topdeck eviscerate... igaz most elég lassú deck lett. valahogy nekem nem jön be a 4-4 voidcaller + infernal, meg hasonlók mint a streamereknek.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
0-3, remek volt. (nem)
2 losenál is nevetségesen erős palát adot.. ogréhoz redemption, kiteszem a spectralt hogy tradelje le (más csak kisebb lényem volt amit simán leüt, lelő), erre divine shield, majd annoyotron, köv kör Kings meg 2. truesilver... jár 30 dust, szóval vettem egy 150 goldos packot.[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
-
-
whitezo88
nagyúr
Ek0p rank1 legend jelenleg, 100%-ban palával. Most is játszik akit érdekel.
-
whitezo88
nagyúr
hunters are fine l2p 420. fejezet [link] persze volt KC, vesztett is 2 körre rá.
-
Muton
addikt
valaki mutasson már egy paklit plz, amivel verhető* Kel Thuzald hc-n. Néztem pár videót, de ott mindenki csak óriási mákkal verte (azaz ha csak 1 lap ne jön, vagy a ai mást csinál, akkor bukta).
* 10-15-ből biztosan
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Sturdiridge
tag
FIGYELEM ! rank18 és rank16 között mage gyakorlat van !
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sturdiridge #25317 üzenetére
casualon meg hunter-ctrl warrior-mechmage(most zsinórban 2) dömping... mill druiddal szórakozom de így vicc. amúgy se érzem erős decknek.
[ Szerkesztve ]
-
HPAA
őstag
minden legendary kártya használható vagy ott is vannak "poénok"?
zsinórban nyitottam 2-t , de én a millhouse manastorm-ot nem igazán értem miért az
csábít a gondolat hogy milyen hasznosakat tudnék készíteni a bezúzása után************* censored
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Sturdiridge #25317 üzenetére
én nem tudom mi alapján szelektál ellenfelet a gép.. elvileg cirka 20 millió játékosuk van, ha ezt nagyon nagyvonalúan leosztogatom se lesz kevés az én szaros 20-as szintemnek megfelelő képességű ellenfél. viszont nem kapok mást már harmadik napja csak priest-et... haverom dettó. tömve olyan legendary kártyákkal.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz #75376384 #25326 üzenetére
A matchmaker nem skill meg lapok alapján dobál össze, hanem a hűdetitkos mmr alapján, amit simán lehet "hamisítani", lásd.: gold herot farmoló k.... azok.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
törölt tag
válasz Mister_X #25327 üzenetére
igen.. blizzard-os hülyeség, hasonlóan a starcraft 2 mmr-jéhez, itt is (többek között) ez fogja elvenni a kedvem a játéktól.
tudom a kártyák milyensége kellene, hogy a legkevésbé befolyásolja a sorsolást, de ez akkor is röhej. pár hete játszom úgy rendszeresebben és nem mondanám nagyon jónak a lehetőségeimet.. az ellenfél pedig sorra dobálja le azokat, amikhez idő vagy rengeteg (valós) pénz kell.egyébként, szerintem büntetni kellene azt, aki úgy kerül hátrébb, hogy belép majd bizonyos időn belül ki.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Mister_X #25327 üzenetére
Epp a napokban vetettek fel redditen hogy nem pure win alapjan kene lennie a lepegetesnek hanem attol fuggoen kit versz el. Ezert van hogy pont a rush deckeket osztonzi a jatek mert azzal gyors a jatek es ugyanugy egy csillag jar mint ha fel oras meccset toltal volna legend player ellen.
-
F-ECT$
titán
válasz #75376384 #25326 üzenetére
20 millió játszott vele legalább egyszer. HotS-ba lépéskor kiírja, hogy hányan vannak benn épp Battle.net-en, most épp 3.5M. Ez 5 játék között oszlik meg: WoW, HS, SC2, D3, HotS. Persze az eloszlás nem egyenletes, de mondjuk osszuk el egyenlően: 700k / játék. HS-ben 3 mód van: aréna, casual, ranked (az AI ellen szerintem nem sokan tolják), ez kb 230k / mód, azaz szintenként pár 10k.
Dive ever, work never.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Azt hiszem eljött a taktika váltás ideje: eddig 54 paklit nyitottam (igen, számolom, tudom, beteg vagyok), ezek jöttek belőle:
- Legendary: King Mukla, Captain Greenskin
- Epic: Gladiator's Longbow, Bane of Doom, Gold Shield Slam, Doomslayer x2, Southsea Captain, Faceless Manipulator, Mountain Giant x2
És persze a Naxx összes.Na ugye ezek közül alig van olyan, amit a mai "divatos" paklikba kell, úgyhogy azt hiszem rá kellene állnom egy olyan olcsó deckre, amivel legalább a napi 100 Goldot kitudom szedni jó hatásfokkal.
Gondolom Hunter vagy Warlock deck lenne a legoptimálisabb, viszont van belőlük egy tonna, ezért a segítségeteket szeretném kérni, hogy szerintetek melyik decket kellene összeraknom (persze a jelenelgi 500 dustból tudok egészíteni valamennyire).
Tudnátok linkelni e célra egy vagy több paklit?
-
F-ECT$
titán
válasz Yiggdrasil #25334 üzenetére
Bármelyik Zoo pakli jó. Ha nincs meg hozzá minden, akkor olyan Hunter pakli is jó, amiben kb 3-4 mana a max manás lap.
Dive ever, work never.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Yiggdrasil #25334 üzenetére
Most csináltam egy huntard decket a három napi miatt (...), konkrétan semmi nincs benne, de mégis hozza a meccseket. A semmi alatt: se fegyver, se secret, se UTH, se Hyena, legend egyedül Loatheb.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
GabN73
addikt
Na, sikeresen ledarált egy mech warri
-
törölt tag
válasz Sturdiridge #25331 üzenetére
én letöröltem.
tanulás szünetében szoktam játszani, meg esténként. arra viszont nincs szükségem, hogy jobban felb*sszon agyilag, mert nem azért csinálnám. hányingert kapok, hogy konstans olyan ellenfeleket dobál be akikkel nem tudok mit kezdeni.
-
GabN73
addikt
6 meccsből 6 vereség...
whitezo88
Minden ellen... Egyszerűen csak jobb a deckjük, meg a lapjárásuk. Rank 20 így szeretlek[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Ennyire elterjedtek lettek a mech deckek?
Decemberben 1-2vel találkoztam, ma a 4. -
DjDanee87
addikt
Kis kihagyás után visszatértem Volt 2 küldetésem is ami druid 5 win, így össze kellett raknom valamit, mert druid deckem nem volt. Főleg azért, mert csak 1 force of nature és 1 ancient of lore-om van, se Cenarius, se Malorne. Összeraktam egy félig ramp félig mech decket 1 force+roar comboval és eddig 4-0, igaz rank 20 vagy 21ről indultam szóval nem feltétlen erős ellenfelek akiket kaptam.
Ebből 2 érdekesebb meccs is volt. Egyik rugó ellen úgy hogy én kezdtem kaptam elején dupla wild growthot majd a 2. vagy 3. körben húztam egy innervatet is. Ezzel a boarddal nem tudott mit kezdeni 6 manából
A legutóbbi meccs priest ellen meg nem indult jól, de Sneed segített. Miután tradeltem vele a deckemből lopott Mech-Bear-Cat-jével kaptam 10 manán Antonidast Jó kör volt, következőben meghalt.
-
Muton
addikt
na kérem, másodjára sikerült a hc naxxramas
ennek örömére vettem 15 normál paklit és 7 GvG paklit
eredmény GvG: 1 legend (varázslós lángszóró tank izé ), 2 epic, 1 golden epic
eredmény sima pakli: 1 golden legend (Harrison Johnes), 1 sima legend (priestes proféta), 2 epic, 1 golden rare, 2 golden commonlett vagy 20+ új rare lapom (nagyon sokban 2 rare volt) és 625 dustom
egy probléma van az egésszel, hogy azt látom, hogy a vásárolt paklikban sokkal nagyobb számban van legend (vagyis az én esetemben csak ott van) és több az epic és a golden akármi, mint az arénás vagy a 100 gold-ért vásárolt paklikban. ez pedig kiábrándító, mert kb fizetés nélkül lehetetlen jó lapokhoz jutni
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
ricshard444
veterán
Itt 5 hónapja nem esett Legendary kártya, egyesével vagy arénázgatva nyitogatok. A kieg óta már nyitottam vagy 15-t és úgyszintén semmi...
Ez elég vicces akkor, mikor más meg 1 meccs alatt lerak 5-6 Legendary-t, miközben az én kezeim között összesen 3 fordult meg eddig (1,5 éve játszok és bontogatok??)
Persze benne van, hogy csak én vagyok ilyen peches, de kezdem unni.
Vannak dolgok...
-
aktív tag
válasz ricshard444 #25347 üzenetére
Nem vagy vele egyedül, én is hasonlóan "szerencsés" vagyok a pakli nyitogatásba. De majd csak változik a pozitív irányba a dolog
[ Szerkesztve ]
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
fogtunder
nagyúr
mindig megbontránkozom, mikor írod a nyitási arányaidat, másfél év alatt 3 legend az nem kicsit kevés. mondjuk nemtom, milyen gyakran szoktál tudni nyitni, de nekem olyan 20-30 paklinként szokott beadni egyet.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
xavix13
őstag
Nekem amikor kijött a gvg közel 50 booster után esett az első legendem.
Ez a másfél éve játszok meg sokat nem mond, inkább az hogy hány boostert is nyit az ember.
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest