Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz oxox #2058 üzenetére

    Jó, de a TCG-nek megvan az az előnye hogy lehet cserélni a lapokat a spanokkal, esetleg erre szakosodott boltokban szokott lenni gyűjtőmappa ahol 1-1 lapot is vehetsz és olyat amilyet akarsz, és ahhoz a paklidhoz amihez akarsz.
    Itt pénzért vagy goldért vehetsz egy 5 lapos "kiegészítőt"(hogy maradjunk a TCG-nél) és lesz benne valami, ami csak 1 a 9hez eséllyel lesz jó az aktuális kedvencedhez. Arról nem is beszélve hogy minél tovább játszol annál nehezebb pakliba való/férő lapot forgatni. De mivel a lapok amiket nyitsz így is úgy is a tieid és sok mindent nem tudsz velük kezdeni így érdemes lehet a többi hős paklijába belerakni.
    Persze be is törhetsz mindent hogy aztán majd le is craftolj valamit ami jó az adott hősnek de mi értelme? Inkább építgess szépen minden paklit aztán kész, Craftolj neutral lapokat hogy mind erősebb legyen etc etc.

    ÉS tudtommal a magenek nincs heal spellje.

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák