Új hozzászólás Aktív témák

  • whitezo88

    nagyúr

    válasz Zedz #19600 üzenetére

    ezt constructedben sose tudni, emellett arénában jó lehet a kirakott nagy dögök ellen, de ladderre nem. még a 2/2 shadet is le lehet kapni sokféleképpen, egy alap storm azt is megeszi köv körben. nem véletlenül nem látni se versenyen sem jobb játékosok streamjén, pakliban. ki lehet próbálni, de nem fog működni. valaki Magma Ragert próbálgatott valamelyik pakliban talán zoo, redditre is linkelték a tapasztaltokat (amúgy asszem legend játékos nem kezdő), de akárhogy próbálta, nem működött. egyszerűen kivágsz 3 manát a semmire, mert azonnal meghal, elven archer, ping, még arcane explosionba is. esetleg azonnal void terrorozni lehet másra nem jó.

    még a jó lapokkal se lehet sokáig húzni hogy vársz, Tirion pl egyik legjobb class legend, de csak kb endgameben majdnem topdecknél jó kitenni mert minden pakliban van 3féle amivel kiszedi. TBK, silencek, earthshock, poly, hex, sap, satöbbi satöbbi. persze Harrison is jön azonnal utána.

    szóval sok epic van ami max arénára jó vagy még oda se (bestial wrath, viszont ezt egy redditor szerint ellenfélre is lehet rakni és leszedi a tauntot a lényről..., assassin, kidnapper, pitlord, twisting nether, bane of doom, ilyenek. ez mind kuka.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák