Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
A D meghajtó betűjelét a Lemezkezelőben változtasd meg mondjuk T-re, utána az F-ből lehet D. Az E-H-I-t próbáld úgy megcsinálni ahogy fentebb írtam, Melyik mekkora és mennyi adat van rajtuk? Célszerű a két kisebbikről lementeni az adatokat valahova, hogy üres legyen, lehet egyesével is. Végül az író betűjelét később visszaállíthatod T-ről valami közelebbire, a másik kettőt is átvariálhatod kedved szerint.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
liksoft
nagyúr
válasz szente #14949 üzenetére
Nem csak a teljesítmény! KICSIT OLVASS VISSZA!
Alacsony szintű műveleteket meg Win alól NEM lehet korrekt módon futtatni, csak teljes drive zárolásával. Az OS meg ezt használatban lévő drive-on (ahol a rendszer van) nem engedi, de teljes vizsgálatot csak DOS alatt lehet végezni.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
liksoft
nagyúr
válasz szente #14951 üzenetére
Ha visszaolvasol, kiderül: csak időleges megoldás.
A tápegységem meg tuti, mert új! Nem CSAK a tápegységről beszélünk, hanem a TÁPELLÁTÁSRÓL! És a hűtésről!
Szintén visszaolvasva láthatod, hogy új tápegység is lehet hibás, még márkás esetben is, ha a beszállító kritikán aluli minőségű alkatrész vitt. Már pedig a kisebb / könnyebb / olcsóbb / ilyen drága? világában minőségi termékre világszinten NE számíts. Szomorú tény, de ez van! Sokszor sz@.ból kell várat építeni amikor gépet raksz össze!
Szerk: Ja, a marketingesek jól végzik a munkájukat. Ha így folytatják, akkor termék sem kell, el kell csak hinnünk, hogy megvettük....
[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Imco
őstag
válasz szente #14951 üzenetére
A regenerált vinyók, kb 10-ből 10, rövid időn belül visszaállnak. Azaz hibás lesz megint.
Tapsztalatom szerint a ilyen HDD-k nem megbizhatóak a továbbiakban és csak további hiba forrása lesz. Persze egy probát megér, de javaslom a csere beszérzését, hamarosan.Szerintem...
Üdv! Imco
-
eketomy
senior tag
válasz szente #23799 üzenetére
Igen ilyen esettel sajna már én is találkoztam! Vagy az alaplap vagy pedig a tápegység miatt csinálja ezt. De ha másik táppal próbáltad már akkor valszeg kizárásos alapon már csak az alaplap marad. Bios-ba nemtudom, hogy lehet -e állítani, hogy az alaplapi IDE vezérlőnek előbb adjon áramot, elméletileg vannak ilyen lehetőségek és akkor azzal ezt ki lehet küszöbölni. Próbáld meg hátha.
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
eketomy
senior tag
válasz szente #23802 üzenetére
NM! Egyébként az még eszembe jutott, hogy akkor is csinálhat még ilyet az alaplap vagy a táp, ha pl 2db hdd van a gépben és valamiért nem azt pörgeti fel először amelyiken a windows van és olyankor is felszokott borulni a boot sorrend, és már nem tölti be a wint, na már ilyet is láttam, de sztem ha nálad már az usb-t is ledobálja akkor ott valami áramellátási gond lesz!
Mindenesetre bios-ba nézd meg hátha van valami beállítási lehetőség!
-
eketomy
senior tag
válasz szente #23804 üzenetére
Lehet hogy ott a winyónak is van baja, csak a másik gépben nem jött még mindjárt elő! Milyen hdd ez? gondolom az sem valami mai gyerek! Voltak olyan IDE-s hdd-k (pl régi IBM/Hitachi vagy akár jó régi Maxtorok) amik tipikusan lassan pörögtek fel!
-
eketomy
senior tag
válasz szente #23954 üzenetére
Hát azt sztem sehogy, ha átvált PIO módba akkor az alaplapi vezérlővel lesz gond, az csak úgy magától nem állítódhat el, hacsak elnem felejti a beállítást mondjuk egy gyenge elem miatt!
Egyébként a hdd-t érdemes lenne még valami mással is letesztelni pl: egy HDTune Error Scan-el hogy teljesen kizárd hogy nincs-e több hibás szektor, ill. ha mondjuk van pár hibás szektor ami kb egymástól nem messze vannak akkor érdemes lenne azokat elzárni, hogy ne tudjon hozzáférni ezáltal kizárod a további hibás szektorok esetleges növekedését. (mondjuk az is igaz, hogy ha annyira rossz már egy winyó akkor annak így is úgy is mind1)Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Segítség, elromlott a merevlemezem!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy ruhás topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen monitort vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Call of Duty: Black Ops 6
- Jogász topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok