Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi 72
veterán
Várjuk az első teszteket,és az árát.
Az Amazon alapján kb. 290 dolcsi lesz a szett,de lehet,hogy rosszzul számoltam.Front/darab.
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
válasz rayoliviero #121550 üzenetére
A LAV beállításaim ugyanezek és a Win audio konfig is ugyanilyen. Kodival nem megy, viszont túrtam XBMC-t, azzal meg megy hibátlanul. Ki érti ezt...thx!
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz deicide #121554 üzenetére
óó, bmeg, én voltam a fasz. Az audio rendererek között volt egy Directsound: Samsung HDMI és egy Directsound nélküli. A directsound nélkülivel nem ment, most átraktam a másikra, egyből jó. Én meg szívtam éjszaka 2 órát emiatt.
A Yamaha 479 és a Tannoy kombó viszont elsőre brutális, igen nagy ugrás a régi szetthez képest.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Gabor970
addikt
válasz jézusom #121553 üzenetére
Az erősítő kimenő tápcsatija nem max 100W terhelésig engedélyezett? Azokat cd lejátszóhoz, egyéb kisfogyasztású eszközökhöz találták ki. Aktív sub nem az. Egyébként sem javallott azt használni, hangminőség miatt.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Erdeklődöm az alábbi erősitőről: használtan venném......
mennyit érhet, és mire kell figyelni vásárláskor ?
Onkyo TX-SR307Ismerősnél meg tudtam nézni, egy Onkyo HT-R548-ast (igaz bögreszettel)....
ahhoz képest jobb vagy rosszabb ?ELÖRE is köszi a segitségeteket !
BUÉK!!! -
Gabor970
addikt
válasz maxika2004 #121558 üzenetére
volt egyszer nálam pár hétig egy haverom 501-es onkyo-ja, na annak is a kikapcsolt állapot volt a legjobb. Mozira sem, zenére meg egyáltalán nem volt jó.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mi a megoldása annak, hogyha a mélysugárzóm (Dynavoice T12) hallhatóan búg, ha megy a mosógép? Ha jól sejtem, földhurok a jelenség neve, de nem tudom, mi a megoldása...
Előre is köszönöm, ha tudtok okosat mondani.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
BBéci
legenda
válasz jézusom #121566 üzenetére
Egymást befolyásolják. A külön aktív szubláda használatának egyik oka, értelme, lényege a házimozi erősítő tehermentesítése. Te ennek az ellenkezőjét teszed.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Kroland25
tag
válasz Csabroncka #121571 üzenetére
Már beforgattam őket,így most sokkal jobbnak tűnik mintha állványon lennének,vannak még hiányosságok,kicsi esztétika,csatornázás de ezek már csak jövőre..egyelőre be is fejeztem a hang kialakítását,jöhet a projektor és a vászon
Házimozi és ennek komponesnseinek beszerzésében lehetőségem van segíteni akit esetleg érdekel privin megtalál!!
-
spiky03
veterán
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
python1
veterán
válasz xxlongikaxx #121574 üzenetére
Köszi!
Privátban válaszoltam. -
python1
veterán
-
rayoliviero
veterán
A Sicario jó film és a magyar hang benne DTS-HD MA. Ilyennel sem találkoztam még. Ha valaki találkozott még ilyen filmmel (TrueHD vagy DTS-HD MA), az megoszthatná velem a címét.
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Szerk: Köszi windlord.
[ Szerkesztve ]
-
windlord
őstag
válasz rayoliviero #121581 üzenetére
Vérmesék, Made in Hungaria, Éhezők Viadala - Futótűz
-
gabo01
senior tag
Liza a Rókatündér!
-
Dorian
félisten
Hifiseknek ajánlott film
Une heure de tranquillitéKétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
gabo01
senior tag
Nagyon Boldog Új Évet kívánok minden fórumtársnak!!
-
BBéci
legenda
Akkor sem nézném szinkronnal, ha kivégzéssel, agyonveréssel fenyegetnének. Képtelen vagyok felfogni, mi visz rá embereket a (fos) szinkron meghallgatására.
Éppen vacsorázni készülök, utána azt a filmet fogom megnézni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
jézusom
addikt
válasz BBéci #121569 üzenetére
Hát basszus, szétszedem megnézem mi köze van a konnektornak az erősítő elektronikájához...
Azon a szintem még értem, hogy kábelégetőt kötök a kábelre 24 óráig, hogy bejárassam a kábelt, végülis ez attól komolyabb probléma
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
BUÉK mindenkinek!
-
nebulo5
senior tag
Kedves Fórumtársaimnak további remek szilveszteri bulit, illetve kütyükben & jó hangban gazdag B.U.É.K!
Üdv: nebulo
-
Ed Parker
nagyúr
Buék
-
axwel18
senior tag
B.U.É.K mindenkinek.
-
gutentag
tag
B.Ú.É.K. !!!
-
python1
veterán
B.U.É.K Minbenkinek!
-
Valkűr
addikt
B.U.É.K Mindenkinek!
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest