Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz vendingo #121500 üzenetére
Igen kialszik.
Nekem is fura volt elsőre, mert eddig a szub seggén volt az ilyen led, vagy nem is volt rajta.De nekem kb olyan 10 perc után kikapcsolt, átváltott pirosra.
Auto-ra kapcsold a seggén ha nem azon lenne, mert azért az az 1 óra kicsit fura nekem ha közben kikapcsoltad az erősítőt is.Értem.
Hát én a hátsóknak 510.2-esket kértem, mert sajnos mögöttem nincs akkora hely, hogy a dobozok mögött legyen kb 30 centi hely. Ezeket meg direkt falra tervezték. Ha esetleg valamikor a jövőben bővítek 7 csatornára akkor is ilyeneket veszek majd.Nah majd várom a Te véleményedet is a dobozokról, hogy milyen.
Állványt csináltatsz hozzá majd? Vagy veszel valamilyet készen?
Én az AVX-en csináltattam gyári LS650-es replikát mondhatni.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mobilinternet
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest