Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz fehér_ember #116547 üzenetére
A kényelem nagy úr. Mézga kolléga még nem tudja, hogy mitől döglik a légy. Nincs is jobb, mint a szubot négykézláb állítgatni.
- mozi bolondéria -
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Mit gondoltok egy dedikált szobának hol van jobb helye? A ház egyik helyiségében kialakítva, vagy egy komplett melléképületben kint az udvaron, külön a háztól? Vagy semmi jelentősége a dolognak?
[ Szerkesztve ]
-
-
z123456789
addikt
válasz z123456789 #116554 üzenetére
Illetve ha valaki szívesen adna tippeket egy ilyen helyiség kialakításához, akár privátban is jöhetnek az ötletek. Hálás lennék. Linkeket is szívesen olvasok.
[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
válasz dunkel #116548 üzenetére
500 e ft.
#116551) devil-k Mezga kollégának a 90 évek elején már volt egy rel q50-es szubja. Sajna kevés volt a kakaó benne, ezért eladtam. Szóval ismerem azt h., égnek álló seggel állítgatom a subot.
Hogy borzoljam a kedélyeket olyan kellene ami 2 presetet el tud tárolni(zene/film) és ezt a távon lehet állítani.
-
xtremetuning
addikt
válasz Mezga Aladár #116557 üzenetére
Majd szólj, ha találtál....
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Mezga Aladár
veterán
válasz xtremetuning #116559 üzenetére
-
xtremetuning
addikt
válasz Mezga Aladár #116560 üzenetére
Sok szerencsét. Csődbe mentek. Vehetsz használtat, aztán amikor szétesik, mert szét fog, akkor jön a baj.....
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz rayoliviero #116558 üzenetére
Én elég keménynek tartom magam, de tapintásra, szemrevételezére nem tudnék neked választ adni. Talán próbáld ki....
-
Tarlóbetyár
tag
Te mindig ennyit görcsölsz valamin, összedugod és lőn láss csodát szólni fog!
-
Norbi 72
veterán
Ez?Vagy kevés?
-
devil-k
nagyúr
Ó, a 90-es évek sem most voltak. Nem vágysz Te túl sokra?
És mennyi a keret kolléga?(#116567) xtremetuning
Nem láttam. Sorry.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
rayoliviero
veterán
válasz xtremetuning #116562 üzenetére
De leginkább úgy értettem a kérdésem, hogy interconnect coaxial kábel alkalmas-e subkábelnek vagy csak olyan alkalmas, amit eleve subkábelnek árulnak? De a válaszod alapján alkalmas ez is.
Most próbálom ki.Tarlóbetyár: Jó, ha valami alkalmatlan mélynyomó kábelnek, akkor azt elfelejtem. Azért kérdezem. Mert nem értek hozzá és nem tudom mi a különbség egy subkábel rca és egy ilyen interconnect coaxial között. De ezek szerint semmi.
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz devil-k #116565 üzenetére
Írta, hogy 5 kiló.... szerk. : no problem.
(#116566) Gazsi00 : szólni fog, az tuti. A minőség már más lapra tartozik.
Mindig jobb lesz egy dedikált szub kábel.[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
válasz Mezga Aladár #116560 üzenetére
Volt olyan szubom aminek ez volt a távja. A movie módos 40Hz körüli kiemelés nem jött be. Csak a classical módban ment azt hiszem, de ott sem sokáig.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz xtremetuning #116561 üzenetére
A honlapjuk alapján nem úgy tűnik, de ez semmit nem jelent.
(#116564) Norbi 72 Ennek sincs távja ha jól látom.
(#116568) dunkel Sajna csak egy több sávos eq tartalmaz, tehát számomra nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz Mezga Aladár #116569 üzenetére
Egy komplett szállítmány ára ott maradt teljesítetlenül. Higgy nekem.
Távja van, de nem neked való. Nem véletlenül nem hoztam fel.
[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
válasz xtremetuning #116570 üzenetére
-
spiky03
veterán
Szerintetek van értelme a hangfaállványon fent a dobozok alá is tüskés elcsatolásnak?
Pl egy ilyen állvány: NorStone
Vagy elég a sima állvány is, pl ilyen: QuadralA példák csak szemléltetésének vannak ott, nem olyat tervezek venni.
Mondjuk az a NorStone az tetszik is még.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
válasz xtremetuning #116573 üzenetére
Köszönöm a választ.
Neked is devil-k.Akkor ilyet tervezek majd venni, vagy csináltatni.
Ugye azért érdemes valami alátétet vagy valamit a tüske hegye és a hangfal közé tenni, hogy ne álljon bele a hangfalba.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
rayoliviero
veterán
Újra bemérettem a mikrofonnal a hangfalaimat.
Auto MCACC azt írja a jobb frontomra, hogy reverse fázis. Eddig nem írt rá ilyet, még nem volt mélyláda.
De le is ellenőriztem, jól van bekötve mindkét front. -
dota1
aktív tag
nad 315bee és pio. s505 cd közé, ár érték arányban jó az AQ evergreen IC? Vagy tudtok jobbat hasonló árfekvésben?
Köszi. -
dunkel
őstag
Hétvégére lenne valakinek kölcsönbe min. 5m AQ Boxer RCA (vagy más is jobb talán mint a semmi)? BP
[ Szerkesztve ]
-
xxlongikaxx
aktív tag
Ajanlottak itt paran a Fast7 filmet, na tegnap neki kezdtem, hiaba az allitolagos jo hang, 20 percnel tovabb nem birtam nezni. A CGI meg olyan szinten zavaro hogy jobban jartam volna ha 480p ben nezem...
-
Tarlóbetyár
tag
Én ezt használom! [link]
-
rayoliviero
veterán
válasz Tarlóbetyár #116580 üzenetére
Idáig jónak tűnik ez a Tech + link, de nibsc összehasonlítási alapaom egy drágábbal ennél a ládánál, hogy hozna-e javulást.
Nekem is volt Inakustik régebben, a teljesen alap, nem éreztem vele semmilyen javulást egy mezei kábelhez képest.
Ha vennék már subkábelt, akkor az olcsóbbak közül a Prosont, Kácsát, AQ-t próbálnám ki.
-
Tarlóbetyár
tag
válasz rayoliviero #116582 üzenetére
Nekem az inakustik premium nagyon jól muzsikál, a régi alap kábelhez képest sokkal jobb!
-
Konfigos
őstag
Nem tudom mi van manapság az eladókkal,de senki se kapkod hogy eladja a portékáját..Mivel nem válaszol senki,nézelődtem tovább,találtam egy onkyo tx-nr 609es gépet.Ez mennyire jó mozira meg zenére?Bár tud olyat ami nekem nagyon nem kell,erőbe elmarad bőven azért egy régi sr-805től ugye?Továbbra is dali axs szettem van,amit majd jövőre akarok cserélni valami komolyabbra,esélyes hogy dali vonalon maradok majd.
-
Digital
addikt
válasz rayoliviero #116576 üzenetére
Én a Denon erősítőmmel jártam így, szerintem neked is a visszhang kavarja meg a kalibrálást. Nincs véletlen csupasz falfelület a frontok előtt?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
válasz rayoliviero #116586 üzenetére
Szerintem valami akusztikai probléma lesz!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
TCr
veterán
válasz xxlongikaxx #116579 üzenetére
Mad Max (2015), ha jó hangot akarsz.
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Denon 3808 bemérőmikrofonjának a típusára lenne szükségem, költözés közben elkavarodott.
Esetleg beszerzési forrás? eBay-re gondoltam első körben"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
*Tata*
senior tag
Ez egy elég jó vétel lehet,annak aki ilyet keres:[link]
-
csbeci
tag
válasz Mezga Aladár #116542 üzenetére
Szia!
Ezt nézted már? http://www.av-online.hu/hangfal/elac-sub-2070-aktiv-melylada-teszt_1528
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest