Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surprise
csendes tag
Köszi srácok a sok hozzászólást! Az 5.1-et igazából nem használnám, nem érdekel, sose használtam. Bocs ha úgy említettem mintha érdekelne, csak felvetettem egy másik hsz-ban.
2008 ban ballagási ajándéknak teljesen jó volt, igen PC-s vagyok, de oda már van másik és most a TV-n volt. Az előző Samsung tv-n volt sima jack bemenet. Ott is csak a zöldet dugtam be, többit nem, de szólt a hang a frontokból és a centerből is. Térhangzást sose figyeltem, nem érdekelt még igazán. Most az újhoz akarom csak rákötni hogy ne a tv hangszóróiról kelljen LoTR extendedet nézni stb
Fogok venni újat, de most akkor munkára lehet bírni bárhogyan bármivel ezt? 2.1 ként, teljesen mindegy.
b. amit linkeltél az megy a hangfalba, amivel kapok egy új zöldet? ami menne a sound splitterbe amit tegnap este linkeltél? majd abból egy HDMI vagy optikai a TV-be? és akkor működik?
Azt a sound splittert szívesen megvenném mert írtátok hogy az az újhoz is handy lenne majdwork.hard.play.hard
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest