Új hozzászólás Aktív témák

  • RandomName

    aktív tag

    válasz A Zéé #81177 üzenetére

    Mai sztori. Prémium nőgyógyászati rendelő épül. A földszinti recepciós pultba a mindent is be kellett kábelezni. (Több dugaljáramkör, koax, cat6, kaputelefon) az emeletibe semmit. Akkoriban szóvá is tettük, az olyan, annak úgy kell lennie. Most, amikor le van burkolva, ki van tapétázva, na akkor most kellene kitalálni, hogy milyen módon jut el az informatika, és az erősáram a pultba.... Szerinted mi lesz? Tapétavágás, és rejtett doboztető bontása.
    Ugyanitt terv szerint kihúzva a koax a tévéknek, az összes fűződoboz letapétázva, és egy olyan szolgáltató lett megrendelve, amelyik nem szolgáltat koaxon. Tervezési hiba nem megfelelő igényfelmérés miatt. Ha a szolgáltató nem ad megoldást, akkor bizony sok eltüntetett doboztetőt kell kivágni a tapétán. :)
    Szóval, annak ellenére, hogy adtam a tanácsot, teljes mértékig PROTON-al értek egyet, és tudatlanságból, vagy fillésb*szásból elkövetett dolognak tartom a doboztetők ilyen jellegű eltüntetését.
    Annyi megoldás van erre, hogy hihetetlen. Linkeltem nemrég a bővített dobozokat amibe fér cső, kötés. De mindenütt van alárendelt helyiség, beépített szekrény, tv mögötti rész, vagy bármi ahova más érdemes lehet egy nagyobb dobozt rakni, és onnan felfűzött/csillagpontos rendszert kialakltani.

    "A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)

Új hozzászólás Aktív témák