Új hozzászólás Aktív témák

  • Inhouse

    őstag

    válasz Inhouse #80899 üzenetére

    A törött mosdó cserélve lett, bentre vettünk egy újat új csappal, az jött ki. Itt egy zárt szelvény keretre kellett rögzítenem. A törött 2 hegesztett kampóra volt akasztva és alul 2 élére állított laposvason ült. Ezeket levágtam, és fogtam 2db M10 csavart és felhegesztettem a zárt szelvényre. Aztán innen rendes felfogatás, műanyag alátét és anya. A zártszelvény és a porcelán közé egy műanyagvödör tetejéből vágtam egy közdarabot. Óvatosan húztam meg, eddig fent van. Féltem, hogy kicsi lesz a felfekvő felület, de eddig jó.

    Az elfúrt vizes helység visszajavítva, a laminált padló is túlélte valahogyan, és milyen könnyű volt így újra lerakni... :) A szegőzést is befejeztük. Bár tudtam, hogy hova ne fúrjak, így is rezgett a seggem a fúrásoknál. Minden flottul ment. Van a szobában egy ficak, ahol 2 90foktól eltérő törés van a falban. Itt vágással oldottam meg az illesztést, szerintem vállalkató lett.



    Végre elkészült az izzós áramkorlátom a 230V-os cuccok teszteléséhez. Nem nagy ügy, de ennyi házzal összefüggő meló mellett ez is nagy szó. Így is 2 hét volt a cuccok összeszedése, tervezés és kivitelezés között. Az ezeréves falonkívüli magyar konnektor szép avittos zöld-sárga! :)

    Az uccsó kép aztán tényleg ide vág...online jogsi hosszabbítás kellék lett volna, ha beválik. A szomszéd topicban írtam róla...

    Üdv Inhouse

Új hozzászólás Aktív témák