Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz bmatty #26439 üzenetére

    a konfigleírésból ítélve erről van szó. erről van szó?

    ha igen.

    úgy nézem, hogy semmi extra rögzítés, mint forrasztás, ragasztás nincs.
    csak az oldalsó, távtató peremmel kapaszkodik. kézzel, egyszerre fogva mindkét lamelasornál, óvatos, billegtető mozdulatokkal magától kiakad, és alegfelső lemez utána szinte magától leesik. ha kiakadt, már csaka 4 vastagabb csövég fogja,a vékonyabb végek a felső lemezeket nem tartják.

    elvileg. mert én is, aki már tucatszámra kopasztottam, néha beleaszaldok még olyanba, amiről azt hiszem lejön, és csak amikor már dühödten rongyá hajlítoma felső lemezt, jövök rá, hogy nem megy...

    a másik probléma vissazrakás. a 2 oldalsó, visszahajlított peremen szoktak lenni picike karmok, amik belekapaszkodnak a következő perembe. így nemcsak távtart aza rész, hanem a lecsúszás iráníba rögzít is. azt vissza nem akasztod. így a felső lemez folyton le akar potyogni, amíg a 2 csőnél valami finom megoldással le nem ragasztod. (pl. valami semleges szilikon tömítőből 2 pici pötty.
    vagy amikor visszateszed, (azaza még festés előtt) 2 oldalom, 2 vastag csővéget kiválsztva, magát a lemez hengerpalástját nagyon óvatosan megnyomod, eldeformálod, hogy ne legyen annyira tökéletesen kör keresztmetszetű. így megszorul. de kicst erősebben megnyomod, leszakad a kihúzott hengerpalást a lamelláról.

    (akkor ezt most be lehet adni doktorinak? csak magamtól plagizáltam....) :U :DDD

    (#26430) FatalEror
    épp azt mondtam, hgy már nem tökölök, mert nincs értelme, és kivitelezhetetlen...

    (#26445) macko20
    gondolom, ami az adatlapján va. ha, nem, akkor kb. agyonütöm, hogy feleslegesen gépeltem ennyit...

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák