Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
Ház és kábelbarkácsolás azaz az elmúlt hetek agyalása és erebménye Blog
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
szab.tam
nagyúr
válasz szacsee #25048 üzenetére
nem lesz meglepi. ahogy írták a fiúk is, a megkötött keverékeket mind teszteltem. itt írtam róla...
fórró, majd hideg vízzel. tapogatva a ragasztások mindkét oldalán.ha meglesz a befutó keverék fet-ről való sérülésmentes bonthatósági tesztje, akkor majd egy működő lapon is megnézem.
de biztos, hogy jó lesz. mindenfjta chip-re. vram, fet, akármi.
az nb, igp már nem. oda már leszorítás és paszta kell.szolgálati közlemény:
gyártotok-e, (illetve könnyen hozzáférhető szabvány-e), a 6-os, kihúzott palástú lamella?(#25047) kmisi99
kezdeti próbálkozásnak, kedvcsinálónak a folytatáshoz nem rossz.
nekem sem ártan a 1-2 + előlapi usb. (majd szét is nézek...)
a műanyag viszont rendesen szétkenődött a vágástól. gázlángott hevített nagy csavarhúzóval egyenesebb ablakot olvasztottál volna...az ok, hogy az ember ki akarja próbálni, ha vesz légkalapácsot. de a nadrágfelhajtáshoz a hosszat könnyebb bejelölni gombostűvel.
de hát barkács, gány... ( szürke szigszalag mit tart?)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz sinya85 #25059 üzenetére
miért szeretitek többen is ennyire ezt a képfeltöltést? egy idő után eltűnik a kép. a ph-é nem elég jó?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
sinya85
senior tag
válasz FatalEror #25061 üzenetére
nem a kukába dobtam és annyira moddolva volt, csoda hogy ált
szab.tam:
ph képfeltöltés őőőőőő
azt hiszem csak bizonyos mennyiséget lehet felrakni vagy valami volt már nemtudom mért nem használomblasko92 : van több kép de mind ilyen oldal irányból. 1ik képen levan vizezve a matrix is amire én martam a full cover blokkot
[ Szerkesztve ]
ஜ۩۞۩ஜ
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz sinya85 #25064 üzenetére
"...amire én martam a full cover blokkot "
és akkor a világve után lax 3 buszmegállóval. (ja, bocs: mától 2 vasútállomással...)
ilyen ember kéne nekem a szomszédban....
marnál nekem fullcover blokkot, beágyazott hőcsőfogadó blokkal.mennyi meló volt benne időben? volt blokkod amiről levetted a méreteket, vagy blokk nélkül a kártyából kiindulva, lemérve tervezted meg? cnc, vagy sima marás?
valahol van fényképes összefoglaló, publikáció a munkamenetről?
[ Szerkesztve ]
-
sinya85
senior tag
válasz szab.tam #25067 üzenetére
volt egy sima 285ös blokkom "csak ugye a mátrix kárrtyán másképp voltak a cuccok" onnan néztem hogy is kéne csinálni aztán megfogtam a kártyát bevágtam a mérőgépbe igy megtudtam a pontos magasságokat megrajzoltam cam megcsinálta a programot feltöltöttem a cnc-re felszerszámoztam és kb ez igy mind megvolt fél nap alatt. és ugy nézett ki mint a gyári fényképeket nem szoktam csinálni nincs fényképezőm.
ஜ۩۞۩ஜ
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Azt hittem ezen a fázison már túl vagyok, de sajnos kiderült, hogy a sima vaslemez szétrohad a jelenleg kombinációban... Szóval gyárthatom újra az oldalfalakat.
Nem tudtok valakit -céget, magánembert- aki Bp-en vagy környékén pontosan kivágna a ház oldalfalait rozsdamentes acélból? Meg az egyikre kéne két luk is.köszi
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
blasko92
őstag
válasz szab.tam #25080 üzenetére
Mint láthattad lehajtott fejjel néztem körbe Ilyennel-eee->
De ha így megemelem a szemöldököm, akkor a fentiekben sem látok pókhálón kívül mástAmúgy manapság tényleg sok helyen vállalnak már egyedi gyártást lézervágással, csak 1-2 munkadarabhoz drága.
rlazol értem. Először is a tartály szivárgását kellene megszüntetni valami úton-módon.
Utána újra lehetne csiszolni fémtisztára a felületet, aztán valami akril lakkal vékonyan lefújni, hogy ne kapjon zoxigént a vas.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz blasko92 #25078 üzenetére
festetlen, hogy a rossebb vinné el, most akartam elvinni jaja-ához, csak előtte összeraktam egy utolsó tesztre.
A gond az, hogy a nyersvas oldalfal és a rozsdamentes tartály között szivárog a víz. E kettőt tudtam nem lehet összehegeszteni, ezért kétkomponensű fémragasztóval oldottam meg az illesztést. De vmi nem jó, szivárog a víz, gondolom, h rohad alatta a vas, hiába fojtom meg szilikonban. Inkább ráhegesztem. Csak ahhoz rozsdamentes oldalfal kell...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
FatalEror
addikt
Amúgy fontos lenne tudni,hogy"bevonatos" rozsda álló acél vagy nem,mert ha "bevonatos" akkor speckó korong kell hozzá,ha nem lézerrel lesz vágva,mert ha ez a varázs bevonat "lekerül róla egy nem megfelelő korong esetén akkor baxhatja az egészet,hogy saválló....
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
válasz sinya85 #25086 üzenetére
Az enyémben meg 0,mert kezdő építkezési vállalkozó,és az egyenes ,függőleges ,vízszintes ,merőleges,párhuzamos fogalmak számára vagy nem ismert vagy classifield
rlazol:Ezért kérdeztem,de lézerrel lesz vágva akkor tárgytalan,mert likat is lehet vele vágni,ergo mindegy,hogy bevonatos,vagy sem.....
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
szab.tam
nagyúr
mit találtam, mit jegeltem.
jobbról a 2.
ráadásul nem is micro, hanem sima atx méret....
a cpu hűtés rafinált lesz a táptól. lehet, hogy egyben kell megoldani. a tápventi fogja hűteni a procit? (márha lesz egyáltalán tápventi...)a hétvégére ígéretes trancsírozás elé nézek öccázé'
lehet, hogy kipróbálom a karbonfóliát.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz blasko92 #25091 üzenetére
még azt sem tudom, milyen formájú hűtőt fabrikálok rá...
valszeg ezt, a spájzban lévő konfigot pakolom át bele. van benne igp, és a cpu egy kis fogyasztású e1200 dual celeron.de még kitalálom. csak tetszik, hogy nem telejsen szokásos elrendezésű ház.
még az is lehet, hogy az atx és a matx különbözeti helyén lesz.(valószínű 2 dolgot magadtól összekombináltál, amik valójában függetlenek...)
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz blasko92 #25093 üzenetére
lehet, hogy kíséreltből csinálok egy apu-s passzív htpc-t eladásra.
valami szembetűnően nagyon harsányat. (gyöngyház rózsaszín?)
jajjdecukicukicuki. apúúúúús. vedd meeeeeeeg. lécciléccilécci. naaaaa.....
nem megy a hummer-hez, de van benne 12 gb ddr3 ram. jól van. műszakilag legalább rendben van. megvesszük tüncibogi.vagy behúzom zemramintás fóliával. győzike lányának.
(#25094) sinya85
képet néztem, nem a beredezést a viszonyításhoz....[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz blasko92 #25096 üzenetére
milyen lenne, beírna erre gyúrnkvazze': "figyelj kis csákó! nem csipogjá' ennyit. le lehet szállni a tünciboiról és a hámmörömről is, mert a fejdbe állítom a rózsaszín 12 gb ramodat. különben is a gépemben 24 van..."
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
Szab.tam :[I]valszeg ezt, a spájzban lévő konfigot Te kert hiányában itt végzed a sokmagosítást ?
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...