Hirdetés
- PlayStation 5
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
A kupaellenfelemnek bivaly támadása van. Ha helyzetet kap, az szinte 100%, hogy gól.
Annyi esélyem lehet, hogy a magas TS-nek is köszönhetően, valszeg Normáloza igen erősen lebirtoklom, és megpróbálom mindkét szélen átütni a védelmét. Nem tűnik nehéznek, mert széleken középszerű védelmei vannak.
Tehát bivaly, de a hazai pálya, a TS-kp és az önbizalom egy kicsit mellettem szól.Kérdés, hogy mennyi helyzet lesz a csapatoknak, és abból mennyi megy be. Jól fejelője sincs, így talán még egy SE-re is számolhatok, ha már a main nem jött
Szal nem fogok sírni, ha kiesek, elvégre tényleg erős csapat, de van egy szemernyi esélyem azért
Zs
HT-s csapat: Sörhas
-
zsolli
addikt
Uhh, ezt a meccset nézzétek, most láttam a fórumon: 352769808
Szegény menedzser
-
ftc
nagyúr
Ifi eddig 4-0 ide ..mesterhármas
belőle lesz jó csatár!..azztt ha lesz akkor pontrógást megnézem nála iill átadást!
egy köözépszerű szélsőt jó átadással el lehet passzolni?
[ Szerkesztve ]
-
zsolli
addikt
Középszerű szélső, jó átadással...
Jó kérdés. Egy kezdő szélsőjáték edzőnek indulásnak megfelelne...
...bár én nem fizetnék az átadásért, mert azt szezon közti szünetben saját magam is tudnám edzeni. Kérdés, milyen spece van a srácnak.
Ha szélsőjátékot edzenék, akkor ilyen paramétereknél vennék középszerű szélsőt:védekezés: megfelelő-jó
jsz: megfelelő
átadás: pl. gyenge-középszerűMost lesz egy suhancom, akit igaz, hogy kicsit "öregen" fogok tudni csak felhozni, de hát ez van. Youthclub szerint 17 éves 68 napos korára lesz megfelelő a védekezése. A maximuma jó, de azt 18 éves 12 napos korára érné el.
A srác kiszámíthatatlan, és mondjuk így hoznám fel 17 éves 70 napos környékén:védekezés: megfelelő
játékszervezés: megfelelő
szélsőjáték: középszerű
átadás: középszerűMég nem tudom, hogy megfelelő vagy jó védekezéssel hozom-e fel. Az biztos, hogy megtartom, és kapja a jsz-t. Lehet majd eladok egy kp-t, és eleinte belső kp fronton 100%-os edzéshelyen kapja az edzést, de lehet, hogy szélső poszton, ott amúgy is van egy helyem.
Zs
-
Patrick
addikt
Íme egy ifi: 336168345
Lássuk, ki, mit vesz észre. Majd milyen konzekvenciát von le.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Patrick
addikt
Megkérdeztem a csávót.
Remek gólszerzés
Remek, átadás
Remek pontrúgás
középszerű szélsőjáték17 évesen.
A lényeg, rámegyek én is az ilyen skilles ifikre. Bármilyen ifit hozok fel, így állítottam be és a 3 régió Budapest, Békéscsaba és Salgótarján. A legtöbb csapatos régiótól a legkevesebbig.
Megpróbálom én is, hátha.
-
ftc
nagyúr
válasz Patrick #9665 üzenetére
Én egynlőre 2-t alkalmazok
Szerintetek kit adjak el?
25 éves és 72 napos, TSI = 8 150
Formája jó, erőnléte jó.
Tapasztalata gyenge, és pocsék vezetői képessége van.
Hűsége varázslatos.
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 9/20 nagyszerű
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 7/20 jó
Pontrúgás: 2/20 pocsékVagy:
23 éves és 2 napos, TSI = 5 690
Formája remek, erőnléte jó. [Erőteljes]
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége legendás.
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 9/20 nagyszerű
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 11/20 ragyogómind2 visszalépés a védelemben... Ha ők bent vannak egyiknél több lesz a gól helyzet mivel ragyogó pontrugó a másiknak meg sok a gólszerzése mivel jó...de elég sok gólt is kaptam rajtuk..Anyagilag egyik se ér többet 300 000EUR-onal
[ Szerkesztve ]
-
zsolli
addikt
Uraim (és Hölgyeim), jelentem ma 1 éves a csapatom
-
zsolli
addikt
Az elsőt tartanám meg, de kéne a 2. helyett egy pontrugó.
A 2. erőteljes, de nem játszol tördelést, ill. a spec nélküli nem kap negatív (igaz pozitívot sem) időjárás eventet.Erős kp-nál, erős támadásnál ha nincs pénz erős védelemre, akkor viszont lehet a 2-kal jársz jobban. Mert a sok esetben birtokolsz, akkor jöhetnek a pontrúgások.
A védő gólszerzése szerintem nem számít.
Zs
-
Patrick
addikt
A birtoklás nagyon kell. Szóval én nem edzek kp-t, sem most sem máskor. Csatár nem rossz amúgy, de akkor 343 középen támadás egyértelműen, valamint esetleg 352 bajnokin.
Hát, én ezért edzek kapust. Egyenlőre, az utóbbi 3 szezon eltettével mondhatom, hogy sikeresen.
-
zsolli
addikt
Én nem vagyok híve az "idő előtti" edzésváltásnak, de persze ez nem azt jelenti, hogy ez így is a helyes. Elkezdtél 1-2 fiatalt edzeni kp-n, csak be kéne fejezni nem?
Mind1, nem tudom, mi a helyes út. Én elkezdtem a kp-t, maradok ennél míg "be nem fejezem" (ha egyáltalán van ilyen).
Mostani meccsemnél PIC-eltem, két szélsőm támadóban volt, két belső kp-m szélre irányítva, és jött a jó (éppen) (75) kp.
Oké, hogy magas volt a TS, de egyre jobbak a kp értékelések.Zs
-
zsolli
addikt
Szerdai hazai kupameccsemre szakadó esőt jósol
Remélem még változni fog.
-
zsolli
addikt
Ragyogó?
Hááát
Nekem csak az öreg bundesligás csatáromnak csökkent valamije szerencsére. Szegénykém nem is nagyon játszik mostanában. Bár ha kiesek a kupából, az első barátságoson "fellép". 109 gólt lőtt a lelkem. Be kéne lövetni vele a 110. tétmeccses gólját
Lehet kupán becserélem a 88'-ban Az öreg, tapasztalt és kiszámíthatatlan rutin-róka, lehet belő egy gólt
Zs
[ Szerkesztve ]
-
zsolli
addikt
Pedig menetelsz a kupában megállíthatatlanul, hogy-hogy nincs pénzed?
Értelek, én is kb. ebben a cipőben járok. Edzett poszton kívül, aki igazán jó játékosom van, azt se tudtam volna megvenni, ha nincs anno a szuper ifim.
Most szombat hajnalban lesz kb. 95-100 millám, ez függ a kupameccs bevételétől is.
A heti össz. költségem szépen lassan egyre emelkedik, ahogy az edzett srácok fejlődnek, ill. idősödnek.
Jelenleg a heti kiadásom 31.376 milla Egyelőre pluszban vagyok 2 heti viszonylatban, de valszeg stadiont kéne növelnem, hogy nőjön a bevétel.
Persze mire elkészül, már nem lesznek kupameccseimHT-s csapat: Sörhas
-
zsolli
addikt
Holnapi barátságos- vagy kupameccsre csináljatok felállást
Baloo-nak ma van a kupameccse nem? No, nem vagyok gép előtt, de szorítsunk, hogy szerencsével továbbjusson (Ő mondta, hogy esélytelen).
-
zsolli
addikt
Hajrá-hajrá
Hogy áll a meccs?
Newpest: én birtoklom, és elméletileg mindkét szélen átviszem a holnapi ellenfelem védelmét. Normálozok, így a kp-m igen erős lesz a srácoknak és a magas TS-nek köszönhetően. Ellenfelem támadása brutál, így a helyzeteit nagy eséllyel gólra is váltja. Nincs jól fejelője, nekem lesz 2 db. Az öreg ppntrugómat nem merem játszatni, mert egy rugás a karrierje végét jelentené, igaz két hátvédem is fent lesz (egyik csak 46 percet), így izgulhatok, lesz-e sérülés. Félek azért. Na nem a vereségtől, azt letojom. De a szezonban még csak 1 sárga lapot gyűjtött be a csapat, és nem volt sérülés
Lehet most csőstül jön, de "imádkozom", hogy neZs
-
ftc
nagyúr
34. perc: Gabriel van Olphen (Rugd) tiszta helyzetet teremtett magának a bal oldalon, de sajnos a befejezés már nem volt ilyen bravúros, nincs gól.
vazz 4-0 oda ez kiüt
-
r0by
addikt
Majdnem meglett a 6. Neked
Elég kemény ellent kaptál, bár az értkélésből annyira nem látszik, szóval szvsz az eredény túlzó.Nekem is eljött a napom. Amikor búcsútok a kupától. Ez volt eddig a lehosszabb menetelésem a kupában.
A szurkolói klub () 1 500 szurkolójának elvárása: “Ki fogunk kapni“.
Még Magyar Kupa-résztvevő.
A csapat a legutóbbi 7 tétmérkőzésén veretlen. Sorozatban 6 győzelme van.Ahogy nézem, a csoportomban már csak én vagyok bent a kupában, és senki sem játszik barátságos meccset.
[ Szerkesztve ]
-
zsolli
addikt
Nálam detto:
"A szurkolói klub () 1 452 szurkolójának elvárása: “Ki fogunk kapni“."
Bár elviekben úgy állok fel, hogy még talán nyerhetek is, na de majd meglátjuk
Tegnap késő este váltott esősről borultra, remélem így is marad...
...bár azt hiszem, hogy emiatt is van, ogy kevesebben jönnek ki, mondván félnek az esőtőlEz milyen már? Ha jönne ide a Bayern, letojnám milyen idő van, mennék szurkolni
Zs
-
zsolli
addikt
Be vagytok téve a HT Live-ba
Davidinjully "rendes" volt, mert a barátságosa is akkor kezdődik, mint a kupameccsek, így neki is tudok szurkolniHajrá uraim, semmi sérülés, semmi lap, sok-sok mák és a csapat által szerzett gól
Zs
-
r0by
addikt
Nekem meg nincs időm focit nézni, csak a ht-t
Hajrá mindenkinek
Remélem legalább 1 gólt rúgok, hogy megmaradjon a szurkolók hangulata
-
zsolli
addikt
A "Ki fogunk kapni"-nál elméletileg jól szinten lehet tartani a hangulatot.
Ha kevés gólt kapsz, vagy ha esetleg pl. kikapsz 1-4-re, és mondjuk Te lőtted az első gólt, akkor azt szeretikElső bajnokin vereséget vártak a srácaim, ki is kaptam 4-2-re, de én rúgtam az első gólt, sőt, egyenlítettem is 2-2-re. Imádták a ganéjok
-
zsolli
addikt
Apa kezdőőődik
Telt ház van, eddig jó
-
zsolli
addikt
Ajajj
Patrick ellenfele ellentámad. Már kimaradt mindkét oldalon 1-1 helyzet.
-
zsolli
addikt
Yeeeeeeeeeesssss!
1-0 ide
Újpest is vezet 1-0 ra
[ Szerkesztve ]
-
zsolli
addikt
Gólzáporos meccs, már 1-1
Patrick ellenfelének a 2. helyzete is kimaradt
[ Szerkesztve ]
-
koxos:8]
senior tag
Hajrá mindenkinek.
Már vezetek 1-0-ra.
2-1 Zsolli ellenfelének.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Mobil flották
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest