Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wolverine
félisten
3*-os csatár, de sok variációt még nem próbáltam ki...
És tegnap a kupában csak hosszabbítás után estem ki; nem is rossz egy hobbicsapattól"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Majdnem egy éve játszok és most 143 raitinget kaptam ez eddíg a legjobb. EZ jó zeljesítmény? Egyébként 41 csillag és rendesen fejlődnek a védők
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
SLYM
veterán
Sándor Hári (9137123)
15 éves védő, megfelelő formába kapott 5.5 csillagot eddig a 3. legjobb védő MO-on. legalábbis azok közül akik beírtak az ifi tehetségek topicjába -
SLYM
veterán
bazze loesérült az 54 éves edzőm 4 hétre. ha 38 éves lenne 1 év alatt épülne fel. így mennyi idő lesz
-
ferenc999
tag
Hi!
Valaki 1 IFI BARÁTSÁGORA?
ID-m: 452123
Hívjon már ki valaki légyszi!
Köszönöm, vagy az is jó, ha privátban küld vki ID-t és kihívom én!A fehér legsötétebb árnyalata a fekete...
-
SLYM
veterán
corm mennyi most a szponzorpénzed?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
NA egy 5-0 laza játékkal. Kellett,mert szar volt a csapatszellemem. Most se jobb szóval megint egy laza játék jön
-
Tibcee
tag
Hali! Nem érdekel vkit egy 22 éves titáni kapus 450misi körüli árért?
-
SLYM
veterán
uhh! vágóhíd bazze. 3 emberedet is lerúgták. a 2 legfontosabb embered a 2 öreg kp is sérült. nem lennék most a helyedbe valami van a levegőben, mert a csoportunkba is történtek érdekes dolgok. pl 1. vagyok életemben először az 5-ben. ja és a nemrég már 3 mrd-vel rendelkező 200 rating fölötti csóka is kikapott, nem is akár hogyan! ja és 2-3-at jáccottam az uccsó helyetett csapattal, úgy hogy ő vezettt egy darabig és lebirtokolt!! kiállítás, és eltiltott játékos hiánya miatt. kemény volt ez a forduló
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
35 éves.... Hát még szerencse,hogy csak 1 hétre rúgták fel Én nyertem 2-0-ra(lazával). Megéri isteni pontrúgású embert venni? Most tervezek egyet az egyik csatárom helyett. Remeket isteni pontrúgással. Ez sokkal több gólt fog rúgni? Meccsenként ez az isteni pontrúgás jelenthet 1 gólt?
-
corm
senior tag
válasz R3ĐßuŁŁ #3875 üzenetére
Ha annyit nem is, de azért érzékelni fogod a különbséget. Racionalizálva a dolgokat: Minden 10 támadásból 1 pontrúgás, amit ha balfék végez el, nem is írja ki a meccsmotor átlalában, ha hozzáértő, akkor meg könnyen gól lehet belőle. Ezen kívül van ugye event tizenegyes is, amit szintén be kell lőni, és ha nincs kivel, akkor az hátrány.
Y N W A
-
Tibcee
tag
Szia a csapatom neve Bátor Kisbocsok, 18 évesen került fel az ifiből jó szinten és 4 szezon alatt sikerült feledzemen titánira. Sajna voltak közben sérülései. Kezdetben csak egy megfelelő edzőm volt,de durván 2 szezon óta már jó edzőm van, így gyorsabban fejlődött. 9 kapusedzőm és egy segédedzőm van. Amúgy már nem éri meg kapusokat nevelni,mert nincs áruk. Szerintem nem kapnék fél milliárdot se a kapusomért, pedig annyi kellene most stadionbővítésre, hogy aztán egy olyan csapatom legyen, amivel végre meg tudok majd ragadni az V.-ben ha a szezon végén ismét feljutok.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Én amikor elkezdtem akkor 2ő kapust edzettem... És szerintem megéri edzeni ha nincs pénzed akkor ez a legolcsóbb és ez is jól termel. Ha van pénzed akkor védő a tuti. 17 éves kapusokat kell venni alapból pl megfelelőt és azt edzegetni.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
NA ma kíváncsi leszek az edzésre. Ifiben egy 5 csillagos szélső kb minek számít? Megfelelő?
-
SLYM
veterán
edzés terén nagyon vágod a dolgokat, de a felállással gondba vagy látom. 4-4-2 bazze? csak 2 belsővel? ez negyon szar felállás. az egyik középső védődet és az egyik szélsődet cseréld le belső kp-ra, és a középső védő posztján játszó kp-t állítsd át extra kp-ra. az egyik szélső posztján játszó kp-t, pedig közép fele told. neki nem árt ha a játékszervezés helyett van némi szélsőjátéka is. így minimálisan meggyengül a középső védelmed és az egyik (attól függ melyik oldalról veszed ki a szélsőt) támadásod, de nagyon erős lesz a kp-d ami ht-be a legfontosabb. egyébként így 3-5-2 lesz a felállás
a stadiont pedig ha majd úgyis most építesz így kell felépíteni: az egésznek a 63%-s állóhely, 25%-a ülőhely, 10%-a fedett ülőhely, 2%-a VIP-hely
[Szerkesztve] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Hétvégén 4-0-ás siker 1. vagyok csak 1-szer kaptam ki. 19-2 a gólarányom...
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
NA ma érdekeset írt ki a meccsnél. idézek ''A túlzottan magabiztos Kinizsi játékosai talán azt gondolták, ma elég, ha csak a mezüket küldik ki a pályára. Egyértelműen alábecsülték az ellenfelet, és jóval tudásuk alatt játszottak.'' Ez most mi? Ez miért van? Egyébként 3-0ra nyertem
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
78K-ért természettfeletti középpályás? 32 éves. Jó vétel volt
-
SLYM
veterán
ha veszek egy lenyűgöző játékszervezésű és lenyűgöző szélsőjátékú csókát akkor azt milyen poszton és milyen beállítással célszerű jáccatni?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
ELéggé beégtem tegnap... 5 középpályással MOTS-olt a csóka... 1-0ra kikaptam
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Valakinek egy természetfeletti középpályás?
-
SLYM
veterán
bazze nagyon nem ír senki se ide. corm, Patrick mi van veletek? csak nem most érettségiztek
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
corm mennyi a szponzorpénzed?
-
SLYM
veterán
hmmm. [link] abban az 5-öd osztályban vagyok jelenleg 1. amelyik osztály az 5-ödök között MO-on a legerősebb (tehát 1. a 256-ból). jó tudni ezt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs