Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
2-0 ra vezetek az osztályozón amúgy az osztályozó 2 tapasztalatot ér ha a bajnoki 1-et ugye?
-
SLYM
veterán
mikor nő a játékosok fizetése?
-
SLYM
veterán
na megnéztem mit fejlődtek a pontrúgásedzéstől a csókák. kb a 20-ból 5-nek fejlődött a pontrúgása, köztük a 41 éves edzőmnek aki nem is jáccott a meccsen
-
corm
senior tag
Az valószínűleg csak töredék lépés volt. A pontrúgást nem mindnekikapja meg, csak azok akik játszottak a héten. Igazából 4-5 hét múőlva lehet normális választ kapni arra a kérdésre, hogy gyenge edzővel milyen gyorsan fejlődik a pontúgás. Jó edzővel 1-2 hetente kell lépniük a játékosoknak.
Y N W A
-
mefistofeles
addikt
Skacok nálatok se megy a HT?
Még a szokásos függőágyas kép sincs......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Patrick
addikt
-
SLYM
veterán
LOL [link]
Gian-Franco Schönle (15888834)
28 éves, megfelelő forma, egészséges
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata isteni, és csapnivaló vezetői képessége van.
Schweiz válogatott csapatának is tagja!
Ország: flag Schweiz
TSI: 2 377 340
Fizetés: 433 877 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: sport djous
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: megfelelő Védés: katasztrofális
Játékszervezés: jó Átadás: gyenge
Szélsőjáték: isteni Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: megfelelő Pontrúgás: gyenge
eladó, nem kell valakinek?
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
ja és elő fog még fordulni valaha, hogy ne kelljen 5 percet várnom míg betölt az oldal? szánalmas, hogy van 1 millió user és abból 60000 online és ennyitől beszarik az egész rendszer mi van akkor ha mosjuk 100000-en szeretnének feljutni.
-
SLYM
veterán
sikerült eladni a védőmet. lenyűgöző volt és már vagy 3x kint volt 160-170-érd de nem vitték el. kitettem 0-ér és elvitték 210-ér. ne ez érdekes volt most újítok stadiont, immár a 63/25/10/2 alapján és most 40.000 férőhelyes lesz
-
Patrick
addikt
Nem, dehogy is
A www58.hattrick.org nevüre nem válaszol a böngésző, vagy nem feltétlenül válaszol, tehát nincs 58-as szerver, pláne nem 58 darab 58 szerver üzemeltetése borzasztóan drága lenne és nem kis helyet igényelne, pláne a karbantartásuk.
Olyan van hogy www14.hattrick.org arra pl válaszol, ha beírod, bár sztem arra sem mindig vagy a 8-asra 16-osra, vagy 17, 20 stb. de próbáld csak ki 1-től akármedig. Nekem olyan is volt amikor 108-ast írt ki, akkor 108 szerverük van?
Viszont a szerverekben nem 1 vinyó van A szerverben lévő HDD-k teljességét hálózati meghajtókra lehet osztani, lehetséges, hogy a címsorban ezt a számot látjuk, nem pedig azt hogy D, vagy E lemez.
Vagy a másik, hogy az 50-60 ezer felhasználó nem egy darab porton csatalkozik a szerverkhez, nem egy darab elérési címen, mert akkor tényleg k.o. lenne. Így is néha lassú az egész.A bejelenkezés előtt az alap címre megy mindeki a www.hattrick.org-ra, utánna viszont a usereket szétoszjták a különböző címekre, pl ahogy írtad 58-as, meg 14-16 stb, értelem szerűen oda osztja őket az úgynevezett hálózati eszköz, pl egy útvonalválasztó, mint a router is, ahol picit kevesebben vannak. Nyilván valamennyire védők is az adtaokat. Valószínűnek tartom, hogy a portnak a számát írja ki ilyenkor a böngésző. Ebből nem tudom mennyi lehet, talán valóban több, mint 100, de a szerverekből tuti nincs 3-nál több Szal vagy ez vagy a vinyós elmélet
Valószínüleg 2, max 3 szerverük van, 1 a fő szerver és van egy tartalékszerver, ezt még annó írták is. A 3. szerverben nem vagyok biztos.
Igazából én csak a szerver specifikációjára lennék kiváncsi, azt tudjuk, hogy INTEL proci dobog benne De pl milyen és mennyi ram van benne, milyen alaplap stb stb, ezekre lennék kíváncsi.
UI: megnéztem vannak más külföldi oldalak is, amik pl www14. vagy www58. al kezdődnek, mármitn az elérési címük...hmm érdekes, lehetséges, hogy vmi protokollról van szó.
[Szerkesztve]„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Patrick
addikt
Jah igen, azt tudom még elképzelni, amenyiben kis részben igazad lehet, hogy ha nem is 58 szerver van de, mondjuk 10 darab, és ezeknek a neveit írja a www után, ugye az 58-as, 16-14-108 stb...
nem az 58. hanem az 58-as, mint szervernév...
...talán ez a legvalószinűbb.„Aki barátot talál, kincset talál."
-
SLYM
veterán
van egy kis gondom. az lenne, hogy nem tudom, hogy 1 posztra milyen embert lenne célszerű venni. a felállásom 4-4-2 a védemmem remek-nagyszerű(lesz ha felépül a kapusom), azon nem kell változtatni. a középpályám, azon belül meg a labdabirtoklás a szar(csapnivaló kp). most úgy néz ki a középpályám, hogy 2 szélső támadóba és 2 belső kp alapon. nemsokára kikerül az egyik szélsőm. szerintetek érdemes a helyére középpályást venni? aki segít a labdabirtoklásba, vagy maradjon a szélső a helyén? a támadásom mennyit veszít? azt meg lehet csinálni, hogy mind a 2 kp-om középpályás mondjuk középre vonva és nagyon jó lesz a kp-m. de akkor a támadások nagyon sokat vesztenek? hogy célszerű 4-4-2-be felállni. kicsit értelmetlen lett ez a hsz, de remélem megértitek
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
ja és mikor érdemes támadóbe tenni a középpályást? mi a kölönbség az alap és a támadó között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest