Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lest4t
aktív tag
Beállítottam a B csapatot az osztályozóra, csak még rosszabb csapatot akartam volna összeállítani... Viszont elfelejtettem, hogy most van a meccs, már nem tudom változtatni a kezdőt. Nagyon remélem, hogy vesztek. Mondjuk 99 %.
-
Patrick
addikt
Feljutottam V-be, kaptam sok lét, meg jöttek szurkolók is...egész jó volt az elmúlt szezon... az erősítés is jól sikerül, siekrült...
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
L|zsidoboz
őstag
Szerintetek az 5-4-1 vagy a 5-3-2 taktika a jobb a védők edzésére?
Good to be good, but better to be lucky.
-
corm
senior tag
válasz L|zsidoboz #3203 üzenetére
Az edzés szempontjából mindegy, de 1 csatárral nagyon esélytelen a győzelem, mert a támadásértékelés rettentő gyenge lesz csak a játéktördeléses döntetlenre játszás marad.
Épp ezért a legtöbb védőedző 5-3-2-t játszat, szélsőtámadás nélkül de ide meg azért nem gyenge IM-ek kellenek.
Esetleg a 10 edzéshelyet 9re csökkentve a bajnokikon 4-4-2.Y N W A
-
corm
senior tag
válasz L|zsidoboz #3205 üzenetére
Ha az aktuális bajnoki ellenfelednek nem túl erős a középpályája, akkor mehet ott is az 5-3-2. Ahogy jön, aszerint válassz majd.
Y N W A
-
bandingman
tag
válasz L|zsidoboz #3203 üzenetére
5-3-2 esetében lehet hogy bukod a birtoklást ami a legfontosabb a HT-ban. De ha igazolsz megfelelő középpályásokat akikkel még birtokolni is tudsz akkor jó ez a felállás. Ha erős ellenféllel találkozol akkor az 5-4-1 a jobb mert igaz nem rúgsz sok gólt de nem is kapsz sokat.
Nekem 8x8 az 64!:)Hattrick Team & ID: Sörmeccs 578759( www.hattrick.org)
-
Lest4t
aktív tag
Mi a fene súlyt engem? Eleve van 3 sérült playerem, erre ma 2 még lesérül..... és még hól a meccs vége... Mi lehet?
[Szerkesztve] -
ferenc999
tag
Hi!
Ma a kupán , 1 ik playám kapott 1 pirosat.
Mikor játszhat legközelebb? Szombaton a csoporton, vagy jövő szerdán a kupán?
Vagy mikor???
Köszi előre is a választ!A fehér legsötétebb árnyalata a fekete...
-
Lest4t
aktív tag
Megvolt már az évlépés ugye? tehát mostmár h aveszek egy playert akkor annyi éves is marad a köv szezonig?
-
bandingman
tag
Talán túlélem a második kupafordulót is! Igaz megint idegenben játszom és elég sovány bevételem lesz. ( megint -51 millában vagyok.)
[Szerkesztve]Nekem 8x8 az 64!:)Hattrick Team & ID: Sörmeccs 578759( www.hattrick.org)
-
bandingman
tag
Teljesen leült a fórum! Viszon én csak dicsekedni akarok! Az előző szezon csoportelsőjét végre sikerült megvernem idegenben! 5-öt gurítottak a srácok! Ja és velem volt Random Bácsi is!
-
Patrick
addikt
Én V ben nyertem az első meccsem, bár nem votl túl nehéz dolgom...kupában is nyertem szintén picelve, egyenlőre minden a tervek szerint alakul!
-
Wolverine
félisten
A VI. 952.ben játszom idén a kiesés után, a tavalyi 2.-at 9-1-re vertem Csak nem tudom elkerülni megint a feljutást...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Patrick
addikt
-
spud13
csendes tag
hajrá REAL MADRID
-
spud13
csendes tag
Ez az végre kikapott a chelsea
-
bandingman
tag
A kupából már kiestem! Nem baj legalább a bajnokságra koncentrálhatok. Pedig még egy fordulót terveztem a bevétel miatt.Esélytelen ellenfél vert meg 3:1 -re.Néha útálom ezt a játékot.
-
Patrick
addikt
válasz bandingman #3220 üzenetére
Tele van buggal és hibákkal...sajnos.
-
Patrick
addikt
válasz bandingman #3222 üzenetére
Jah sajnos, bár a svédeknek biztos jó edzésük volt.
-
bandingman
tag
Remek ificsapat mellett az utóbbi 5 felhúzott játékosnak összesen volt 170 a TSI-je. Azért ez is ott van valahol a csúcson! Igaz negatívban.
-
Wolverine
félisten
PIC-eltem, lerúgták a kezdő kapusomat, és így 9-0 lett ide...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Patrick
addikt
válasz bandingman #3224 üzenetére
Én hamarosan abbahagyom az ifitámogatást...olyan úgy se jön fel akit edzenék...mert úgy is veszek a piacon...majd ha magasabb osztályban leszek folytatom
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz Patrick #3226 üzenetére
Az előző szezon végén én abbahagytam, igaz kényszerűségből, de most hogy már beleférne sem állítom vissza.
Amúgy baromi gyorsan visszaesik az ifik szintje. Ahoz hogy remek legyen kell vagy 2 szezon, visszafelé meg 3 hét.
Kis pénz, kis fociMOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
bandingman
tag
válasz Latissimus Dorsi #3227 üzenetére
Én állandóan reménykedek! Rajtam már csak egy nagyon jó ifi segíthet hogy kimásszak az anyagi csődből.Igaz mostanában nyerek de nincs akkora stadionom hogy jelentős bevételre tegyek szert. Edző is kellene egy jobb... Szélső védők sem a legacélosabbak.. Csatár sem volna rossz ha jönne.. De nem panaszkodom mert ez még csak a 3. szezonom lesz. 128 Hts már most simán is összejött.
-
Patrick
addikt
-
bandingman
tag
Én most a MOTS nélkülire gondoltam! Rajta vagytok már a HT Tablón? Én már igen. Elég jó lett az újításokkal. Nem olyan pucér. (Nőben sem igazán jó a tök meztelen!
[Szerkesztve]Nekem 8x8 az 64!:)Hattrick Team & ID: Sörmeccs 578759( www.hattrick.org)
-
Patrick
addikt
-
bandingman
tag
válasz bandingman #3235 üzenetére
[link] Na ezt még nem próbáltam( linkelni) Pedig a nőm szerint az vagyok Ez a HT Tabló linkje
-
SLYM
veterán
a 156-os legjobb ratinget ma megdöntöttem 174-re. köszönhető a 2 ragyogó belső középpályásnak
-
bandingman
tag
Én is rekordot döntöttem! 133 idegenben és semmi extra beállítást nem csináltam. A csoportomban én vagyok az első 17:0 gólkülönbséggel! De simán odaadnám a két következő meccsem egy használható ifi-ért. Az utolsó ifim 18 éves volt és 0 TSI. Hat húzásból összesen 180 a TSI. Pedig Remek az ificsapatom!!!
-
corm
senior tag
Most újra olyan korszak köszöntött a klubra, hogy sorra nyerem a meccseket. Gázolok át az ötödosztályú csoporttársakon és a kupaellenfeleken is, ámde: mindössze 7 új szurkoló érkezik hetente. Legutóbb, kb másfél éve mikor még szntén az ötödik ligában szerepelt a cspaat heti 12-13 szurkoló jött, ezen változtattak közben és csak én nem vettem észre, vagy vmi nincs rendben? Nálatok egy-két győztes meccs után hány szurkoló érkezik?
Y N W A
-
Patrick
addikt
Nálam 8 jött eddig, aztán 7 a szezon végén, most, hogy feljutottam V-be, megint 8 jön...de elég gyorsan csökken...
-
corm
senior tag
Kösz amúgy a válaszokat. Pedig azt reméltem, végignyerve a szezont legalább 300 szurkerrel lesz többem, de hát akkor kicsit lassabb növekedésre kell számítanom sajna. affene
Y N W A
-
bandingman
tag
Állítólag meg van határozva hogy mennyi a maximális szurkoló létszám. Ahogy közeledsz ehhez úgy csökkennek az új tagok. Minél magasabb osztályban játszol annál több alkoholista, drogos,nyálcsorgató jön közelebb a csapatodhoz! Én már szelektálni akarom a bandát! Csak nyugdíjasok jöhetnek mert kevesebb széket törnek!
-
SLYM
veterán
válasz bandingman #3247 üzenetére
mennyi a max? corm neked mennyi van? nekem most 1911
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
Sztetek kellenek sportszicológusok? Mer nekem nem magyon növekszik az önbizalom péntekenként...tavaly mindig kiválóra ment fel...de idén semmi. Lehet kirúgom őket.
Amúgy nekem 1890 szurkolóm van, kettő elment tegnap...Már rég 1900 felett járnék„Aki barátot talál, kincset talál."
-
SLYM
veterán
válasz Patrick #3249 üzenetére
nekem mindenből 10 van. kivége kapusedző mer ott 1 meg segédedző abból 9. nekem az önbizalom csak akkor megy le erősre ha kikapok. az alatt asszem még nem volt. a csapatszellem az meg hűvös mindig. az se nagyon változik. bár tavaly 3 meccset jáccottam szezon legfontosabb meccsével egymás után és akkor szépen lement hidegháborúsra. de az ugye szezon elején felment nyugodtra
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest