Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
valaki tud olyan programot ami nem shareware és tudja mikor lép szintet a védőm. mer 16 nap múlva lejár a PsicoTSI Tool Terminus Edition
-
SLYM
veterán
válasz Patrick #3059 üzenetére
a foxtrickem magyar. viszont nem műxik a HT Ratings Calculator. ami nem is teljesen magyar............
tod hogy műxik a PsicoTSI Tool? na. ha tudod akkor be lehet állítani úgy a HT Ratings Calculator-t, hogy az ugyanúgy műkodjön? mer ez itt ha magyarra állítom akkor se lesz nagyrésze magyar és eddig még nem találtam meg azt a részt ahol megtudhatnám, hogy szinten belül, hogy állnak a védőim.
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
-
SLYM
veterán
válasz Patrick #3061 üzenetére
na. elmondom mit csináltam eddig. feltettem ezt a progit. sima install, semmi több. aztán a program filesbe lett egy olyan mappám ami a progi neve, és a mappába lett egy exe amit ha megnyitok előjön, hogy a progi elég sokat tud a HT-ről. de nekem a HT oldalán nem változott semmi. nincs valami beállítás amit be kell állÍtani hogy a HT oldalán is aktív legyen a progi?
ja és innen hogy veszem ki a PsicoTSI Tool-t? [link] mert lehet hogy az is bezavarja a progidat. az a piroslap egyébként ottmarad és nem érek vele semmit. valahogy ki kéne kapcsolni de nem tom hogy -
Lest4t
aktív tag
Következő szezonban a kapusoknál fog számítani az erőnlét? Mert Patrick azt mondta most nem, de van ez a hír az erőnlétről, csak nem tom kapusra érvényes lesz-e.
-
Lest4t
aktív tag
Szerintetek ez a játékos mennyit ér? 70420785
-
SLYM
veterán
a tapasztalak és a csapatszellem csak a középpályát gyengíti? a calculator szerint
-
Patrick
addikt
De jó lenne egy jó kis kapust húzni az elején
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Patrick
addikt
Na gyerekek KO a HT szerver... Reméelm az edzést megkapom, mert pipa leszek..persze a kezdőt sem állítottam be hétvégére, szal hurrá
-
bandingman
tag
válasz Patrick #3082 üzenetére
Nem igazán vágom az angolt de valami Q.. nagy gáz lehet a HT szerverrel mert egyre hosszabb a magyarázkodó szöveg. Az egyik legizgalmasabb dolog az edzés és erre nem tudok semmitsem!!! Nagyon cifrát akartam írni de akkor kidobnak! Ezért vagyok támogató???
Nekem 8x8 az 64!:)Hattrick Team & ID: Sörmeccs 578759( www.hattrick.org)
-
Patrick
addikt
válasz bandingman #3083 üzenetére
Hát igen, picit gáz, hogy az Intel is támogató lett, nem csak támogató és még is vannak afygások, lassulások, stb!
-
bandingman
tag
Na most mát tényleg elegem van! Valaki lefordítaná mi is van kiírva?? Nekem AMD procim van. Most rájöttem tényleg jobb!!
Nekem 8x8 az 64!:)Hattrick Team & ID: Sörmeccs 578759( www.hattrick.org)
-
Patrick
addikt
válasz bandingman #3085 üzenetére
Folyamatban van a rendszer visszaállítása, csak nagyon lassú...gondolom holnap reggelre jó lesz és hogy nagyon sajnálják...vmi ilyesmi...
Hát szal...ha nem kaptam edzést..vagy nem kapom meg utólag sem az 200 millámba fog kerülni vagy még többe...„Aki barátot talál, kincset talál."
-
bandingman
tag
-
Patrick
addikt
válasz bandingman #3087 üzenetére
Én most jutok fel, de ha elbukom a szuintlépést ami ergo +2 szint a kétz kapusnak, vagyis 1-1 Akkor 200 milla nyista, nuku...és akkor nem lesz kp-m csak egy vagy kettő, de akkor meg edzhető ifiket nem tudok venni.
-
Patrick
addikt
TSI: -3030 (+450/-3480)
Forma: -5 (+3/-8)
Ez az én edzésem! Mindekinek csökkent majdnem a formája, van akinek kettő-t is ugrott lefele...mind 3 kapusom lefele ment..pf...ráadásúl rohadt lassú még most is a HT.
Ami meglepő és jó hír számomra, volt 3 sérültem is, az egyik 5 hetes sérült...de most csak 1 tapaszosom van!
Valamint az egyik kapusom kövi héten biztos lép 99%-on áll! A másik kapusom lenyügőző már rég, jelenleg félúton halad a világklasszis felé Végül a 17 éves kapusom 81-en áll...meg lesz tehát a két szintlépés, szal nem lesz pénzveszteség, szerencsére!„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Patrick
addikt
Nekem még az a gyanús, hogy a szezon eleljén 9 szurkoló jött, aztán 8 végig és a HT-ben meg máér azt írja, csütörtöktől már csak 7 jön... bakker 13-14 hét alatt 9-ről 7-re csökken? Ezt azért nem hiszem el, folyamatosan nyerek...stb... Tuti a bug miatt...
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz Patrick #3094 üzenetére
Ne aggódj egyre kevesebb is fog jönni. Nekem most 7 jön az 5-ben, úgy hogy vezetem a csoportot.
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
Patrick
addikt
válasz Latissimus Dorsi #3095 üzenetére
kár...
Ha feljutok és vége annak a szezonnak, akkor 2000 szurkerem lesz
[Szerkesztve]„Aki barátot talál, kincset talál."
-
SLYM
veterán
válasz Patrick #3086 üzenetére
nekem nem került annyiba, de faszom........ előre beállítok mindent erre ez a szar azt nem veszi figyelembe. magyarul 5 emberem nem edzett jó kurva nénikéjüket, hogy jobbhelyen a fennállás óta van ennyi probléma itt meg tuti, hogy minden héten van valami gáz. ez meg azért kicsit durva. amúgy pont a leálláskor ugrottunk le haverokkal a balcsira és emiatt nem sikerült beállítani semmit
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
Nekem most minden okés, tulképp jobban is jöttem ki a leállás miatt. Nekem csak a Foxtrick nem müxik rendesen.
-
Lest4t
aktív tag
A holt idény meddig tart? Akkor meccsek se lesznek akkor? Fizetéseket fizetni kell ugyanugy? Szponzori támogatások élnek akkor is?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs