Hirdetés
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
ott volt a hiba, hogy beállítottam a cseréket és után nem nyomtam rá a mentésre és a 33. percben lesérült egy játékosom és 10 fővel toltam végig így nagy az esély rá, hogy kifulladtak a végére szóval magamat okolhatom kizárólag
erőnléti edzés mekkora százalékra érdemes rakni, ha még nagy hangsúlyt kell rá fektetni a csapatomnál?
May the Force be with you!
-
okay
aktív tag
Gondolom már edzel fiatalokat valamilyen poszton, ha mellette sok a 30év körüli játékosod akkor 15% az ami elég lehet. Az edzés kárára megy ha megemeled az erönlét százalékát de pár hetet nyomhatod ha annyira rosszul állsz vele, viszont emiatt meg a forma fog lemenni.
Rendbe hozod az erönlétet aztán visszaállitod 10-15%ra és utánna visszaállnak a formák is remélhetöleg. Ahogy gondolod.Nagyon jó Football Manager: http://www.powerplaymanager.com/r421088
-
kopaszqtya
tag
1-5re nyertem és ezzel vezetem a bajnokságot .Én 15-100on nyomatom már amióta csak ismerem ezt játékot.
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Ugyan 3-2-re kikaptam a hétvégén,de sikerült végre megvennem a JÓ edzőt.Így a védés edzés megy 100%-osan,15% erőnléttel.A csapatom átlag 23 éves,de inkább 20.
Remélem ezután már szállítom a bent maradáshoz szükséges eredményeket.Üdv, Balázs
-
ftc
nagyúr
-
ricsipontaz
csendes tag
Sziasztok!
Én is elkezdtem a játékot pár napja, még régen (sok éve) játszottam vele, csak akkoriban nem volt elég kitartásom hozzá. Most viszont teljes lendülettel neki állok a dolognak. Elkezdem visszaolvasni a topikot, de addig is beírnék pár dolgot.
VIII.245 csoportban vagyok, Pride of Lancashire néven. Jelenleg két forduló ment le, az elsőben (még botcsapatként) nyertem 5:0-ára, a másodikon az én irányításommal ikszeltünk.
Edzőt vettem egy középszerűt, érdemes ennél jobbat vennem? Az elvárások a szezonra, vezetői részről bennmaradás, én viszont nem érzem annyira erősnek a csoportot, talán egy feljutás is kihozható belőle. Barátságos meccseket érdemes játszatni minél sűrűbben? Vagy csak feleslegesen fárasztom a játékosokat? Egyelőre ennyi, majd még jelentkezem. -
Patrick
addikt
Csak gyarapodunk majd.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
DopeBob
addikt
-
kovsol
titán
mai mérkőzésemet 4-3 ra nyertem
-
Patrick
addikt
Szerény 0-2-re nyertem.
-
ftc
nagyúr
sztetek 45 min bajnoki s 90 min edzomeccs fejlodesre eleg lesz?
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Nagy örömöt szeretnék megosztani veletek.
Most gondoltam ránézek már a csapatomra és mit gondoltok mi fogadott?
Mindkét kapusom szintet lépett.
Egy hét alatt fejlődtek fel.
Nagyon örülök.Üdv, Balázs
-
sniper elite
senior tag
Elcsíptem egy pontot ma 2-2 lett egy erősebb csapat elleni meccsem, ezzel 3 forduló alatt 4 pontot gyűjtöttem. Kezd reálisnak látszani hogy lehet komolyabb esélyem bent maradni a hatodik osztályban.
-
okay
aktív tag
Nálam a 80.percig 1-0 volt oda, utána rugtam 3at, 1-3 lett
De utálhat engem most a ellenfél. Én meg lehet az V. osztályozojára jutok, legalább elkerülöm a kiesést.Nagyon jó Football Manager: http://www.powerplaymanager.com/r421088
-
ftc
nagyúr
1-3 nyertem 17-1 s az aranyom..kov mecset mivel nyerem feljutottam
-
r0by
addikt
Jó ötlet volt a cikk, mert így én is rátaláltam erre a csudadologra
Regisztráltam is rögvest, ma pedig megvolt az első összecsapásom is, ráadásul győzelemmel
Ahogy olvasok visszább, látom, hogy eléggé fontos a jó edző. Azt hiszem most utánanázek, hogy mibe is kerülnek. -
r0by
addikt
válasz Patrick #4938 üzenetére
Őőőő:
gyenge 2 000 eFt
középszerű 13 020 eFt
megfelelő 104 200 eFt
jó 351 700 eFt
remek 2 501 040 eFtNah, asszem akkor most errő lemondok. Egy játékost tudnék elküldeni tanfolyamra, de annak a tapasztala gyenge. Ahogy olvasom, annál erősebb edző nem is lehet belőle.
Akkor ez most zsákutca? -
kopaszqtya
tag
otthon nyertem 9-0ra 18-1es gólarány
-
kovsol
titán
2 - 3 idegenben győzelem
túl sok a kapott gólom így most a védelmet edzem
-
ricsipontaz
csendes tag
válasz Patrick #4941 üzenetére
Én is vettem egy jó edzőt, sajnos előtte vettem eggyel rosszabbat előtte, így most - 9000e Ft a pénzügyi mérlegem, a menedzser képző kész így onnan sem remélhetek bevételt. Nagy gond, ha mínuszban maradok?
Egyébként az előző mérkőzésem 5-1-re nyertem, pedig engem tartott esélytelenebbnek. Jelenleg második helyen állok a csoportomban (csapatom). A következő forduló sorsdöntő lesz, ugyanis az elsővel játszok.
-
DopeBob
addikt
Hát na, így elszúrni a szezonkezdetet 3 meccsből 2 döntetlen egy vereség
MZ/X
-
Patrick
addikt
válasz ricsipontaz #4948 üzenetére
-9 az semmi. Én voltam már rosszabb helyzetben is. Egy hazai meccs és már is +ban vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest