Hirdetés
- Hogwarts Legacy teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
Mai ifi húzásaim:
1:
Nos, az e heti jelölt 16 éves, és a neve: Dániel Farnas.Ha szépen fejlődik, szerintem egy pocsék szintű Játékszervezés képességet is elérhet. Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Védés képességgel rendelkezik. Ez a játékos gyenge szintű, ha összességében nézzük, és szerintem kiváló tehetség!
2:
Van egy jelöltünk a számodra. Henrik Hadnagy a neve, és 16 éves.Jelenleg szerintem Szélsőjáték képessége nagyjából csapnivaló szinten van. Ha szépen fejlődik, szerintem egy megfelelő szintű Játékszervezés képességet is elérhet.
3:
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 17 éves, a neve pedig: János Faragó.Ez a játékos jelenleg pocsék szintű Szélsőjáték képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Gólszerzés képességű játékosod.
Igen.., a másodikat kellett volna elfogadnom, de nem lesz olyan edzés ami neki kellene
[ Szerkesztve ]
-
ftc
nagyúr
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Miroslav Fidler, és 15 éves.
Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából csapnivaló szinten van. Ha fejlesztjük Játékszervezés képességét, rövid időn belül középszerű szintre is léphet!
en őt hoztam fel tolteléknek jó
-
ftc
nagyúr
Melyik KP-t hagynátok meg?
TSI: 41 290
Fizetés: 14 220 € (11 850 €)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
227 520 €/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erőteljes
HTMS-pontok: Képesség: 722/Lehetőség: 1755Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 14/20 természetfeletti
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 3/20 csapnivalóvagy:
TSI: 44 800
Fizetés: 23 220 € (19 350 €)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
371 520 €/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Kiszámíthatatlan
HTMS-pontok: Képesség: 664/Lehetőség: 1650
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 14/20 természetfeletti
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 1/20 katasztrofálisaz elsőt 2 000 000 eur felett tudnam elpasszolni most...
-
Gonosz15
aktív tag
Gyula Major nagyon ígéretesnek tűnik. 15 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.
Jelenleg szerintem Átadás képessége nagyjából középszerű szinten van. Ha szépen fejlődik, szerintem egy megfelelő szintű Játékszervezés képességet is elérhet.
Nos, adjunk neki egy esélyt?
15 éves és 110 napos, következő születésnap: 2012-08-13
Elsőre dobta Adja, az ég, hogy a megfelelő játékszervezés mellé jöjjön egy megfelelő de inkább jó átadás és akkor világbajnok lesz a srác
[ Szerkesztve ]
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
DopeBob
addikt
Nekem már több mint egy hónapja semmi értelmes, még csak nem is közelít.
Ma már úgy voltam, a 3.-at mindenképpen... első 17 éves második 17 éves ... ÉS !
a harmadik... senkit sem talált
MZ/X
-
r0by
addikt
Hajrá mindenkinek mára!
Kicsi az esélye, hogy live-ban leszek ma, bár ha minden gyorsan és rendben lezajlik a céges tárgyaláson, akkor lehet, hogy hazaérek...
De nem is biztos, hogy szerencsés, mert ma idegenben megyek a még veretlen elsőhöz. 19% esélyem van a győzelemre Ráadásul persze az oszlopos kp-m piros lapos...
Így be van állítva a PIC és az ellentámadás. Gyakorlatilag csak a mákban bízok. De ha esetleg 1 gólt tudnék rúgni, akkor annak is tudnék örülni
Így egy kicsit feljebb menne a TS. Nagy szükség lesz rá, ugyanis jövőhéten meg a 2. helyezett jön hozzám... Kemény napok következnek[ Szerkesztve ]
-
koxos:8]
senior tag
Hajrá!
Bár Én ma utoljára bot csapattal játszok, jövő héttől izgalmasabb meccseim lesznek majd. -
kopaszqtya
tag
Meccsek berakva, hajrá mindenkinek !!!
-
r0by
addikt
válasz kopaszqtya #15513 üzenetére
Hajrá-hajrá
Majdnem sikerült időben hazaérnem.Kihagytam az első kontrámat, az ellenfél viszont berúgta egyetlen lehetőségét.., így már vezet 1-0-ra. Szomorú nap ez a mai nekem, meglesz a szezon első veresége
De remélem az utolsó is -
kopaszqtya
tag
Félidőbe :
2 - 1 ÜSE - Komáromi
1 - 1 ROSSONERI - davidinjuly
2 - 0 Rugd - Trnaváci
1 - 1 footbball - Győri-Chelsea
0 - 0 RightBall - Tri-man
3 - 0 Imre001 - Újbudai
3 - 1 Tyúkszembrigád - Halőr
3 - 0 Trau - YaGeR-TEaM
1 - 0 Raúls - r0by
1 - 2 Gera7 - Sörhas -
r0by
addikt
válasz kopaszqtya #15516 üzenetére
Nah, bontottam a sört, soproni démont Remélem démoni félideje lesz az ellenfélnek
Sörhasnak mindig mákos a köldöke..., most is kapott egy jól fejelő SE-t...
Nekem is két jól fejelő van a pályán, de nincs mák a köldökömben
Vagy tegyek oda?[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
válasz kopaszqtya #15519 üzenetére
Öntök oda egy kis sört, asszony majd lelepetyeli
-
Gonosz15
aktív tag
fasza egy játékosom lerúgva, egy el lesz tiltva jövőhéten... Még jó, hogy gyenge ellenfél jön
De legalább vezetek 4-2 -re.[ Szerkesztve ]
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
kopaszqtya
tag
Végeredmények:
3 - 1 ÜSE - Komáromi
4 - 1 ROSSONERI - davidinjuly
2 - 1 Rugd - Trnaváci
2 - 3 footbball - Győri-Chelsea
0 - 0 RightBall - Tri-man
3 - 1 Imre001 - Újbudai
5 - 4 Tyúkszembrigád - Halőr
4 - 0 Trau - YaGeR-TEaM
1 - 0 Raúls - r0by
5 - 2 Gera7 - Sörhas[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
Utolsó percben befigyelt egy újabb sérülés... Nem értem mi a t@köm van, hogy minden meccsen, beleértve a barátságost is, muszáj minimum 1 sérülésnek lennie. Most ezzel nehezítik meg az V. osztályt? Vicc... Ráadásul ez a játékosom a szélsőm, aki ebben a szezonban még nem volt formában (emiatt csak barátságoson játszott)..., aki tudja, hogy miért, az szóljon.
A mai meccsre került megfelelőre, erre lerúgják 3 hétre... Hát LOL...[ Szerkesztve ]
-
kopaszqtya
tag
Köszi zsolli neked is köszönhetem, hogy nyertem ma ( bár lehet tök hülye felállást választottam (383922095) )
-
Gonosz15
aktív tag
Egy csöppet epikus mérkőzés: http://www88.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=383977988
-
koxos:8]
senior tag
Grat mindenkinek.
Végre első vagyok a csoportban. -
r0by
addikt
válasz koxos:8] #15530 üzenetére
Nah, hát gondoltam, hogy ez lesz belőle...
Maradjunk inkább annyiban, hogy egy PH-s HT keretében majd ezt is megünnepeljük.
Szóval szervezni kellene egy ilyet.., szerintem zsollival már ketten vagyunk Vele nem mellesleg ma találkoztam, szóval mi létezünk, ellenben veletek, akik itten virtuálisan lökitek a dumátokat (nem megsértődni ) -
nagyúr
Kikaptam de még így sem állok rosszul. A cél a bentmaradás.
Més que un club!
-
Patrick
addikt
Hát így kikapni
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
zsolli
addikt
Huhh srácok, a tegnapi napom nem volt semmi
A szegedi HT-focikupán 2. helyezést értünk el. Nagyon kemény volt. A csoportköröket csere nélkül játszottuk végig, és ott 3. helyen jutottunk tovább (pontegyenlőséggel a 2.-kal).
Aztán utána nem tudom, mi történt. Olyan meccseket nyertünk meg, olyan csapatok ellen, akikre azt mondtam, hogy esélyünk sincs ellenük. Az elődöntőben az első lélektani gólt én szereztem (hátvéd voltam), de amennyire örültem, annyira fájt is. A tökömről pattogott be a kapuba
Ott cserét is kértem, mert pár percig nem tudtam egyenesen menniJaaa, az egyik csoportmeccs (Vecsés ellenin) után odajött hozzám a bíró, és megkérdezte a nevem. Magamban mondtam, hogy miért, nem is szabálytalankodtam. Mondom letilt vagy mi? Erre mondják a többiek, hogy a spori megválasztott engem a meccs játékosának
Ismétlem, hátvéd voltamNa, visszatérve a HT-ra
A meccsem gyalázatos
Idegenben úgy birtokoltam (igaz nem nagy arányban), hogy a legjobb kp-mat lerúgták még a meccs elején. A helyére egy öreg playa jött, akit edzőjelöltnek vettem (ügye most eladtam egy kp-m, így nem tudtam mást oda tenni).
Nem a vereséggel van a bajom, hanem hogy így történt. Ráadásul a HTEV mintha még így is engem hozott volna ki esélyesebbnekZs
HT-s csapat: Sörhas
-
nagyúr
-
zsolli
addikt
válasz Napfénysüti #15535 üzenetére
Köszi
A fórumon van már pár link. Rólunk nem sok készült, majd talán ha tagnes is felteszi a képeit.
Zs
-
nagyúr
-
zsolli
addikt
válasz Napfénysüti #15537 üzenetére
A kapusunk nagyot alkotott, meg is választották a torna kapusának.
A csoportkörös meccseken 2 db 7-est is fogott. Az egyiket azért kaptuk, mert egy szögletnél ráfejelték az egyik srácunk kezére a labdát (háttal volt az illetőnek). A másik büntetőnél egy kicsit fel lett rúgva az ellenfél csatára, de az sem szándékos és durva volt, de az jogos 7-es volt.Zs
-
nagyúr
-
Buffalo13
tag
Helló mindenkinek visszatértemNa nagyon úgy néz ki h bentmaradok(hála istennek).
Olvastam erről a HTEV-ről,valaki felvilágosítana h mi is ez?[ Szerkesztve ]
-
zsolli
addikt
válasz Napfénysüti #15546 üzenetére
Ja-ja, de nagyon torzít a felvétel, kizárt, hogy ennyire köpcös legyek
-
zsolli
addikt
Uraim, a 3 hétre lerúgott egyik legjobb kp-m TSI-je nem kevesebbet, mint 30.000-et csökkent
92.500-ról 61.120-ra
Zs
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz zsolli #15547 üzenetére
Nem biztos hogy szívesen ütköznék veled.
Nálunk kidőlt az egyik legjobb játékos a szombathelyi keretből így én lettem a szervező CSK a csapatban. Kíváncsi vagyok mit érünk majd el. Ti nem gondolkodtok? Ilyen torna után folytatni kell a remek szereplést.
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest