Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Hehehehehe, hát még én hogy befosok
Hazaérek a melóból, idehaza már készül a bográcsban a sertésköröm és marhalábszár pörkölt. Tarhonya meg após konyhájában.
Betoltam két sört...
...na mondom bemegyek megnézem, mennyire picsáztak el minket fél óra utánErre mit látok? A frissen felhozott srácom gólt lőtt
Komolyan mondok besz@rok
Igaz már 1-1, de fogok még kapni gólt bőven. Mondjuk nem értem, hogy maradhatott ki helyzete az ellenfélnek
Zs
HT-s csapat: Sörhas
-
zsolli
addikt
Áááááááááá, az i...en b...sza meeeeeeeeeeg
Oké, vezet 2-1-re...
...de b@sszus, 2 emberemet lerúgtákEgyiket edzett posztról
-
Buffalo13
tag
43:45
A hazaiak kapusa tehetetlennek bizonyult, mikor Alexis Badilla egy balról érkező beadásba belepöckölt: 2 - 2 a mérkőzés 43. percében.
43:36
Atanazy Czerna nevétől volt hangos a nézőtér, amikor a mérkőzés 43. percében gólt szerzett Győri-Chelsea javára, és ezzel megszerezték a vezetést: 2 - 1.WTF???
-
Patrick
addikt
Lesérült a legjobb kp-m, helyére egy tacskó állt be. Szopjon le a Ht, elegem van bazeg... Msot adtam el az orvosokat is hetek után, erre lesérül valaki... elegem van...
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
r0by
addikt
55%-ban birtoklok idegenben, és egy deka kiírt helyzetem sem volt...
-
zsolli
addikt
Huhh, Patricknak már a kapusát is lerúgták
Milános gyerek nem lesz a kedvence...
-
zsolli
addikt
Beszarok, lőttem még egy gólt
-
zsolli
addikt
Megvan a 3. sérülés is
Szélső, 50%-os edzett posztról
Ez is hordágyas, mint a fiatal kp-é.
Zs
Ui.: ja, és rúgtunk 3 gólt
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
Nyertem :-D
MZ/X
-
r0by
addikt
Kaptam egy ilyen levelet:
"Szia, Roby!
Az U20 válogatott akadémiás megfigyelője vagyok. Kigyűjtöttük a legjobb szélsőket és Szentandrási Tibor felkerült a listánkra.
Kérlek küld el a játékos adatait (képességeinek aktuális és maximális szintjét), mikor lépett szintet, miből maxolt, mit edzel ifiakadémián, megtartod, vagy esetleg eladnád-e.
Ezen kívül felhívnám a figyelmed a hattrick youthclub használatára"Nem is írok vissza, kicsit felhúzott, hogy ekkora parasztok kerülnek ilyen pozícióba, hogy nem néznek szét...
Mielőtt elküldtem volna a leoltó üzit, inkább elvetettem, alszok rá 1-2 napot
De milyen megfigyelő már az ilyen, amikor nem látja a fától az erdőt?[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
Mocskosul elegem van ebből a szar játékból. Nem káromkodok innen, mert a netről is tiltanak örökre.
Nem elég, hogy kikaptam, bár ha nincs a két sérülés, szerintem x vagy nyerek, nem baz+ a kapusom is sérüljön le 3 hétre meg a kp-m is, őt még megérteném mert idős, de bazmeg 7. vagyok V-ben ilyen csapattal, mi lesz itt VI? Agyamat eldobom...
Ennyi mocskos szargecien fontos az a kurva kp, bezzeg, amikor volt, és másom nem volt, akkor meg lofasz...
Legalább a Juve legyőzte a Napolit, ennyi örömöm van...
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
zsolli
addikt
válasz Patrick #16721 üzenetére
Kitartás koma, ennyit tudok mondani
Nagyon sajnálom a meccsed
Nálam is volt 3 sérülés, ebből 2 edzett posztról (100%-os és 50%-os helyről). A fiatal Jól fejelő suhanc kp-m 4 hétre sérült
Az öreg védőm (nemsokára 37 éves) 3 hétre. Szerintem az már sose gyógyul meg.Nálam most le van szarva az eredmény veled ellentétben. Tehát nyilván téged dupla fronton érint rosszul a dolog.
De b@szki, ezt a szezont erre áldoztam rá. Hogy szarrá verjenek, szurkolók távozzanak (szezon szinten minimum 100, majd visszaesésnél -10%). De mindenzt felvállaltam, és mondom csak edzek.
Erre mi van? A kis kp-m (elméletileg figyelik U20-ra őt is) 4 hétre sérül. Ő sem fog már odaérni.
Ja, és tudjátok, én vagyok a mákos. Sok meccset nyertem úgy, hogy hangsúlyozni próbáltam a csapatocskám erősségét, hogy minél kisebb "figyelem" tevődjön a gyengeségekre. Felállásokat és taktikákat találtam ki, nyertem is sokszor.
Erre most? B@szki, valaki magyarázza el a kupameccsem. Oké, ott is szerettem volna továbbjutni. Mots-szal a lehető legnagyobb kp-t próbáltam összehozni, és a szélső gyenge pontok átütésére koncentráltam. De wazze, nézzétek meg az értékeléseket. El sem hiszem.
Aztán tegnap...
...szintén értékeléseket nézzetek. Hogy a picsába kaptam csak 5 gólt? És ami ennél is érdekesebb, hogy a fenébe rúgtam 3-at? PIC-eltem ráadásul1-2 régebbi meccsemet értem, meg is tudnám magyarázni. De ezt a 2-t sehogy sem.
Zs
-
zsolli
addikt
Egyik volt csoporttársam (6riise) kp-megfigyelő. Nagyon normális srác, szoktam vele levelezni. Ő mondja, hogy nagyon sok dolguk van, és sokszor igen "durva" leveleket kapnak válasznak.
Nos a Te megfigyelőd csak a dolgát végzi. Vagy ő vette észre a srácodat, vagy kiosztották neki, hogy érdeklődje meg milyen sorsot szánsz neki. Nagyon sok srácot kell figyelniük, ezáltal sok menedzserrel kell kapcsolatot tartaniuk. Nyilván ennyi játékost-embert nem tud észben tartani.
6riise engem megdícsért, mert előre pontosan leírtam neki, hogy éppen mit csinálok Paulay-val, és mik a további terveim vele. Komplett edzéstervet tálaltam, sokszor csak helyeslnie kellett. Minden szintlépésről, maxolásról beszámoltam neki, de úgy, hogy játékos név, minden egyéb infó mellékelve volt. Mert bár egy csoportban voltunk, más dolgok miatt is kommunikáltunk, de tudtam, hogy rohadt sok játékost és azok adatait kell rögzitenie, és nem ismerhet mindenkit névről.
Ráadásul avval, hogy minden infó (név, skillek stb..) le volt írva, rengeteg időt spóroltam neki.
Mesélte, hogy olyan kérdésre, hogy "Mikor szándékozod felzni, illetve mik a terveid vele?" azt kapta válaszba, hogy "Majd feljön". Se megszólítás, se aláírás...
Pedig Ők csak jót akarnak. Most magamon érzem, hogy a munkájuk ellenére sem működik még jól a dolog. A jó edzősprogramban kértem egy Jól fejelő suhancot. De sok, a fentihez hasonló tulaj miatt nem tudnak szinte előre semmit, és csak akkor tudnak szólni nekem, ha már piacon látnak ilyen játékost. Aztán vagy netközelbe vagyok, és harcolok érte, vagy úgy járok, mint multkor, hogy a köcsög telefon nem tölt be, és elviszi egy belga.
Ráadásul már a legtöbb ilyen srácot olasz menedzser dob piacra (én vagy 4-t láttam ilyet). Tehát már a felhozatalnál elhappolják mások, mert nincs meg a kellő infóáramlás. Mindezt úgy, hogy egyik játékosnál a magyar tulajtól megveszi az olasz az esélyes srácot 80 milláért, majd eladja 1-2- hétre rá 170-ért.
Ha előre tudnánk ilyet, én már eleve a magyar tulajtól venném meg, akár 2-300 milláért is. De akkor 17 éves 3 napos korától nálam lenne. Kapná 5% erőnléttel a jsz edzést, és játszatnám bajnokin + kupában is, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsön. Ráadásul így a magyar tulaj is jobban járna, mert már tőle megvenném sok pénzért, és nem külföldi menedzserek nyerészkednének az ő kárára.
Zs
-
zsolli
addikt
Ha mindenki rendesen tartaná a kapcsolatot a megfigyelőkkel, akkor aki nem ért hozzá, komplett edzésterv segítséget kapna, így ha Ő edzené tovább felnőtteknél, vagy más, akkor is egyre jobb suhancaik lennének.
Abban az esetben, ha a tulaj nem tudná tovább edzeni (más edzés, foglalt posztok stb...), akkor is előre lehetne tudni, kihez kerülne, és le lehetne egyeztetni egy piacra tételi időpontot. Így a játékos vég-licitjénél a kijelölt tulaj, és egy biztonsági tartalék-tulaj is figyelné, hogy mindenféleképpen idehaza maradjon a fiú.
Zs
-
zsolli
addikt
Még valamit a levelezésről.
Kaptam a csoporttársadtól egy levelet. Megpróbálom úgy leírni, ahogy elöttem van (telcsin nézem, melózom):
Feladó: lacko0311 (csapata: fjady)
Tárgy: néztél (így kisbetűvel)
Levél tartalma: mire voltál kiváncsi segittek (Se megszólítás, se nagybetű, se vessző, se aláírás. A helyesírásra most nem térek ki, mert én nem várom el senkitől, hogy tudjon helyesen írni.)
Szerinted?
Zs
-
-
DopeBob
addikt
Nah, tegnap én is csak az eredményt követtem mobilon, itt a HTMS a tegnapi meccsemről:
Győzelem/döntetlen/vereség 91.38 7.09 1.53
Én játszottam idegenben, és 0-1 -re nyertem
Jó kis 5-5-0 és játéktördelés, Védelmem jobb volt, KP egál, támadásom gyakorlatilag nem volt
MZ/X
-
zsolli
addikt
Még valami. Emlékszel Szemancsikra?
Hogy a fenébe nem emlékeznétek, állandóan lököm róla a rizsát
Szal amikor ifi volt, róla is folyamatosan küldtem a konkrét infókat a megfigyelőnek. Sőt, még azt is pontosan megírtam neki, hogy mikor hozom fel, mikor teszem piacra (milyen lejárattal), és hogy elötte még fog a csapatomban játszani a kupában (szintet is lépett átadásból még nálam ).
És ennek ellenére sem lett magyar gazdája. A nagy mák, hogy a cseh srác aki megvette, nagyon szépen edzette remek edzővel. Igaz lobbiztam is a srácomért, de csak bekerült az U20 válogatottba, és válogatott tétmeccseken is játszott.
Nagyon kicsin múlik minden. A legnagyobb 17 éves 0 naposak is elbukhatják a "kvalifikációt", és játékosok, akiről lemondanak, azok is odaérhetnek. Sok múlik a kommunikáción, az infórmáció helyes áramlásán. Oké, behívásnál az aktuális forma-erőnlét is fontos, és a legjobb kezekben is lecsúszhat egy srác, ha pár sérülés miatt lemarad a többitől.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz DopeBob #16731 üzenetére
Tördelést és CA-t nem kezeli jól a becslő. Gratulálok persze
Most nem látom az értékelést, de lehetsz esélyesebb ettől függetlenül. Ha nagyon nagy mértékben levédekezed, és jól el vagy látva specesekkl, pontrugóval, akkor sanszos a győzelem.
Nézd meg az NT (HT-s magyar válogatott) utolsó tétmeccsét. Most volt pénteken, idegenben olaszok ellen. Isteni véddelmeink voltak, közel azonos kp-k, és tördeltünk. Idegenben elvertük az olaszokat 0-2-re. Wazze, pedig az olasz rohadt nagy HT nemzet.
Itt jegyezném meg, hogy a meccs topicjában én nyertem a legjobb szurkoló címet
Zs (a mákos-tészta )
-
zsolli
addikt
válasz DopeBob #16734 üzenetére
Érdekes, hogy a gólgyártás megy nálam. Az eddigi 3 bajnoki meccsemen 5 gólt rúgtam
De hogy?Ráadásul a gyenge csapatomból is a gyengébbiket küldtem a bajnokira, hogy a lehető legtovább el tudjak menni a kupában a suhancaim tapasztalat-gyarapodása miatt.
Kapok 1-2 SE-t, aminek örülök, mert erre próbálok törekedni a csapatépítésnél, hogy a későbbiekben ezt flottul működjön, és persze én kapjam ezeket
De hogy szerdán a kupában hogy rugtam 4-et, most a bajnokin meg 3-at...
Szerdai kupán a hosszabbításban középről szereztem gólt. Asszem a pillanatnyi értékelés szerint csapnivaló támadással a jó védelmen át. Tegnap meg a pénteken felhozott ifim lőtt egy akció gólt. Közöm nem volt a középpályához, a támadásomról sem tudnék ódákat zengeni
Zs
-
r0by
addikt
Nah, úgy veszem ki a szavaitokból, hogy k@cs@g voltam, úgyhogy elnézést kértem, és ha még igényt tart rá, akkor elküldöm neki az infókat.
-
zsolli
addikt
Minden tiszteletem a Tiéd komám
Ne fogalmazz ilyen erősen. Sosem titulálnálak köcsögnek (max. itt kocshognek ). Csak leírtam, hogy mennyit dolgoznak a srácok a saját szabadidejük rovására. Erről sokáig nekem sem volt tudomásom.
No, és mit szólsz a csoporttársadhoz?
Zs
-
zsolli
addikt
Aztaqvaaaa
Ezt a játékost figyeljétek: 365657071
Uhh wazze, milyen jó kis TDF lesz belőle. Anyám, de jó kis ifi. Már most 600 millánál tart a licit
Zs
-
ftc
nagyúr
válasz Patrick #16741 üzenetére
Védés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés:
6/8-1/6 ismeretlen (maximum megfelelő)
Szélsőjáték:
3/8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló)
Átadás:
7/8-1/7 ismeretlen (maximum jó)
Gólszerzés:
5/? középszerű (maximum ismeretlen)
Pontrúgás: ismeretlennekem egy iylenem van 16 év 32 nap....
-
zsolli
addikt
Megvettem az utolsó kp-mat is. Sajnos spec nélküli, de sebaj. Ügyes fiú:
Márton Csalogány (365615608)
Hungary 17 éves és 4 napos, következő születésnap: 2013-02-07
Formája megfelelő, erőnléte gyenge.
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és sunyi.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége katasztrofális.
Tulajdonos: Sörhas
(2012-10-22 óta (4/50), 0n)
TSI: 1 980
Fizetés: 106 eFt/hét
1 696 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
HTMS-pontok: Képesség: 411/Lehetőség: 2047
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 5/20 középszerű
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 1/20 katasztrofálisHT-s csapat: Sörhas
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Na szóval a PH-s brigádból ha jól látom 2 csapat tartja még a frontot a kupában.
Akiről érdemes beszélni, az DopeBob. Saját pályán várja következő ellenfelét...
...reméljük ki tudja harcolni a továbbjutást.A másik brigád az a mákos Sörhasúak
Na, de most tuti kikapunk, idegenben szintén, de már egy jóval erősebb csapattal szemben tuti hogy sok-sok góllal kenik el a szánk szélét.
A lényeg, hogy senkinél se történjen sérülés. Hajrá-hajrááááá!!!
Hajráááá RightBall SE!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest