Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Bocs, hogy beleugatok, de szerintem túl nagy a kp-d a támadásod rovására. Szélsők támadóba + csatik szélre, akkor mit kapsz?
Az a baj, hogy kéne jó brutál támadás is szerintem
Fene tudja amúgy. Én kevesebb kp-t vittem volna, erősebb támadásokkal. A régi csapatomhoz képest azért neked még bőven van védelmed is, tehát könnyebben kinyílhatsz.
Zs
Ui.: persze Te voltál az esélyesebb, és b@ssza meg Olaf, de a poén, hogy akár egy hülye SE-vel is kikaphattál volna.
HT-s csapat: Sörhas
-
r0by
addikt
válasz zsolli #16854 üzenetére
Most már tényleg kezd nem érdekelni a dolog.
Elsőnek az volt, hogy azért kapok ki, mert nincs védelmem.
Aztán azért, mert nem birtoklok.
Most meg már azért, mert nincs támadásom.Volt már 325-ös hatstatod? Nálam ez rekord.
És ezzel nem tudtam legyőzni hazai pályán egy 268-as hatstat-al rendelékező csapatot.
Egyetlen egy darab kiírt helyzetem sem volt, holott, birtokoltam mindkét félidőben. Ezt nálad láttuk a tavalyi szezonban, hogy minden meccseden elég volt. F@s védelem mellett.Tavalyi szezon végén sokáig edzettem átadást, ami miatt érdekes mód, elkezdtem kikapogatni, osztályozós helyre estem vissza dobogóról. Jópár átadás skillup volt, ellenben ez a támadásértékelésben nem látszik meg.
Csöppet sem. Sőt, kevesebb gólt lőttem, mint tavaly ilyenkor.
Szóval nem értem.
De lassan már nem is akarom. Legalább hazai pályán tudnék eredményt felmutatni ekkora fölény mellett...Ha ma egy hülye SE-vel kikaptam volna, hát nem tudom..
-
ftc
nagyúr
Sima meccs
-
zsolli
addikt
Teljesen más képességű játékosaink vannak, ez nem vitás. Nem nagyon lehet összehasonlítani őket (itt a régi csapatomra gondolok). De amikor támadtam, nekem a szélsőim jellemzően támadóban voltak, sőt, még a szélső hátvédeim is. Az erősebb oldalon lehetne Leberton védekezőben, a másikon meg Kluza szélre tolva.
Egyéni utasítást csak a csatiknál látok, védekeznek. A kp-d így brutál, de...
A védelem nagyon sok Hatstat pontot kap. Nekem meg ügye nem volt sosem védelmem
Vedd úgy, nem szóltam egy szót sem
-
Patrick
addikt
Nyertem
Srácok, az össz csillagszámot merre találom?
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
-
Patrick
addikt
Köszi Mindkettőtöknek.
-
Speedhs
őstag
válasz Patrick #16874 üzenetére
Ez egy régi meccsed linkje, ami tartalmazza a matchid-t is :
http://www74.hattrick.org/Club/Matches/MatchLineup.aspx?matchID=383872040&SourceSystem=Hattrick&TeamId=579504Na most ennek a helyére másold be annak a meccsednek az idjét, amit meg szeretnél nézni.
Pl legutolsó meccsedét: 398506076Ezt kapod . http://www74.hattrick.org/Club/Matches/MatchLineup.aspx?matchID=398506076&SourceSystem=Hattrick&TeamId=579504
-
zsolli
addikt
válasz Patrick #16874 üzenetére
No, akkor részletesen:
egyik oldalon behozod egy tavalyi meccsed (én olyat hoztam be, ahol idegenben voltál). Ott ráklikkelsz a felállásodra, és behozza a régi ábrát, csillagok specek stb...
Na, egy másik oldalon megnyitod a mai meccsed. A meccs kódját kimásolod, és a fenti (másik) oldalon, ahol a régi meccses felállásod van, egyszerűen a fejlécben átírod a régi meccskódot az újra. Majd enter.
Ennyi
Zs
-
Patrick
addikt
Na meg van jóvan, köszike mindenkinek. Úgy látszik a mai 12 órázás elvette az eszemet.
-
plus44
veterán
Ifi barátságost valaki?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
DopeBob
addikt
Nekem nagyon kéne egy ifimeccs holnap kihívható leszek szerintem, ha kell kilépek a kalapból is, nem csináltam még így soha, itt az ifi csapat azonosítóm: 1695862
MZ/X
-
r0by
addikt
Most akkor holnap elvileg 4-en vagyunk, akik tudnának barátságost játszani. Tehét lenne mindenkinek párja.
De akkor legyen az, hogy aki elsőnek jelzi, azzal kötök le holnap meccset. Ha működik a kalap, ha nem, akkor is lenne meccs.
A kupát pedig azért írtam, mert így 4-en vagyunk esetleg akik 3 hetente tudnánk tolni 1-1 meccset. -
Speedhs
őstag
Nem tudja valaki, hogy melyik adón közvetítik ma a Chelsea- Manchester UTD-t? Mikor?
-
Speedhs
őstag
válasz zsolli #16892 üzenetére
Donát Mednyánszky-nak még 2 meccs kell, hogy jó szinten legyen védekezésből, 10, hogy remeken.
Hátralévő mérkőzések a lehetséges felhozásig: 23.3 ( =18 Bajnoki mérkőzések + 7 (x 0.75) Barátságos mérkőzések) Tehát lesz időm talán a szélsőjátékot is kiedzeni, ha pl megfelelő szinten van és onnan csak 4-5 meccs kéne neki a jó szinthez.
De jól jönne egy specialitás -
zsolli
addikt
válasz Speedhs #16894 üzenetére
Javaslom, hogy 4 csapatos ifibajnokságokat keress következőleg. Hosszú távon több meccsed, ergo edzésed lehet. Az "Akadémiás és ifi topik II."-ben a fejlécben van egy csomó link (Hattrick Press cikkek). Érdemes elolvasgatni, szerintem nagyon-nagy segítség.
Zs
-
Speedhs
őstag
válasz zsolli #16896 üzenetére
Ezeket múltkor már megdumáltuk Azóta már kaptam a levelet is, hogy majd értesítenek, ha lejárt a mostani bajnokságom. ( sajnos még van pár meccsem, és jó lenne az a plusz 1-2 bajnoki)
Szerk: Létezik, hogy már csak 2 meccs van hátra a jelenlegi ifi bajnokságomból?
Ez a statisztika.
Mérk Gy D V RG KG ± P
8.YaGeR-mini 12 0 0 12 12 78 -66 0[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest