Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Komolyan, szopok 7 éve ezzel a gammel és max III-ban voltam... ott is Olaf vágta el az egészet... Minden szezonban most már becumizom a kupát...
Na mindegy, házhoz jöhetnek a svédek és lecumizhatnak, HA engedem.Folytatom tovább még 5 titáni fog érkezni KP-ra. Utána jön a következő lépés. Amikor is titáni+titáni mellékskill. Gondolok itt egy titáni gólszerzésű titáni átadású csatárra 200+ k TSI-vel...
...Na és ha akkor sem jön be az amit én akarok, akkor kapnak tőlem egy szíp levelet, jó angolosan és szarok az egészre rá...
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
plus44
veterán
Ennyi, a f.....szom kivan ezzel....
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Patrick
addikt
A többieknek természetesen grat és verjetek el minden kis ge*it.
-
zsolli
addikt
válasz Patrick #16501 üzenetére
Félre ne érts, nem azon nevetek, hogy kikaptál. Azért természetesen kapja be Olaf. Köcsög kp-n volt egyedül jobb az ellen, és behúzta. Mondjuk anno én is ezt csináltam...
Nos ami megmosolyogtat, hogy pipából adsz Olafnak, de utána mondod terveket. Max. tisztelet, és hajrá. Amiben csak tudok, szívesen segítek.
HT-s csapat: Sörhas
-
zsolli
addikt
válasz plus44 #16502 üzenetére
Sajnálom Dávid
Nem is feltétlen a eredménnyel van baj, hanem a párosítással. Hogy már most az elején odab@szott neked egy ilyen brutál csapatot. Igaz, hogy VI-odos, nade wazze, csak pislogok, mit vitt fel a pályára idegenben. Gondolom még lehet PIC-elt is, de ez nem biztos, és tul.kép. mind1 is
[ Szerkesztve ]
-
ftc
nagyúr
A hétvégén újra a 4-5-1 alkalmazásán kezdek dolgozni...
-
zsolli
addikt
válasz plus44 #16510 üzenetére
Sz@r ez
Mindenféleképpen "erősebb", vagyis előtted rangsorolt csapatot kellett volna fogadnod. Ilyenkor kérdés, hogy milyen erőset, annak van-e "A"-"B" csapata, muszáj-e edzés miatt gyengébb felállást alkalmaznia stb...
Akihez én megyek jövő héten, pl. ugyanavval a csapattal játszik bajnokin és kupában is. Barátságos meccsei rég voltak. Tehát sz@pacs az is.
Nézd meg Cartoon Herost, kivert egy IV-edest
-
Gonosz15
aktív tag
válasz zsolli #16497 üzenetére
Kajak makk volt az egész, bár annyi helyzetet ő sem kapott, 4 helyzete volt összesen, abból 1 -et sikerült értékesítenie, a 87. percben Nekem 2 volt, éltek is velük a játékosaim szerencsére, úgyhogy elég nagy mák volt Tényleg csak a plusz bevétel miatt örültem, hogy első körben tovább mentem, de így már főleg boldog vagyok, hogy a 3. kupa meccsem is itthon lesz
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
zsolli
addikt
Ejj, de rohadt izgalmas az ifimeccsem...
Még a végén megszakad a hosszú-hosszú idő óta tartó veretlenségünk?
-
nagyúr
-
coolfox76
csendes tag
válasz Napfénysüti #16515 üzenetére
Ha jól emlékszem a HT egyik fejlesztője (volt). Bővebben: [link]
"Az nevet a végén, aki először üt!"
-
DopeBob
addikt
Nah, valahogy továbbjutottunk tartalékos védelemmel is, ami jó hír. A rossz, hogy most megint el kéne döntenem, hogy kupa vagy bajnokság Szerintem inkább a Kupában fognak játszani a jobb védőim, jó lenne továbbmenni, kell a pénz. Meg a tapasztalat sem jön rosszul az ifú titánoknak.
Az egyenlegem jelenleg 20M Ft, hát nem sok, bajnokságban most két idegenbeli meccs jön egymás után (ez wtf ) és már mindenkit eladtam akit lehetett, most legalább egy szezonig nem nagyon lesz értékesíthető védőm...
MZ/X
-
plus44
veterán
-
r0by
addikt
Mai edzés:
TSI: +25.410 / -2.510
Forma: +3/-4
Skillup: 3 védekezésbőlDávidéra leszek most nagyon kíváncsi, hogy hogyan alakulnak a formái.
-
plus44
veterán
TSI: +16720 / -11710
ÁF: 5,26 (tovább romlik ugye)
Forma: +7 / -12 (szokásosan gyalázatos..)
Skillup: 2Zsolt: próbálok szakítani vele, de nem megy, nagyon ragaszkodik a kisöreg
szerk: megsértődni? ugyan! Egyébként, ha a felvetésed igaz lenne, akkor jelenleg az NBI-ben tolnám, és a világbajnokságot nem Lengyelo. nyerte volna, hanem az én 11 játékosom...
szerk2: szokásos 2db védés az U20 esélyes 2 játékosomtól, akik miatt ilyen gyalázat a mostani forma... Hozzáteszem, akárhogyan is nézem, az ég világon semmi haszna nincs egy U20-as játékosnak. Pénzt utánuk nem kapsz, ha eladod őket, plusz pénz nincs belőle, szóval csak a kiedzésük alatt rombolják a komplett csapatot, tönkreteszik a szezonod és a kupád, stb. stb.
[ Szerkesztve ]
-
zsolli
addikt
válasz plus44 #16523 üzenetére
Na de ha egyszer felveszik a címeres mezt...
Látod Szemancsiknál majdnem elsírtam magam
Igaz, ott más volt a viszony-helyzet.
Én is már 5%-kal edzek, és nem érdekel, hogy most pár szezonig csöcsre megyek. Ami éltet, hogy egyszer úgy, de úgy meglódulok...
...hogy lehet kibukok egy V-ödös osztályozós helyrőlHT-s csapat: Sörhas
-
Patrick
addikt
Fos egy edzésem volt. Kis kapusom lépett nagyszerűre, a másik egyszerűen nem hajlandó lépni. +3/-8 a forma.
-
DopeBob
addikt
Egész jól igazoltam fiatal védőt, egy meccs után szintet lépet
MZ/X
-
r0by
addikt
Mai húzás:
1.: Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve Achillesz Hellenbarth, és 16 éves.
További edzés nélkül Játékszervezés képessége csapnivaló szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Védekezés képességű játékosod.
2.: Jeromos Kara nagyon ígéretesnek tűnik. 15 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.
Ez a játékos jelenleg középszerű szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Ha fejlesztjük Szélsőjáték képességét, rövid időn belül megfelelő szintre is léphet!15 éves és 20 napos lett..
[ Szerkesztve ]
-
zsolli
addikt
Nocsak, az szép
Én majd pénteken húzok, miután felhoztam az U20 esélyes ifimet
Más: előző edzett generációm utolsó hírvivőjét, a Jól fejelő szélsőmet is sikerült eladni tegnap este. Ma még jön hozzá egy meccsbevétel, de egyelőre így fest az egyenlegem:
Készpénz: 3 179 148 eFt (3 177 472 eFt)
Jaaa, és r0by druszám, mielőtt megkérdeznéd...
...igen, merevedésem lett az egyenleget látvánZs
-
ftc
nagyúr
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 16 éves, a neve pedig: Przemysław Zdonek.
Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Szélsőjáték képességgel rendelkezik. Ha fejlesztjük Átadás képességét, rövid időn belül középszerű szintre is léphet!
Nos, az e heti jelölt 16 éves, és a neve: Šimon Uhrovčík.
Jelenleg szerintem Játékszervezés képessége nagyjából középszerű szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Gólszerzés képességű játékosod.
Nem és Nem 2.hete
-
Patrick
addikt
Dobott két megfelelőt nekem, áhh mondom megnézem a 3-at, az nem dobott semmit, szopacs.
-
Patrick
addikt
Az a baj, hogy húzok egy sima megfelelőt...kiedzem megfelelőre, a többi kaki és eladom 1 milláért, TALÁN. Egyik sem ígéretes, semmi extra szöveg... talán a kp jó lett volna, na mindegy.
Majd egy hét múlva, húzok egy remeket. Csatáromból is mi lett... Kerestem rajta kicsit, azt ennyi, pedig u20 jelölt volt.„Aki barátot talál, kincset talál."
-
r0by
addikt
Mindenkinek sok sikert mára, gólgazdag, sérülés és lapmentes győzelmet!
-
r0by
addikt
válasz DopeBob #16540 üzenetére
Én pedig néztem volna, mert a mai ellenfelemet ahogy elnéztem, a kupára hajtott rá.
Így PIC-elek odahaza, és hát rettentően kíváncsi lennék a meccsre, mert talán az előbbi miatt ma van a legtöbb esélyem ebben a bajnokságban győzni..
De már a 30. percben vagyunk, ami már nem csúszás, hanem nagy a valószínűsége, hogy csak a végeredmény lesz meg -
zsolli
addikt
Hajrá-hajrá
Gyerekek, kurva jó vagyok. Ellenfelem össz. TSI-je 850.190, az enyém 58,950.
És majd. 40 perce tartom magam. 0-0
Zs
-
plus44
veterán
Még csak most estem haza a melóból, de már látom, hogy nincs HT. Annyira örülök neki, el nem tudom mondani. Nektek, hogy hogy megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest