Hirdetés
- Hogwarts Legacy teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Nem egyszerű...
Ha beválik az elméletem, amit épp folytatok a srácokkal, akkor meg lehet maradni majd, remélhetőleg... persze ez majd kiderül, ehhez kell még pár szezon, de ha beválik, akkor legalább van egy kiindulópont.
Amikor kiestem III-ból, én is eladtam mindenkit... 1,8 milliárdom volt, ami kb. semmire nem volt elég...
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
ftc
nagyúr
Sztetek van értelme kiesni a VI-be s újrakezdeni?
-
DopeBob
addikt
Ajj basszus ma nagyon beszoptam, végre volt megfelelő KP a piacon, erre pont akkor nem tudtam gépnél lenni, mikor lejárt a licit, és persze, hogy valaki még rám licitált
ftc: én kiestem és nem bántam meg, sőt még jól is jött, átálltam kapus edzésről védő edzésre, itt azért nem olyan necces. Még nem tudom, hogy vissza akarok e majd jutni elvileg lehetőség lenne rá
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
zsolli
addikt
Én ezt fogom tenni. Egyszerűen nem tudok már hová fejlődni. A fizetések miatt alig van plusz bevételem, így esélyem sincs pl. kapus poszton erősíteni.
Én most mindenkit szépen lassan eladok, és elkezdem elölről suhancokkal. Ami pénzem marad, abból majd később tervezek erősíteni, amikor a kp-im beértek, és megindulhatok felfelé. Jelen brigádomhoz ha párosult volna egy szuper kapus és hátvédek, akkor...
Köv. szezonban még V-ben leszek, de pofozni fognak mocskosul, utána visszaesek VI-ba. Talán addigra már lesz olyan csapatom, hogy megkapaszkodjak ott.
Nem beszélve a tapasztalatomról, és a taktikai zsenialitásomról. Hehehehehe
HT-s csapat: Sörhas
-
nagyúr
-
zsolli
addikt
válasz Napfénysüti #15857 üzenetére
Vicceskedtem csöppet
Nem tudok menni sajna, nagyon be van táblázva a szeptemberem
Nektek kéz- és lábtörést
Tegnap mi is nagy derbit nyomtunk nagypályán - füvön. Na jó, kézilabda kapukat vittünk fel, és kb. csak a pálya 1/4-ét használtuk. Én nem voltam topon, sem fizikálisan, sem mentálisan, ezért mondtam a srácoknak, hogy előre megyek. Amolyan álló-centernek
Lőttem 1-2 gólt, adtam gólpasszt is, de rengeteget kihagytam
-
zsolli
addikt
válasz DopeBob #15856 üzenetére
Nem hiszem, hogy elviszik Őket. De ja, akik kint vannak, mind mehetnek isten hírével.
6 belső posztra már 2 srácom van, jön még egy akadémiáról és mellé még egy U20 esélyes valamikor, és még veszek két Jól fejelő kp-t. Közben veszek 4 db 18 éves magas szélsőjátékú suhancot. 2 Gyors, 1 Jól fejelőt és 1 Kiszámíthatatlant.
Aztán pár szezon, és uccu neki, irány a IV-ed
-
r0by
addikt
válasz Speedhs #15859 üzenetére
Hiába a birtoklás, nem ér önmagában semmit.
Nézd meg a szombati meccsem. Jobb voltam védekezésben, jobb voltam birtoklásban is (igaz nem sokkal). De idegenben. Szélső támadásaim jobbak voltak egy picivel, és persze kimaradt az összes. Tudom, hogy gyenge a csapatom, de azért már idegel rendesen, hogy mindig én maradok alul ezeken a meccseken.
El tudom viselni a vereséget, de ez már komolytalan. -
-
zsolli
addikt
Az Ő középső támadása egy kicsivel közelebb volt a Te középső védelmedhez (59%), a Te bal oldali támadásod volt az Ő jobb oldali védelméhez a legközelebb (59%). De ez az átlagos értékelés alapján. 5 perces vizsgálatban van amikor az övé volt közelebb, van amikor a Tiéd.
Nálad láttunk 5 kimaradt helyzetet, amiből 3 a Tiéd volt (közép, bal és jobb), és 2, amit visszafordított a taktika nélküli CA-val (jobb és bal). Tehát 2 db kiírt balos helyzeted volt, ami kimaradt. Itt szerintem az is számított, hogy milyen volt a srácaid önbizalma.
Neki 1 db kiírt helyzete volt középre, és be is ment sajna
Most nem néztem, de milyen meccsei voltak előtte az ellenfelednek? Már az önbizalma miatt.
Ő ráadásul középen támadás taktikát alkalmazott, és nem tudjuk, mennyi helyzete volt valójában.
A meccsen elméletileg még 4-9 db helyzet lett kiosztva. Nem tudni ki kapta és hová.
Zs
-
zsolli
addikt
Az nem baj, a suhancokkal úgy sem az eredmény az első, tehát nemigen fogsz játszani a PIC-PIN-MOTS-szal. Addig meg jó lesz az az edző. Én is meghagyom az enyémet, gyenge a vezetőije. Majd ha megértek rá a srácok, akkor kinevezem a megfelelői vezetőis edzőmet
-
zsolli
addikt
válasz Speedhs #15867 üzenetére
Hát sokat számít, milyen képességűek vannak középen. Van amikor a 2 jobb, mint a 3, mert írja is a súgó, hogy akkor képesség-csökkenés jöhet létre, mondván belesz@rnak a dologba, majd a másik 2 megcsinálja
Amúgy az ellenfeled nagyon nem volt gyenge, jó értékeléseket hozott.
Zs
-
Patrick
addikt
Könnyebb úgy újrakezdeni, hogy kiesel pl VI-ba és úgy kezded újra, mint hogy abbahagyod és csinálsz új csapatot, azzal nagyon sokat vesztenél.
Szóval ha nem megy, akkor inkább essetek ki egy osztályt, vagy kettőt és hajrá. Sokan csinálják így.
-
zsolli
addikt
válasz Patrick #15871 üzenetére
Már csak azért is, mert a töredék-edzésnek, vagy mellékskill-edzésnek, vagy csak simán a hűségnek köszönhetően, a nem edzett posztokon már úgy-ahogy bevállt srácok vannak.
Pl. r0by druszámnak a kapusát nem lehetne csak úgy leakasztani olcsóért a piacról, mert amint láttam, barátságoson és/vagy kupán kapta a védekezés edzéseket.
Ugyanez nálam. A két csatárom, Zrínyi és Tax kapta az átadás edzéseket (és töredékben 2-3 szint jsz-t), így DF-ként (Q-gyors és T-technikás) még 1-2 szezonig javára válnak a csapatnak.
Ráadásul egy ilyen "visszalépésnél" ügye az edzettek eladásából sok pénzt fel lehet raktározni. Itt mondjuk kétféle stratégiát lehet követni.
- Én egyelőre egyetlen posztot sem erősítek a pénzből, mert feleslegesen vennék most sok-sok milláért titáni kapust és védőket, ha a suhancaim középpályán még nem tudják azt hozni, ami igazán ütőssé tette mostanra a jelenlegi brigádom. De ez edzéstipustól is függ.
- Lehet, hogy valamely edzésposzton, bizonyos rotálásnál (tehát titáni sort eladva, de a második sor már pl. nagyszerű-kiemelkedő) még lehet úgy okoskodni, hogy az eredmény is megmaradjon. Teszem azt Patrciknál a kapusedzésnél. Elad egy titáni kapust, és előlép az "A" csapatba egy már kiemelkedő. De titáni védők vásárlásával kb. szinten tartja a védelmi értékelését.
Én a 0-ról kezdést tűztem ki célul. Igaz most jóval erősebb alapról indulok. Jó és remek jsz-ű fiatalokkal kezdek, ahol 3 suhanc is saját playa, így kapásból 1,5 szint plusszal növelik az értékelést (tehát remek suhancom nagyszerű szint közepén teljesít). Ezek mellé szélső posztra már tudok magas szélsőjátékú fiatalokat vásárolni, tehát 3-4 szezon múlva olyat odab@sznak ezek a srácok, hogy csak pislogok
Tehát valahol lehet apránként erősíteni, a meglévő értékeléseket megtartván, de nálam ezt nem tudom most kitermelni. Nem beszélve arról, hogy a kezdeti edzett srácaim nem mindegyike volt speces, így felesleges lenne Őket hosszabb távon megtartanom.
És persze ha a pénz engedi, akkor érdemes csak saját országbélit (Baloo miatt írom így) vásárolni, mert 6 db titáni kp-nál már rohadt sok a 20% (vagy 25% ? - most nem vágom) plusz a fizuban. Baloo a tanum, hogy fiatal, term. feletti-titáni jsz-ű playák hetente kib@szott sok dellát képesek elfagyizni edzés után
-
zsolli
addikt
Nálad meg eszembe jutott még olyan is, hogy mondtad, majd adsz Te a Kapusaidnak pontrugás edztést. Pl. ha van pénzed, akkor "B" csapatban tudsz piacra is edzenni avval. Magas pontrugású, főleg technikás specialitású emberkéket szeret a piac. Persze legyen magas főskill. Nyilván nem TDF-t (magas jsz, magas átadás, és remek-nagyszerű gólszerzés), mert az nagyon sok pénz. De azért előtte nézd át a piacot, mert fene tudja már mi merre hány méter
-
r0by
addikt
Kitettem szombat este hirtelen felindulásból a titáni védőmet, de úgy látszik nem nagyon kell senkinek
[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
válasz zsolli #15864 üzenetére
Én értem, amit mondasz.
De ha megnézed (ás nálam mindig ez van), akkor összességében az én támadásom az ő védekezéséhez sokkal jobb. Add össze például a százalékokat.
Na meg, akkor beszéljünk az erőnlétről is egy picit. Abban is jobb voltam, meg sem látszik például a birtokláson sem. Jó, 1%-ban többet volt nálam a labda, de az lehet kerekítés miatt is.
Ellenfelem önbizalma biztosan jó volt 2 veretlen meccs után, az enyém kiváló volt, és még most is az.Na mind1, úgy döntöttem, hogy a szezon végéig átadást eddzek, megnézem ér-e valamit. Addig még kitartok, igaz már kedvtelenül
-
ftc
nagyúr
S új taktika:
csak szlovál playákat fogok venni...spórolni fogok a fizukon...
-
DopeBob
addikt
Eladó KP-t keresek, ha esetleg valaki lát szóljon, mert nem tudom mindíg nézni a HT-t. Sajnos tegnap lemaradtam egy nagyon jó vételről
Max 24 év, magyar, játékszervezés: természetfeletti, átadás: ragyogó, lenyűgöző. Fizetése max 4000e.
Specet nem tudom, mi lenne jó egy belső KP-nak, jól fejelő esetleg technikás? De ha nincs az se baj. Ilyenből kéne nekem kettő. Olyan 400-440M/db áron jó lenne megszerezni őket :-)
ftc pont ilyesmin gondolkodtam én is, de talán edzett posztra, annyira nem fontos, inkább olyan játékosokat kéne nézni szerintem, hogy német, spanyol... vagy ahonnan sokan játszanak, hátha úgy könnyebb eladni bár lehet, hogy ez hülyeség
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
coolfox76
csendes tag
Annó én is a liftezést választottam. Kineveltem a védelmem, középpályásaim közben vettem szélsőket (kicsit edzettem is féledzésen) most jönnek a csatárok. Közben viszont leépültek a kapusaim és nem nagyon lesz pénzem cserére, ráadásul a kétheti mérlegem is negatívba fordult. Azaz kb ott vagyok ahol elkezdtem a liftezést, csak egy osztállyal lejjebb. Nem igazán tudom merre tovább. Ha kinevelem a csatárokat, szinte biztos, hogy nem tudom majd eltartani a csapatot.
"Az nevet a végén, aki először üt!"
-
-
nagyúr
Kb mekkora tőkétől érdemes igazolgatni ha előrébb akar jutni az ember?
Més que un club!
-
zsolli
addikt
-
nagyúr
-
Speedhs
őstag
Valaki feldühítette a szélsőmet Tamást.
Most olvastam barátásgos meccsemből :"Piros lap! Tamás Némethy szándékosan lefejelte ellenfelét, így a mérkőzés 65. percében mehetett zuhanyozni. A hevesen tiltakozó YaGeR-TEaM-kispad a játékvezetőt nem hatotta meg. A játék kezdett eldurvulni, és meg is lett az eredménye: Juri Santigli (guinness) csúnyán lesérült,"
Ez olyan Zidane-os.
-
DopeBob
addikt
Na találtam egy elég jó KP-t végre :-)
Védés: katasztrofális
Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: természetfeletti
Szélsőjáték: gyenge
Átadás: kiemelkedő
Gólszerzés: középszerű
Pontrúgás: csapnivaló360M, fizetési is csak 2.800e :-) Remélem meg tudom szerezni occón
MZ/X
-
Patrick
addikt
TSI: +12840/-2770
FORM: +6/-3
Skillups: 1A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védés képessége kiemelkedő szintről ragyogó szintre fejlődött.
Neki van jó védekezése és erőteljes. 300 milla körül mozog most az ára.
A nagyobbik kapusom elvileg jövő héten meglépi a titáni szintet. Aztán azt hiszem egy kis pontrúgást edzek neki és szezon elején eladom.Van valakinek tapasztalata, hogy szezon elején, kb mikortól mennek fel az árak? Pl első kupameccs körül vagy picit utána?
[ Szerkesztve ]
-
zsolli
addikt
A csapat érzi a vesztét
TSI: +8.540 / -35.340 (TDF-em lesérült 3 hétre)
Form.: +3 / -10
Avg. form.: 5,00 (5,25-ről)Skill-up: 5 db (átadás volt ismét).
Erőnlét: 1 kp-m remek lett.
Tapasztalat: 1 kp-nak nőtt.
-
r0by
addikt
TSI: +14.350 / -11.590 (1 hátvédem lesérült, neki -10.220)
Forma: +4/-2 (átlag 6.33)
Skillup: 4 átadás -
zsolli
addikt
Sebaj. Inkább most legyen ez, amikor nem számít már az eredményesség.
Majd ha taposni kell a pontokért, akkor legyenek szuper formákAzért nem semmi, hogy ebben a szezonban volt a legtöbb sérülésem, és most voltak a legrosszabbak a formák, ennek ellenére még is csodát tudtam művelni egy erősnek számító V-ben.
Otthon összeírtam, ha minden igaz, akkor volt 14 sérülésem, ahol a játékosok összesen 29 keresztet kaptak.
Ebben a szezonban szenvedtem el a legtöbb edzés vesztést. Ráadásul egy bajnokin és egy barátságoson is volt kiállításom. Ügye a bajnokin kiállítottat tudtam edzetni egy "B" csapatos rovására, de most a kis "B" csapatban játszó suhancom kieső edzését nem tudom már biztosítani.
Ez van. Lelkiekben rákészülök az elkerülhetetlen szopóágra
Hétvégére olyan felállást adtam meg PIC-el, hogy nem is nézem a meccsemet. Értékelésben kb. olyan leszek, mint egy gyengébb VI-odos csapat, vagy még olyan sem
Szerk.: Na, ezt Patricknak akartam címezni (Éjszakás vagyok, ez evvel jár.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest