-
GAMEPOD.hu
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz fradi81 #2189 üzenetére
Ez Allegro-s képkivágás?
sz.zs.
Tőle tudnék venni sok mindent de sajnos az életbe nem járok arra, nagyon kiesik nekem az a rész ahol ő van. Jó lenne ha lenne esetleg valami átvételi pont X. XVII. ker környékén.Jó lett nagyon a pénteken bekevert poolish majd tegnap bedagasztott tészta.
Super Nuvola 70%-os hidróval, teljes liszt mennyiségének 50%-a volt poolish ami 5 órát volt szobahőn 19 órát 4 fokos hűtőben majd IM5-tel dagasztottam negyed órát kb. Só aránya 3%, élesztő Budafoki volt 0.3% arányban, dagasztás után 20 órát volt hűtőben majd 3 órát szobahőn és utána sütöttem.
Nagyon ízlett mindenkinek, ahogy nekem is. Nem túlzás hogy a 100%-os Bigánál is jobb volt a tészta. Lehet hogy áttérek erre a metódusra.
N3-ban sütöttem, a kő 430 fok körül volt.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.