Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz kunberci #23949 üzenetére
Hát igen, sokat tököltem, hogy jó lesz-e a C500 meg kell egy általán kamera.
De várok és a következő akciónál veszek majd 4 darabot.
Reméljük lesz még olyan jó áron.
Sógór most vett 4 darabos Hyindai szettet NVR-el 180 ezeért... ez azért jobb áron lenne.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
csubuka
addikt
válasz kunberci #23941 üzenetére
Találtam alin ilyen elvileg minden porton 1000M-es POE switchet 8 porttal 17k alatt...
*Mondjuk ugyanazzal a fotóval máshol 100-asnak írják a POE portjait, lehet átverés. De leíratom az eladóval, hogyha nem tudja a gigabitet a port, akkor pénzvisszakérés lesz, csak úgy rendelek. Kis kópéság sajnos benne lehet...
[ Szerkesztve ]
-
-
kunberci
senior tag
válasz varmi2 #23957 üzenetére
Akkor a 30W-os POE tápfeladó nem biztos, hogy elég lenne 4 kamerának. Az enyémeknek elvileg elég lenne.
Ez alapján, hogy jön ki a nappali 8W-os fogyasztás, az 3db kamera esetén 24W lenne?
[ Szerkesztve ]
-
kunberci
senior tag
válasz markussandor #23959 üzenetére
Lehet rosszul értelmeztem, és a 3 kamera együttes fogyasztására gondolta a 8W fogyasztást, akkor én értettem félre.
-
novi68
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy ha egy analóg rendszerben kicserélem a kamerát egy jobb képességűre,ami ugyanaz a márka és ugyancsak TurboHD, van-e valami teendőm ezen kívül? Köszönöm
My name is White. Lumia White....
-
-
törölt tag
sziasztok
Most egyetlen kültéri kamera vásárlás lehet, ha találok olyat, ami az igény. Hogy később lesz-e bővítve, talán +1 kamera. felvétel nem -a terület relatív, mert van a kerítés kb. 2 méter, fal amerre figyel meg vagy 12 méter. sb kártya viszont jó lenne...okosfunkciókkal, kizárólag külföldről (de plusz költség nélkül)
a pénz kb. 30k.wifi kamera kell, teljesen vezetékmentesen - kb 4 vonal wifi van a falon, ahová szánom, nem fogom és nem is tudom vezetékelni. ja és persze nem olyanra, amit 2 hetente tölteni kell (napelem csak p-vakítás) tehát akkumulátoros
amiért segítséget kérek, az az, hogy olyat szeretnék, amit a 2K-os minőségen túl tudja azt is, hogy nemcsak mobillal, de notebook-kal is kezelhető, vagyis bárhonnét rá tudok nézni mi újság van otthon -
valami ehhez hasonlóra gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
[w]
őstag
válasz #73959936 #23966 üzenetére
azt, hogy milyen gyakran kell tölteni az határozza meg, mennyi mozgáshoz kell bekapcsolnia és milyen szintű elektronikát (pl. sötéthez infraledeket)
önmagában a wifi lófaszt sem fogyaszt, mert csak ütemezett jelleggel jelentkezik be a bázisállomásnak, illetve ha menteni valója van, jelentős fogyasztás tehát csak nagy forgalmazás (felvétel mentés vagy ránézegetés) esetén van
ezekből kiindulva egy telepes kamera működési ideje lehet akár 3 hónap, de lehet 1 hét is, azaz ha forgalmas helyre tennéd akkor ne ilyet vegyél
cmdr PETER W. VOLKOV
-
hdekakas
senior tag
Üdv! Vettem két Foscam B4 napelemes kamerát. Négy napja próbálom, de nem tudok sd kártyára menteni.
Csak Foscam Cloud felhőre ment mindent, nincs sehol onnan beállítási lehetőség, hogy micro sd-re mentsen. Benne vannak a kártyák, látja is hogy hány giga, formázni is tudom. De minden mentés kizárólag csekk Cloudra tud menni. Van rá valami megoldás? -
tarek
csendes újonc
Hali !
Opciók:
1: Szánj rá többet és legyen rendes IP rendszer.
https://kaputelefon.arukereso.hu/hikvision/ds-kis603-p-p653780862/
2:
Doku alapján https://www.flexiobt.hu/grafika/dokuk/H2018_H2017_kaputelefon_leiras.pdf
[link]
tcepkpfle -t javasolnak amiszlovákcseh nyelven a telefon földkábelt jelenti.
SFTP az általad javasoltak közül a legjobb.
3. Bár ezt inkább tapasztalaton alapuló megérzés: rakj balunt a föld a és video érhez.
Pl https://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=DS-1H18 -
gt007
tag
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A kamerákat (és NVR-t) mennyire szokás külön VLAN-ra rakni? Ezzel az ember kinyírja a gyári remote elérős megoldást, cserébe a sajátját kell gondolom az adott VLAN elkérését biztosító saját VPN szerón keresztül kell kiépítenie (itt a böngészőn keresztüli webappját lehet majd a kameráknak meg az NVR-nek piszkálni, ha jól gondolom...)
Cserébe biztonságosabb lesz a rendszer, a kínai gyártóktól minden lehetőség el lesz véve a kémkedésre... talán
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Próbált már valaki "régi" Hikvision TurboHD rendszerhez IP kamerát társítani?
Konkrétan egy 1 DS-7208HGHI-F1 DVR-hez kéne két új kamerát társítanom. Már van 8 TurboHD kamera rajta, most raknék még mellé 2 Annke C500-at. Működhet a dolog így?
Az nem teljesen tiszta, hogy ugye 8 csatornás a DVR, mégis azt írja a spec, hogy up to 10-ch - szóval elméletben működhet, de érdekelne a gyakorlat is. Gondolom C500nál jobbat rakni hozzá felesleges, úgyse kezeli a rögzítő."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
csubuka
addikt
válasz bigrock #23976 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Ez jó hír abszolútAlapvetően két VLAN-t szokás képezni nem átlag háztartásnál? Tehát 1 a kamerák+okos otthon cuccoknak, 1 meg a saját gépek és NAS-nak?
Így végülis az NVR és NAS funkció csak akkor lehetne egy eszközben egyesítve, ha annak két hálózati kártyája van nem (és az adott gépen futó bizonyos konténerek az egyikkkel, míg más konténerek a másikkal csatlakoznak a helyi hálózat bizonyos VLAN-jára)?
Így azért inkább az volna a logikus, ha egy kütyüben van az NVR+Home Assistant, ami az egyik VLAN-on csücsül (vagy akár külön fizikai NVR és külön miniszerver a Home Assistant okoskütyü-kezelésre). Míg a másik VLAN-ra "kötve" a NAS mint fizikailag is külön kütyü létezne...
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Az "okos" kameráknál (pl. C800 ember és jármű felismeréssel) hogy működik egy csak sima mozgás detektoros NVR-el az együttműködés? Úgymond a kamera csak akkor fog adatot küldeni, ha teljesül hogy embereket vagy járművet lát, tehát az NVR-ben nem is kell kihasználni a dekódolás+mozgásérzékelés funkciót?
Vagy ez főképp akkor hasznos ha a kamera csak magában a saját SD kártyájára ír?
A C500 amúgy megint olcsó
-
TOGO1987
újonc
Sziasztok!
Hiseeu NVR-t vasaroltam 4 kameraval. Teszi a dolgat hiba nelkul 2 éve. Most vettem egy új kamerát hozzá, amit valamiért nem sikerül összekapcsolnom vele.
Itt a problémát bemutató videom:
https://youtu.be/BdOX5WgOFmIAz ONVIF protokolt tamogatja a kamera is meg az NVR is mégsem tudom összehozni őket.
Ötletek?
Köszönöm!
-
user112
senior tag
-
bigrock
Topikgazda
-
RicsiSuly
aktív tag
Ha rendelek egy ilyen annke c500-at veszek hozzá egy poe switchet kell még valami hozzá? Xpenology-val használnám tudom 2db kamera van ingyen. Most egy darabig nem is lenne több. Milyen hosszú utp kábel lehet a kamera és a switch között? Kösz
Üdv SRicsi
-
veterán
válasz RicsiSuly #23985 üzenetére
”Milyen hosszú utp kábel lehet a kamera és a switch között?”
Egyben,további erősítés nélkül elméletileg max 100m,ennél hosszabb kábelen már gondok lehetnek az áramellátással.Persze ez az elméleti max hossz,a gond nélküli használatot én olyan 80m körülre saccolnám (persze nem a legolcsóbb és leggagyibb UTP kábellel). -
őstag
Nagyon jó ajánlatok vannak most az Annke-nál
Én vettem több kamerát tőlük és nagyon jó minőségű mind (Hikvision)
Érdemes sietni..
Ehhez például ezzel a kóddalQ8WZGM6PW9XH
nagyon baráti áron hozzá lehet jutni.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
törölt tag
Még mindig keresem a megoldást erre...Annyi különbséggel, hogy napelemes is megfelel bőven....és keret kb 40 körül...
MOst azt szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki olyan kültéri akkus kamerát ajánlani, ami pl. a Reolink-hez hasonlóan elérhető notebook-ról sima böngészőből is. Olyat keresnék, ami legalább 55 lábat lát éjjel. (15méter)
segítséget megköszönöm
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz Oriza57 #22164 üzenetére
Szia!
Ebben az EC5-ösben van hotspot funkció? Csak egy külföldi oldal leírásánál láttam, sehol máshol.
A második EC3-at küldöm vissza mert beszart a hotspot funkciója. Kamera is kellene és kerti hotspot is, ezért jó lenne egy készülékkel megúszni.
Nincs túl jó tapasztalatom eddig a Xiaomi-val, de hátha javítottak valamit ennél az EC5-nél.
Illetve ehhez is használható ingyenes felhőtárhely mint az előző szériáknál?Köszönöm!
Közben megtaláltam a válaszokat ebben a videóban, teszek egy próbát vele, hátha javítottak valamit. [link][ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
vacs
Topikgazda
A hivatalos (vagy annak tűnő), imilabglobal.com oldalon a specifikációk rész egy nagy nulla!
De, ezen a képen írják, ha vezetékesen van a hálózatra kötve, akkor tudja a hotspot-ot.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
spiky03
veterán
Melyiket célszerűbb venni?
2,4 mm vagy a 4 mmest a C500bol?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A C800 saját maga végzi az ember felismerést nem? Tehát nem kell neki cloud kapcsolat vagy ilyesmi?
Szerintem amúgy én megpróbálom majd a C500-akkal a Frigate megoldást, immár elvileg TPU nélkül is megy, a 6gen+-os Intel integrált GPU-s procikon a hardware gyorsítás (meg Nvidia kárytákon, de dedikált GPU kicsit erős lenne erre a célra ). A Home Assistant miatt úgyis kell majd külön mikroszerver szinte biztosan... Látom visszakeresve, hogy páran próbálkoztak a Frigate-el a topikban, sikerrel is...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs