Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
-
Suineg
senior tag
Azt tapasztalom mostanában, hogy egy ICSee kamerám (kínai, forgós, követős 3MP-es), újraindul random, mintha áramszünete lenne. Passzív poe-n kap tápot most, de majd megnézem normál táplálásról is. Van infó esetleg amitől ez lehet?
-
Gyula84
veterán
Üdv az amikohoz wifi kamerák vannak, ezeket tudnám másik nvr készülékhez használni? Vennem kellene másik nvr-t amit el tudok érni mobillal akárhonnan
[link] ugye ez van írja is, hogy "Lehetőség van távoli elérésre, ingyenesen letölthető applikációval telefonon, és számítógépen is látható az élőkép, és a felvételek a világ bármely pontjáról!" de nekem az isternért sem megy
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
user112
senior tag
Sziasztok!
A kamerának (vezetékes és wifis) mi ad IP címet? Voda wifis modemem van, a kamerát otthonról és a lakáson kívül is szeretném elérni. Hogyan tudok rácsatlakozni kívülről/belülről? -
jézusom
addikt
Hali!
Annke NVR-nél a visszajátszásoknál hogyan lehet beállitani, hogy a mozgások jelölve legyenek az idő csÍkon?
Köszi! -
user112
senior tag
válasz varmi2 #23356 üzenetére
Voda D3.0 WiFi High modemem van (router üzemmódban, távoli hozzáférés engedve), de ip címen kívülről nem érem el mobilnettel. Gondolom ez egyébként sem PoE.
Vagyis vagy egy PoE switch vagy egy PoE NVR-re kéne csatlakoztatni a kamerát az eszközt pedig a modemre. Egy applikáció ekkor már látná kívül belül egyaránt? -
Dani0504
tag
Dóm kamerához van valakinek jó kötődoboz ötlete, ami esztétikailag is elfogadható és strapabíró? Reolink RLC-820A-hoz kellene.
Mennyire problémáznak ezek a kamerák a CCA kábelre? Tudom, hogy a legjobb a tiszta réz...
Nem tudom, hogy itt meg lehet-e ilyet osztani, de ennek a videónak [Home Tech DIY] a leírásában van egy kód ami kedvezményt ad a Reolink oldalán."A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"
-
kunberci
senior tag
válasz kunberci #23363 üzenetére
Esetleg ez a fajta doboz:
150x150-es.A 100x100-as
pici lesz, arra már nem fér el a kamera.Ezek erősített, és vízmentes dobozok, érdemes tartalékot is venni.
Vízszintes vagy függőleges falon lenne a kamera, mert ezt inkább függőleges falra tenném.
Nálam az alján is van lyuk, ha a kameránál befolyna az eső, akkor alul ki tudjon folyni.
[kép]. -
antatom
csendes tag
Sziasztok!
1db POE-s kamerához néztem tápfeladót. Ez [link] megfelelő lenne? Elég sokféle van , de itt szerepel az IEEE 802.3af szöveg , ami a kamerán is megtalálható. Köszi -
veterán
Sziasztok!
DIY módon (szakember nélkül) szeretnék egy 3 kültéri IP kamerás rendszert szerelni családi házba.
Lenne kérdésem a témában jártasabbakhoz.Az alábbi módon kellene bekötni és így működne?
3db DAHUA IMOU Bullet 2C 4MP kamera --> 3db cat5e UTP fali kábel --> DAHUA NVR2104HS-S3 4 csatornás NVR benne 1db WD 1TB Purple hdd --> cat5e kábel --> valami jobb TP-Link/DLink gigabites switch (elfogyott a csati a routeren) --> cat6 kábel -->fő router.
Plusz lesz egy normálisabb szünetmentes is a kamerák és az NVR előtt biztos ami biztos.
A szoftveres beállítás része és a szerelés nem fog gondot okozni,csak az összekötés részével vagyok bizonytalan,ebben a témában nem vagyok otthon,így inkább kérdezek.
Ez a felállás így ok lenne?[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Én a helyedben reolink kamerát vennék. Ennek egyetlen hátránya van. Csak a saját rögzítőjével működnek az okos funkciók. De minden más rögzítővel alkalmas arra, hogy folyamatos felvételet csináljon 0-24-ben. Szerintem ez a legfontosabb. Vennék egy poe képes switch-et, ha elég a 4 port, ha 8 port kell(4 port poe). Ezzel megoldod a tápot is a kamerákhoz.
Olvasd ek a téma összefoglalót a reolink kamerákkal kapcsolatban.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
sambenez
addikt
válasz varmi2 #23373 üzenetére
Annke-ból olcsóbban lenne 4K rendszere, és ha az nvr-hez tudja kábelezni a kamerákat, akkor a poe switchet is megspórolja.
Esetleg érdemes megfontolni.
Most
Reolink 3db rlc-520A+8ch nvr 515 euro 2TB HDD benne
Annke 3db C800+8ch POE nvr 520$ 2TB HDD benne
ugyanez HDD nélkül 430$Ha Annke-nál beteszi a kosárba de nem rendeli meg rövid időn belül kap egy 5%-os kedvezmény kódot.
De ha nem sürgős tavaly volt húsvét és anyáknapja környékén 15%-os kupon.[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz sambenez #23375 üzenetére
Sőt. Most látom ha a H800-as rendszert veszi az 4db C800+8ch nvr az csak 482$ (2TB HDD-vel) és 392$ (HDD nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
antatom
csendes tag
Üdv!
1 db Reolink 810 táplálásához megfelel ez a táp? [link] Köszi. -
Marci112233
addikt
Felejtsd el az analógot. Manapság IP kamera a javasolt. Ugyanúgy eléred távolról, és rögzít is állandóan, csak beállítás kérdése ugyanúgy mint az analóg rendszernél.
Ezt merem neked is ajánlani. Nekem van egy ilyen szettem. Amit pár hét használat után bővítettem 5 kamerára, de ugyanúgy C800as ment a 4 mellé. Korrekt a cég is, ugyanis nekem 1 kamera a 4-ből pár hét használat után nem adott képet. Véltottam jó pár emailt a support részleggel, és utána ingyen küldték az új kamerát ami azóta is működik, sőt a régi nem működőt sem kérték vissza, az is itt van még most is több honap után is, igaz csak paparínehezéknek jó, mert azóta próbáltam életre kelteni, de nem jártam sikerrel.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
[w]
őstag
válasz Marci112233 #23385 üzenetére
analóg rendszert hogyan lehet elérni távolról?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Marci112233
addikt
Nekem helyi hálón volt távoli elérés egy régi analóg rendszernél. A háztól kb 60 méterre lévő géptároló alatt volt a kamerarendszer és onnan jött egy router és utána egy AP segítségével be a házba a kábel és annak végén láttam a képet amikor akartam. persze ehhez kellett egy plusz hálókártya, mert nem akartam mindig ki be dugdosni a kábelt ha rá akartam nézni a kamerára. Sőt most is van egy AHD 2 MP-s rendszerem még ami ugyanúgy bárhonnan akár mobilnetről is elérhető. Annak alapja egy Dahua XVR amin egy Hikvision és két Hyundai kamera van. Ugyanúgy a hálózatomon van több AP sorba kötésével, de az egészet a fő AX20-as roterem látja el a szobámból. A régi rendszer helyén van most a H800-as szett és oda is az AX 20 után kötött 2 AP látja el nettel, így azt is simán elérem.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
[w]
őstag
-
Marci112233
addikt
A 2MP-s AHD. Benne a nevében is, és a rögíztő is XVR nem NVR.
[ Szerkesztve ]
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Megoldást keresek az alábbi ötletemre. Laptopon,Windows alkalmazásban megfelelő minőségben nézem itthon 4 db kültéri Yoosee kamera képét.Mindegyikben van sd kártya,ezeket nem babrálnám,nem venném ki belőle.Valami olyan megoldást keresek,hogy a laptopon lévő 4 kamera képét rögzíteni tudjam fizikailag itt helyben,a laptop mellett.A laptophoz usb-n,vagy bárhogy csatlakoztatott külső eszközre gondoltam.Külső hdd,vagy valami. Ötelet lenne erre?
Üdv: Attila
-
veterán
válasz Marci112233 #23385 üzenetére
Nos köszönöm mindenkinek az infókat és a véleményeket.
Osztottam/szoroztam és végül úgy döntöttem,hogy nekem elég a 5MP felbontás is,így berendeltem egy H500-as "Bullet" 4 kamerás szettet.
Szerintem ez is elég lesz arra amire nekem kell,sőt az eredetileg tervezett 3 helyett 4 kamerám lesz,szóval nem lesz a legkisebb holttér sem a telken.
A WD Purple hdd-t és a többi cuccot is megrendeltem,de ezeket hazai webshopból.
Még egy kisméretű használt monitort kell vadásznom HA-ról és meg is lesz minden.[ Szerkesztve ]
-
FIRE PRINCE
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kamerát az udvarra. Forgós gömbfejűre gondoltam, esetleg napelemesre. Nem tervezem bővíteni, az lenne a lényeg, hogy haza tudjak nézni (mobilnetről), felvételt sem szeretnék csinálni, csak megnézni az ajtót, az udvart és a rosszcsont kutyáimat. Csak WIFI-s jöhet szóba, kb. 50 000.-Ft.-ig.
Ezt néztem ki, mit szoltok hozzá?:
Dahua IMOU IP kamera Cruiser IPC-S22FP - IP kamera | Alza.hu -
kunberci
senior tag
Még olcsóbb lett a Reolink 5MP-es wifis kamera. Március 15.-ig van csak akció (25550 Ft).
-
CortezX
aktív tag
válasz kunberci #23299 üzenetére
Köszi a tippet! Az RLC 810A elég szimpi, pláne, hogy a Syno DS220 is tudja kezelni. Az appon és webes felületen be tudom úgyis állítani, hogy mozgásra rögzítsen ftp-n a nasra, valamint emberi mozgás esetén értesítést is küldjön? Mert ebben az esetben nem ragaszkodom az NVR-hez. 0-24 rögzítésre nem hiszem hogy szükségem lesz, elég ha kutya/macska/róka mozgását rögzíti (de falevél, darázs stb-re nem kéne).
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest