Új hozzászólás Aktív témák

  • Tarokk79

    aktív tag

    válasz jézusom #21057 üzenetére

    Rájöttem, hogy túl általános volt a kérdésem, és elolvastam több cikket is azóta és most elsőre próbálok az NVR-re fokuszálni.

    Örülök, hogy azt írtátok, hogy a NAS-ra a HDD-kre fogom tudni menteni a videókat. Akkor ezek szerint egy HDD nélküli NVR-t kell keresnem? Vagy azért rakjak bele egy kisebb HDD-t?
    Most 7 kamerának van kiépítve CAT5e vég. Félek, hogy 1-2 év múlva több, mint 8 kamerát is használnék. Ha szeretnék felkészülni a több mint 8 kamerára, akkor ahhoz megfelelő NVR-t kell vásárolnom (16-ost)? Ez árban nagy ugrás lenne vagy választékban nagyon leszűkülne a választási lehetőségem?
    Ha jól értem, akkor a kamerák felbontása is befolyásolja az NVR választást. Ha max 10 méterre szeretnék "jól" látni, nem széles látószögben, akkor ahhoz a 4MP elég lesz?

    Jól értem, hogy az NVR mellé még kell vennem egy PoE-s switchet is vennem? Ezt gondolom a routerre kell rákötnöm. Ha a routerben a 4 LAN kimenetet már kihasználtam, akkor még kell egy másik sima switch is, ugye?

    Kamerák szempontjából még összeírom, hogy melyikkel milyen messze és milyen látószögben szeretném használni. Illetve, hogy akarok-e bele mikrofont, vagy PTZ-t. De gondolom az nem gond, ha majdnem mindegyik kamerának más igényt kell kielégítenie?

Új hozzászólás Aktív témák