Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4ther
tag
Sziasztok,
Egy kis helpre lenne szükségem,
van egy D-link IP kamera: DCS-4714E típusú.
Nem sikerül belépni sehogy sem, és a factory reset sem segít.
Mit lehet tenni szerintetek? -
martonl
senior tag
-
martonl
senior tag
-
Chesterfield
őstag
Reolink cloud szolgáltatás mostantól magyarországon is elérhető.
[link]Egyébként tönkrement a Reolink Argus Eco kamerám, írtam a supportnak, azt válaszolták, hogy alapesetben el kéne postáznom nekik a kamerát, aztán ha jogos a panasz, akkor küldenek helyette egy újat.
Viszont ha gondolom, akkor ettől a procedúrától eltekintenek, ha utalok 13 eurót, és már küldik is a csere kamerát.
Szerintem korrekt. Ezt az összeget így is kifizetném a visszaküldésre, és legalább biztosan kapok egy újat.[ Szerkesztve ]
-
Amilo02
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan kültéri wifi-s kamerát javasolni, amihez nem kell utp kábel?
A másik kritérium az lenne, hogy 1080p-nél jobb legyen a felbontása. -
TillaT
tag
válasz bigrock #20516 üzenetére
Köszönöm. Ez már nem annyira jó hír, mint amit korábban írtál.
Így, ha maximálisan ki akarom használni egy ilyen Hikvision TurboHD rögzítő intelligens funkcióit, akkor azt leginkább úgy tehetem meg, hogy az emberi alakok felismerésén és a vonalátlépésen, területre behatoláson alapuló mozgásérzékeléseket az analóg csatornákon használom, s az IP csatornákra meg olyan -SD kártyás- smart IP kamerákat csatlakoztatok, amik önmagukban is képesek intelligens mozgásérzékelésen alapuló rögzítést és riasztást végezni.
Helytálló a gondolatom? Jól látom a lehetőségeket? -
veterán
Sziasztok
Ma szeretném megrendelni a 2 kamerát (Bullet 2E vagy 2, illetve Cruiser 4MP) meg van már minden hogy miből mi kell és mennyi, meg van a POE Switch is, plusz a tápleválasztók is. Viszont a kábelekkel még mindig tanácstalan vagyok. Írtátok hogy inkább tömör kábelt érdemes használni kamerákhoz. Találtam egy céget ahol Dahua kábelt aránylag jó áron lehet venni méterre.
A kérdésem az lenne hogy a kábelek végére rakjak keystone modulokat, és mind2 végéhez vegyek mondjuk 1m-es sima sodort készre szerelt kábeleket? Egyik vége ugye a switch-el lenne összekötve, másik vége pedig a kamerával .
Vagy pedig vegyek elvileg tömör kábelre való cat5e csatit és krimpeljem rá? Van teszterem meg krimpelőm is szóval azt nem kell vennem.Nekem egyszerűbb lenne készre szerelt sodrott kábelt venni, illetve olcsóbb is lenne, de mondtátok hogy az nem annyira ajánlott több 10m-es távon, inkább a tömörnél maradjak. Így akkor amellett döntök.
Köszönöm!
iPhone 13 Pro Max
-
Z()L3
tag
válasz martonl #20526 üzenetére
Ha konkrétan nem is értesít, nem túlzott nagy baj. Ha volt gond, az alkalmazásban vissza tudom nézni hogy mikor és utána könnyen kikeresem az sd kártyáról azaktuális videót.
Csak kéne egy nagyobb...
Meg teszek ki táblát hogy kamerával megfigyelt terület, meg esetleg látják hogy opp kamera van fent....az is elég elrettentő lehet. -
martonl
senior tag
Én egy Hikvision kaputelefon + miau felállással szenvedtem sokat, ott gond lett volna, ha nem értesít. Azért ne add fel, hozd ki belőle, amit tud a rendszered. Most eszembe jutott, hogy mintha az akkuoptimalizálást is két helyen lehetne állítani. Van valami háttéradat használat is, de most nincs nálam Xiaomi teló. Meg verziótól is függhet a dolog.
F4ther: akkor részemről többet nem tudok, lehet, hogy hibás a cucc. Esetleg ha van benne memóriakártya, vedd ki és úgy próbáljad.
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
Ma kaptam e-mail-t az ANNKE-től, lesz május 1 akció... 15% mindenre. Kupon a levélben.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Régebben vettem pár darab hikvision ds-2cd2042wd-i kamerát.
Az lenne a kérdésem hogy miért van az 5 kamera fel szerelve kap mind 12V és lan hálózatot is. De csak 2db működik az is sokszor offline módba kapcsol.
Mikor telefonról el kezdem a QR kód alapján installálni a kamerát 90%-nál kapcsolati hibát ír. Meg folyamatosan dobálja hogy instabil a hálózat.
Switch-en keresztül vannak oszta RJ45 vezetékek tesztelve, 12V vezeték tesztelve.
Most az ugrott be hogy esetleg hiába kap 12v-ot kell neki az aktív switch? 🤔
Segítsen valaki mert megbolondulok.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
bigrock
Topikgazda
válasz dewil666 #20533 üzenetére
Elsőnek kapcsold be a helyesírás-ellenőrzést a beviteli eszközödön.
Utána próbáld meg egyenként feléleszteni a kamerákat, kezdve a legközelebbivel, felvenni a Hik-Connect-be, majd egyre tovább haladva. A helyi hálózatban pingethetők csomagvesztés nélkül a kamerák IP címei ? -
TillaT
tag
válasz axlfsi #20536 üzenetére
... és a "valamint" kötőszó elé is vesszőt teszünk. Mindig.
Könnyebb mások írásában észrevenni a hibákat, mint a saját szösszeneteinkben. Utólag szinte mindig felfedezek valami oda nem illőt a saját hozzászólásaimban is, pedig mindig nyugodt körülmények között, asztali gépről írok, és igyekszem figyelni a helyesírásra is.
Szerintem itt a fórumon (is) sokan vannak, akik telefonról kapcsolódnak, és/vagy sietnek, ....
A kölkeim, amikor megkritizálom a nekem írt üzeneteiket, azzal tesznek helyre, hogy "Tök fölöslegesek az ékezetes betűk, meg az írásjelek, meg a ..."
Még szoknom kell."grammarnacziskodunk"
Nagyon tetszik.[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
sziasztok!
kamerák email küldéséhez tudna valaki ajánlani ingyenes smtp szervert a gmailen kivül,mivel junius 1töl ezt a google kilövi a 3.féltöl származó programokra.. köszönöm![ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
axlfsi
veterán
válasz TillaT #20537 üzenetére
"Tök fölöslegesek az ékezetes betűk, meg az írásjelek, meg a ..."
Enyémek ugyan alapvetően odafigyelnek, de már közel sem az a Világ van, mint régen; minden el van "kapkodva", rövidítve, szlengesítve vagy egyszerűen ki sem írva végig a szó, csak abból pár mássalhangzóval odaböfögve, hogy aztán majd "találd ki magadnak".Nem feltétlenül már csak az "egyén hibája", valóban erre tart a Világ...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
dewil666
őstag
válasz sambenez #20534 üzenetére
Le van mérve 12v kimegy a kamerához.
A legtávolabbi 8m maximum. De ha 1m-es adaptert használok is ugyan ez a helyzet.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz bigrock #20535 üzenetére
"A helyi hálózatban pingethetők csomagvesztés nélkül a kamerák IP címei ?"
Na ehhez teljesen hülye vagyok!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
vacs
Topikgazda
válasz Chesterfield #20515 üzenetére
A Reolink kamerám tökéletesen működik Chromecast TV-n böngészővel belépve, látom az élőképet, elérem a beállításokat is!
Köszönjük a Reolink cloud infót!
(^)(>.<)(^)
-
TillaT
tag
Ismertek olyan videót, amiben -akár egymás mellé téve- a különböző felbontásokban rögzített felvételeket hasonlítják össze?
Olyan videókat keresnék, amikben pl. a
- 2MP vs. 2MP Lite,
- 4MP vs. 4MP Lite,
- 5MP vs. 5MP Lite,
- 8MP vs. 8MP Lite felbontásokat hasonlítják össze.
Azonos felszerelési hely, azonos fókusz, azonos beállítások, azonos fényviszonyok, ... esetén.
Az ismert videómegosztón keresgélek, de ebben a témában eddig nem jártam sikerrel. -
P11
csendes tag
Sziasztok!
Élőkép megjelenítésre használ valaki kis monitort? (10” körül) Ha igen milyet? -
dabgergo
őstag
Sziasztok!
A 2MP-es kültéri Hikvision - DS-2CD1123G0E-I (2.8mm) kamerából tervezek 4db a házunkhoz a kert és bejárat megfigyeléséhez.
Valójában a legolcsóbb megbízható IP kamerát keresem, ami dóm. Ez jó választás lehet 30k körül /db?
Ha ezekhez veszek még egy Hikvision NVR rögzítő – DS-7104NI-Q1/4P-t, amiben van poe switch, meg teszek bele HDD-t, akkor más nem is nagyon kell h működjön a rendszer? (Kábelek már a falban, azt villanyszerelő építkezés közben megcsinálta.)
-
dabgergo
őstag
válasz bigrock #20546 üzenetére
Köszönöm szépen!
Mennyire szokott elég lenni a 2MP? Nincs tapasztalatom. Mondjuk ha rá akarok kicsit nagyítani h ki csöngetett be, oda kéne inkább a 4-5MP?
Ha maradnék a 2MP-nél, akkor az 1TB-os HDD hány nap rögzítésére elegendő?
Egy ilyen szettel jobban járnék sokkal, vagy ez rizikósabb opció?
https://www.annke.com/products/h500-8ch-4-cam-system?variant=42311487357178[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz dabgergo #20547 üzenetére
Ha már Annke akkor inkább ezt. Minimálissal drágább, de 8MP, ráadás jobb NVR-el. HDD-t meg vehetsz bele itthon is.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Z()L3
tag
válasz martonl #20530 üzenetére
Meg van neki adva az összes létező engedély, korlátozás nincs rajta...mindegy is, hozzászoktam...van hogy messenger is van hogy másnap jelez hogy írtak...mikor megnyitom Mindegy is, nem megyek bele a Redmibe...maga a kamera hogy kiraktam, tök szép képet ad, éjjel is tökéletes, panaszom nem igazán lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest