Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
válasz martonl #20334 üzenetére
Ezért kell POE tápfeladót használni.
-
Alc
tag
válasz martonl #20330 üzenetére
martonl, vacs:
Nem sikerült sehogyan se hozzáférni a kamerához böngészőből (internet explorerel se). PNI-IP230TLR
VLC-t is próbáltam de nem jött be ott se kép. Ott megbukott a történet, hogy a felhasználónév/jelszó párosnál bármit írtam be nem csatlakozott.
Alapból e-mail cím+jelszó, de ha beirom a @ jelet akkor az már nem tetszik a VLC-nek. Külön meg nincs semmi opció változtatásra mint a "normális" kameráknál, hogy admin/jelszó stb.
Mindegy is, mert közben találtam egy weboldalt ahol bejön a Tuya/Smartlife kompatibilis kamerák képe. Mondjuk ezzel csak annyival vagyok előrébb, hogy böngészőből lehet nézni folyamatosan, nem a telefonon nézem.
Esetleg ha érdekel valakit:
https://ipc-eu.ismartlife.me/
Az oldalon lévő qr kódot be kell szkennelni a Tuya alkalmazással, és így bejön a kép, mozgatható is a kamera. -
Alc
tag
válasz martonl #20366 üzenetére
Sajna az appban nincs ilyen opció, se nevet (admin) se jelszót így nem lehet módosítani, egyik menüben se találtam erre opciót. Próbáltam VLC-ben az Nmap által kiadott címeket végigpróbálni, admin/admin, 12345, stb párosítással, de nem volt jó.
Mindegy is, marad ahogy van.
Az előző Fisotech rendszeres kérdésemnél jött még egy olyan probléma, hogy eltűnt az első kamera képe egy nap után. Ez volt ami másik wifin keresztül csatlakozott a fő hálózathoz (erre írtátok, hogy nem biztos, hogy mindig jó lesz).
Úgy néz ki az volt a gond, hogy a routerben a 2.4Ghz és 5Ghz ugyanazt az SSID-t használta.
Amint az 5Ghz-t átírtam más névre, a 2.4Ghz-nek pedig adtam fix csatorna számot, rögtön hozzá lehetett férni a kamerához.
Most még majd, a többi routert is beállítom fix csatornákra és a MAC címek alapján beállítok minden kamerát és routert hogy mindig ugyanazt a címet kapják.
Ha más is belefutna ilyenbe, gondoltam leírom ezt is. -
Kátai
senior tag
válasz martonl #20411 üzenetére
Köszönöm szépen.Most írtam a szolgáltatónak,hogy változtak-e az általa régebben megadott adatok [kép] . Megnézem a rögzítőbe és a régi router-ba a korábban beírt adatokat.Nem felhőbe rögzíti (Mazi). DDNS címet bérelek,és így tudom megnézni távolból(azt hiszem) [link] ezen keresztül.Az a baj,hogy aki annak idején beállította Őt nehezen érem el.
-
gozso
őstag
válasz martonl #20422 üzenetére
sziasztok!
szeretnék érdeklődni, használ e itt valaki Uniview IP kamerát, NVR-t, és mik a tapasztalatai?
én főleg a Dahua és Hikvision kamerákat ismerem, ezekhez viszonyítva kb hol foglal helyet az említett Uniview márka?
köszönömfél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
Z()L3
tag
válasz martonl #20526 üzenetére
Ha konkrétan nem is értesít, nem túlzott nagy baj. Ha volt gond, az alkalmazásban vissza tudom nézni hogy mikor és utána könnyen kikeresem az sd kártyáról azaktuális videót.
Csak kéne egy nagyobb...
Meg teszek ki táblát hogy kamerával megfigyelt terület, meg esetleg látják hogy opp kamera van fent....az is elég elrettentő lehet. -
Z()L3
tag
válasz martonl #20530 üzenetére
Meg van neki adva az összes létező engedély, korlátozás nincs rajta...mindegy is, hozzászoktam...van hogy messenger is van hogy másnap jelez hogy írtak...mikor megnyitom Mindegy is, nem megyek bele a Redmibe...maga a kamera hogy kiraktam, tök szép képet ad, éjjel is tökéletes, panaszom nem igazán lehet.
-
vacs
Topikgazda
válasz martonl #21128 üzenetére
Annke kamerák elérése és konfigurálása NVR-en keresztül, ha erre gondoltál.
Proci85: köszi a TP-Link tapasztalatokat, beleírtam az összefoglalóba.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek