Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
Próbáltam megkérni, de egyelőre nincs változás, nem tudom, hogy egyáltalán fogja-e venni a fáradságot és törölni a fiókja alól. Azt mondta, hogy a telefonjáról már törölet az alkalmazást is
Ha így nem menne, milyen más megoldás van még? Számláról + kamera inf.matricájáról küldhetek valahova üzenetet, hogy oldják fel a kamera regisztrációját?06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
P11
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy jó budapesti biztonságtechnikai üzletet?
-
martonl
senior tag
válasz atti1848 #20451 üzenetére
Az Ezviz felületére be lehet lépni webes felületen is, de lehet, hogy csak Internet Explorer böngészővel. Ott is lehet törölni eszközt.
[ https://i.ezvizlife.com/user/userAction!displayUserInfo.action]Azért is írom ki a linket, mert a Chrome megváltoztatja, pont így kell berakni az IE címsorába.
-
-
perempe
addikt
ASUS N12 B1 elég lenne 2 kamerára? Jelenleg 2 LAN portot használok.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
flesh
aktív tag
válasz varmi2 #20462 üzenetére
Ezt lehet használni 2 kamera 1 PC és 1 TV-hez együtt?
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
veterán
UTP kábelt érdemes kábelcsatornába végighúzni az időjárás viszontagsága miatt? Ha igen ki milyen olcsó alternatívát ajánl ha nagy távolságról van szó? Bár nem tudom hogy 50m annak számít-e.
Köszi!iPhone 13 Pro Max
-
bigrock
Topikgazda
válasz jozsi252 #20467 üzenetére
Igen, hacsak nem kültéri UTP-t használsz. Egyébként 50m nem nagy távolság, kamerának tökmindegy, milyen olcsó UTP-t szerelsz.
-
eihwaz
tag
Sziasztok!
Egy barátom szeretné a ház körüli részeket vezetéknélküli (akkumulátoros) kamerákkal megfigyelni.
Egyelőre két megoldást találtunk.
Az egyik az Anker Eufy megoldása: [link]
A másik az amazon Blink: [link]Lényegében annyit szeretne, hogy ha betörés, vagy bármi történik, akkor látszódjanak a történések / emberek.
Mit gondoltok, az általunk választott két kamera csomag megfelelő erre a célra? Melyik az a megoldás ami a "jobb"?
Van ezeknél esetleg jobb megoldás?Köszönöm szépen!
-
bigrock
Topikgazda
-
veterán
válasz bigrock #20471 üzenetére
Van egy cég ahol lehet méterre Dahua tömör kábelt venni jó áron. Lehet hogy akkor onnan fogok rendelni. Krimpelőm van, krimpeltem sima sodrottat, de nagyon szar megcsinálni. A tömör gondolom sokkal jobb.
Spéci rj-45 csati kell a tömörhöz vagy mindegy?iPhone 13 Pro Max
-
bigrock
Topikgazda
válasz jozsi252 #20472 üzenetére
Elméletileg a tömör kábelre nem illik RJ45-öt krimpelni (bár lehet, én már rengeteget csináltam), ezeket a kábeleket fali aljzatba és patch panelbe, vagy RJ45 keystone modulokba szokták bekötni. Amúgy mindegy, hogy milyen az RJ45 dugó, ha nem fogod mozgatni a kábelt, akkor kb. örökké kitart.
De ez már eléggé off, a Hálózatok topicban jobban pörög ez a téma és oda is való. -
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Videosec IP kamerákról mi a véleményetek?
Megbízhatóak? -
Jackie_Chan
senior tag
Üdv Srácok!
Segitenétek légyszi abban,hogy ha megszeretném hírdetni a Visiotech 8 csatornás digital recorderemet a hozzá való kamerákkal azt melyik rovatba tudom beletenni?
Egyáltalán mennyiért lehetne feltenni?
Van hozzá 1db IR DÓM Neon-E 4410-es kültéri kamera,1db Neon-E 2410 beltéri dóm kamera is.[ Szerkesztve ]
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
sambenez
addikt
válasz Jackie_Chan #20476 üzenetére
Úgy látom nincs egyetértés négy rovatban is találtam hirtelen ip kamerákat, de lehet ennél is többen van.
Merevlemezes, DV, VHS, DVD
Okosotthon
Egyéb hardverek
Webkamera
Válassz belátásod szerint. -
bigrock
Topikgazda
válasz TillaT #20448 üzenetére
Analóg és IP csatornákon is működnek az intelligens funkciók
Az alap kiépítés mellett (4 analóg, 2 IP) az összesen működnek, de itt jön be az Enhanced IP mode: EIP mode-ban (4 analóg, 4 IP) csak a mozgásérzékelés fog működni, a többi intelligens funkció nem
Riasztás bemenetben különböznek. -
TillaT
tag
válasz bigrock #20478 üzenetére
Köszönöm a választ.
Örülök annak, amit írtál, mert egy ideje szemezek már ezzel a rögzítőcsaláddal.- Azért gondoltam, hogy csak az analóg csatornákon (1-4) működik az intelligens mozgásérzékelés, mert az egyik modell (...-M1/S) adatlapján azt írták "Human/Vehicle Analysis Up to 4-ch", a másik modell (...-M1/S/A) adatlapján pedig "False alarm reduction Up to 4-ch". De akkor ezt félre értettem.
- Ha jól értelek, az EIP mode bekapcsolásával a 4+2 csatornás rögzítő 4+4 csatornássá tehető. Annyi hátránnyal, hogy "csak a mozgásérzékelés fog működni". Ez a mozgásérzékelés hagyományos, képtartalom változáson alapuló mozgásérzékelés vagy esetleg valamilyen intelligens mozgásérzékelés? Pl. EIP mode-ban is minden csatornára (4+4) be lehet állítani, hogy csak emberi alak észlelésére történjen rögzítés és riasztás, vagy, hogy pl. csak területre történő behatolás, vonal átlépés esetén?
-
vacs
Topikgazda
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
Tudtok nekem olyan HIKVISION kamerát ajánlani ami legalább 4 Mp-es, tudja a colour VU-t és mozgatható?
Lehet csak én vagyok a balfék de,nem sikerült ilyet találnom."Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz Jackie_Chan #20482 üzenetére
Bocs közben rájöttem,hogy a PTZ dóm a kulcs szó.
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
meili
tag
Sziasztok!
Szeretnék kiépíteni egy PoE-es biztonságikamera-rendszert otthonra NVR-rel, 7-8 kamerával. Szükségem lenne online elérhetőségre, személy- és járműfelismerésre, küldjön értesítést, ha valamilyen esemény van, esetleg lehessen területeket bejelölni.
A Hikvision és a Reolink szimpatikus. Létezik Hikvisionre egy olyan összehasonlító oldal, mint amilyen a Reolinknek van? [link] -
TillaT
tag
Szia!
A Hikvision oldalán is működik az összehasonlítás.
Az oldal felső jobb sarkában akár a magyar felületre is átválthatsz.
Termékcsoportonként, több szempont alapján tudod leszűrni a termékeket, amiket aztán össze is hasonlíthatsz. Egyszerre 4 db terméket lehet összehasonlítani.
Annyi a teendőd, hogy a kiválasztott termékeknél bejelölöd a "Compare" melletti kis négyzetet, majd a lap alján felugró ablakban elindíthatod az összehasonlítást.
Egyszerűen ki-/betehetők az összehasonlítható termékek.
Régebben én is nézegettem, használtam. -
Z()L3
tag
Sziasztok!
A Xiaomi 360 fokos beltéri kamerájának valahogy meg lehet adni a programban, hogy automatikusan forogjon, magyarul pásztázza a területet?
Gondoltam egy merészet és felszereltem kültérre. Napfény közvetlenül nem éri, vizet sem szabad ott kapnia, hátha bírja. -
TillaT
tag
Azért az semminél nem hátrány, ha van miből választani.
Még én is a keresgélős, ismerkedős fázisban vagyok.Mind a termékek, mind a műszaki megoldások és a kínált lehetőségek tekintetében. Komoly segítség, hogy itt a fórumon többen segítenek eligazodni a fogalmak tengerében.
Előbb-utóbb jönnek és Te is választ kapsz majd a kérdéseire. -
varmi2
nagyúr
Nincs ellenjavalat a reolinkre. Ár érték arányban jó vétel. Van androidos gyári app. Van Windows gyári app. És Chrome, brave, vagy bármilyen korszerű böngészőből is nézhető.
Csak a gyári rögzítővel van teljes kompatibilitás. De pl synologihez hozzadahato. De csak teljes rögzítését tud így. Nincs semmi smart funkció. Bár azt lehet hogy a kamerán állítható. De nekem nincs szükségem rá. Csak a 0-24 rögzítésre.[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
axlfsi
veterán
a 2k modellből én is kiraktam 2db-ot is; száraz, napfénytől védett helyre. Egyedül kicsit le kellene "szivacsolni" a mikrofonokat, ha nem akarom, hogy a szél túlvezérelje ... semmi baja nem lesz, ha nem párás a környezet (előzőleg valamilyen üveg búrát akartam neki, de egyik üveg sem olyan "sima", hogy ne torzítsa a képet, így letettem róla). Szerintem semmi baja nem lesz.
Btw nem tud automatikusan pásztázni. Tedd olyan helyre, hogy minél jobban belássa a teljes megfigyelni kívánt területet vagy szerelj fel többet. A "Human tracking" egyébként egész jól működik (csak kár, hogy a követés után nem áll vissza az eredeti poziciójába, ahol hagytam, ... így igazából inkább nem is használom, hanem igyekszem olyan távolságra rakni, ahonnan belát mindent, amire szükségem van (vagy használok kettőt)).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Z()L3
tag
válasz axlfsi #20490 üzenetére
Eresz alá raktam fel, ha itt vizet kap óriási baj van.
Az udvaron álló traktor és autó miatt vettem...sok üzemanyag van bennük és drága ahhoz, hogy ellpoják.
A többi területre akkor ha éppen nem vagyok otthon max ránézek az alkalmazásban.
Már csak egy nagyobb sd kártya kell...4gb-ra kb 22-23 órát vesz fel.
Értesítések küldésére sikerült valahogy rábírni? Már scene-t is csináltam és mégsem küld a telefonra értesítést.[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni (mert ilyen téren nem vagyok otthon), hogy egy társasházi lakásban lévő alábbi konfigot lehet-e szabotálni?
-Közös tárolóból üvegszálon jön be a Digi net a lakásba.
-A lakásban egy Smart UPS-el biztosított áramelosztóra van kötve a Digi saját ONT-je, egy Asus router, és 2 IP kamera.
-Az ONT bridge módban van, a routerre wifi-n keresztül csak a tulajdonos mobiltelefonja, és laptopja tud csatlakozni (MAC cím szűrés van beállítva)
-A 2 kamera (Wansview NCM629, és Ezviz C3Wpro) UTP kábellel van a routerre kötve, ahol egy fix IP cím tartományból DHCP-n kapnak IP-t.A tulajdonos szerint, a mobiltelefonos app-ra jönnek riasztások, de nem látszik a videókon semmi, viszont ő hallani véli az ajtózár nyílását.
Lehetséges-e, hogy a videón a kép nem változik, de a hangja alapján mégis van mozgás a lakásban (magyarul a felvett videó buherált)? Esetleg, lehet-e bármilyen eszközzel zavarni a kamerák működését? -
vacs
Topikgazda
Dzsolo: Annke kamerához Annke rögzítő, tessék.
eihwaz: nemrég #20305 fbfro kérdezett nagyon hasonlót (nem tudom, hogy Ő vett-e valamit).
Az összefoglalóban GreenGoblin elég alapos EufyCam beszámolót írt, olvasd el.
"Lényegében annyit szeretne, hogy ha betörés, vagy bármi történik, akkor látszódjanak a történések / emberek."
Mindenki ezt szeretné, de azért ennél összetettebb a kérdés!
Milyen messze kell látni a kamerának, van-e bármi fény pl?
Nézzetek youtube teszteket is, pl LifeHackster-nélmeili: ajánlott a Reolink, de nézd meg az Annke-t is, összefoglalóban mindkettőről bőven van infó.
Z()L3: Xiaomi 360 fokos beltéri kamerából van vagy 5 fajta
Az enyém küld értesítést, de eléggé össze-vissza jönnek![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
nihill
őstag
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Synology kompatibilis kamerát keresek beltérre, wifi-set, ami kevés fénynél is elfogadhatóan lát. Olcsót keresek, gyerekfigyelésre használnám.
Mit ajánlotok? Távol-keleti is lehet, ha nem kommunikál Synology-n kívül mással.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest