Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.levente75
addikt
válasz Fotonhámozó #11701 üzenetére
Hú amindenit. Grat nagyon szép képek.
-
mikrofon
veterán
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz r.levente75 #11702 üzenetére
r.levente75, mikrofon: köszi!
Van, aki szerint ki kellene szednem a villanyoszlopokat. Én kicsit ódzkodom ettől, nem feltétlenül nyúlnék bele ennyire a képbe. Szerintetek?
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
r.levente75
addikt
válasz Fotonhámozó #11704 üzenetére
Én így hagynám, így jó.
-
mikrofon
veterán
válasz r.levente75 #11705 üzenetére
+ 1
-
rekid
addikt
Nekem is nagyon tetszik. Ki ne szedd az oszlopokat! Viszont a logót annál inkább sokkal jobb helyen van fenn mint az első képnél, nekem így nagyon beleordít a képbe.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
m3ss
veterán
válasz Fotonhámozó #11704 üzenetére
fincsi, foleg a masodik. +1 a kiszedesre.
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Fotonhámozó
senior tag
Kösz mindenkinek, akkor marad így!
Rekid: direkt került oda úgy a logó, hogy zavaró legyen. Ezt a képet feltettem olyan helyre is, ahonnan biztos le fogják tölteni mások. Nem mintha nem 2 kattintás lenne kiszedni, viszont nagy valószínűséggel olyanok fogják lenyúlni, akiknek ez is nehézséget okozna.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
rekid
addikt
-
topikk
senior tag
A villanyoszlopokért kár, egyébként nagyon tetszenek.
(kiszedni ne szedd, de azért kár érte)
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
Pöpec, ment a csillag.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
torzo
őstag
válasz D-LAN|FuRioN #11713 üzenetére
Az utolsó kivételével mind tetszik, jó perspektívákat kerestél. A második szerintem alexpos.
A többség túlszaturált számomra, de még a tűrhetőség határán belül. Szép helyek! -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Köszönöm!
Igazából kb mind az volt, másodikat a hangulat miatt hagytam meg és nem húztam rá, az volt az utolsó kép talán a vissza úton és már puhábbak voltak a fények, kb arra állítgattam a képeket amit szemmel láttam. Barlangban nehéz volt picit, mert 2-8 másodpercnél több időm nem volt egy képre, nem lehet lemaradni nagyon, rádkapcsolódik a villany... Szaturációt 1-2 képen még tuti módosítom (26,27 tuti), megerősítettél benne, próbáltam nem túlhúzni, de megtévesztő kicsit mert a kőzetek vörösesek és eléggé meleg fényű lámpákkal is vannak kivilágítva.
gergo5991 ??
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
mikrofon
veterán
válasz D-LAN|FuRioN #11716 üzenetére
A barlangosak nagyon tetszenek nekem is. Nagyon jók a képminőségek. 16-35/4-es obival készültek?
Egy kicsit nekem sötétek, szinte mind. De gondolom nem volt egyszerű... A színek meg jók... Lehet picit sok, de ha sokat visszaveszel, akkor elveszíti az szépségét szerintem....Összességében nagyon ügyes vagy
-
Marky21
aktív tag
Sziasztok!
Nem ide tartozik,de miért van az hogy a fényképezőgépen más a színe a fényképeknek(RAW) mint a lightroomba ? -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz mikrofon #11717 üzenetére
Köszönöm Igen a sel1635z obival készültek. Még mindig nagyon meggyőz ez az obi, nem bántam meg.
Hát valóban nem, de egyébként húzhatnék még rajtuk, de nem akarok, ez adja vissza a hangulatot amit ott láttam. Ha szemmel nézel körbe ott , akkor kb ennyit látsz. Kettőn a szaturáción faragok mindenképpen, egyébként valóban ha nagyon lehúzom, akkor veszik a feeling.
[ Szerkesztve ]
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
szecsgeri
tag
válasz Marky21 #11718 üzenetére
Mert a vázon más jpg beállítások alapján jeleníti meg a váz/lightroom. De a lightroom-ban tudsz válogatni a váz profiljai között is, de szerintem ez RAW képeknél teljesen lényegtelen.
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak, így dialógusunk kontinuitása megszakad, nem jön létre az argumentumok szintézise.
-
gergo5991
őstag
válasz D-LAN|FuRioN #11716 üzenetére
azt hittem hogy elloptak a keped mert ugyan ezt lattam neten csehektől más szerkesztéssel
[link]link -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz gergo5991 #11721 üzenetére
Jaaa, így már vágom. Tényleg hasonló, bár másik fa máshol, de hasonló körülmények között. Nem láttam még ezt a képet am.
Marky21 Teljesen egyszerű hiába ugyanaz a színprofil stb, más egy monitor kalibrált értéke mint a gépé. Sose fogod csont ugyanazt látni. Viszont RAW-nál nagyjából lényegtelen is, mert utólag dolgozod ki lr-ben. Más a színmegjelenítése egy OLED EVF-nek mint egy tn+fn vagy akár ips paneles esetleg még pluszban kalibrálatlan monitornak. Plusz a monitorok sok esetben főleg olcsóbb kategóriában nem is fedik le az srgb színteret nem, hogy 99, de 95%-ban sem.
-
mikrofon
veterán
válasz D-LAN|FuRioN #11719 üzenetére
Huppsz ez a haladó... én itt csak nézelődni szoktam, nem véleményezni....
-
m3ss
veterán
válasz D-LAN|FuRioN #11713 üzenetére
elso talan alloban, panoramaban vagy vhogy maskepp jobban atjonne. vagy felulrol fotozva a gyokereket. masodik alexpos. harmadik klassz 4.5.6.7. is jo. ilyen fenyek voltak bent? nem meleg kicsit a wb?
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz mikrofon #11723 üzenetére
Nembaj az, minden vélemény számít, nekem legalábbis biztos.
m3ss Van állóm is róla, benyomom majd, csak az annyira nem jött át. Panorámáztam is innen, de hiába pakolom össze, túl nagy a torzulás, nem néz ki jól. :/ Másodikat már többen mondtátok, húzok rajta meglátjuk, nekem a hangulat miatt adta sötétebb beállításon. bw-n nem igazán állítottam color efex-ben kapott brilliance/warmth- ot, így a snassz narancs ment át kicsit vörösebb árnyalatba, viszont ehez is volt inkább közel valóságban.
-
Mr.Csizmás
titán
átküldtek ide, bepimaszkodok egy hobbi-projektmunkával:
hétvégén az M3-as metrót dokumentáltam kizárólag 85-össel.[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Wa2x_
veterán
válasz Mr.Csizmás #11726 üzenetére
torzo mester számomra kicsit túlértékelte a dolgot, nekem nem jönnek át a képet, amiket linkeltél.
-
Wa2x_
veterán
Nekem ilyen: lemegyek a metróba és kattintok párat - ezzel persze nem Csizmás kollégát szeretném megbántani, de nem a haladóba való az tuti.
Utómunka se adja, kompók se, szimmetria pedig pont nincs az utolsó képen, mert kicsit oldalról lett lőve és túl magasról, de mondom, ez csak egy vélemény.
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Szerintem sem rossz képek, utolsó kettő nekem kimondottan tetszik, előtte lévők üresek kicsit és unalmasak számomra, plusz dőlnek is. Utómunka egyébként szerintem rendben van.
-
Mr.Csizmás
titán
az állomás se szimmetrikus, enyhe ívben van, mivel a nyugati előtt van a mélyvezetésű szakasz kezdetén van atomkapu, és az enyhe ívben nem ér le közvetlenül a lökéshullám. (btw azon apropóból mentem le, hogy ~1,5 hét múlva kezdődik a felújítás, és az eltűnő 90's hangulatot próbáltam rögzíteni)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Wa2x_
veterán
válasz Mr.Csizmás #11734 üzenetére
Mekkora ez a metrós galéria? Van még amit nem dolgoztál fel kép?
Ha a felújítás előtt még egyszer lemennél esetleg, én biztos lőnék hosszú záridős mozgó metrós képet, több képet a részletekről, utómunkánál a fényekre jobban figyelnék. Esetleg pár ember is lehetne rajta, ha minimál vonalon mozgunk belefér, meg a szimmetria, ami fontos lenne - de ha így van ahogy írtad, akkor ebből ennyi fog kijönni.
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #11736 üzenetére
OFF-osba csak szar zenék és rossz lányok mehetnek!!!!négy!!!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Lassú Víz
addikt
válasz Mr.Csizmás #11736 üzenetére
Ha úgy érzed, hogy ide sok, tedd a kezdőbe!
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #11726 üzenetére
Szerintem se rosszak egyatalan, en az elsot ez az utolsot talalom kicsit gyengenek, meg a kozepsot, de a masodik es a negyedik abszolut renden van foleg a masodik. A masodik minden tovabbi nelkul ebbe a topikba valo szerintem. A tobbinel azert rezeg a lec de ha ide posztolod talan jobb kritikakat is kapsz ami mindenkeppen hasznos ha tovabb kivansz fejlodni.
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Gondoltam megoszom veletek heti örömöm, epson pano awardon amatőr Built Environment / Architecture kategóriában sikerült bekerülni top50-be egy képpel. Kegyetlen jó képekkel van tele az egész verseny egyébként, aki szereti a pano képeket itt meg tudja nézni őket:
-
torzo
őstag
válasz D-LAN|FuRioN #11740 üzenetére
Gratula!
-
marcitp
őstag
Gratula!!! Nagyon komoly a felhozatal! Melyik volt a te képed?
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
mikrofon
veterán
-
Fandango
veterán
Gratulálok!
-
vond
MODERÁTOR
válasz D-LAN|FuRioN #11744 üzenetére
Jó is az a kép, nagyon. Gratula!
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Köszönöm!
-
Wa2x_
veterán
válasz D-LAN|FuRioN #11744 üzenetére
Komoly gép grat, emlékszem rá innen a csoportból.
Bedobtam volna én is ezt, ha tudom, hogy van ilyen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest