Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz randras_83 #12300 üzenetére
Jaja, csak ne lenne olyan drága ami nem rohad
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
cOxeR
Ármester
válasz randras_83 #12300 üzenetére
-
randras_83
addikt
csak aztán nehogy megálljon a küszöbben a víz.
Egyébként baba a kép, bár némi részlet nekem hiányzik a bömbi seggéből.nekem egy avensis kombim van, na abba mind a hárman, fotóscuccal együtt elférünk, igaz nem olyan virgonc az öreglány, de legalább kényelmes
https://www.flickr.com/randras83/
-
belovary
senior tag
válasz randras_83 #12307 üzenetére
Nekem is Avensisem van... Egyre több a közös dolog...
Bár gondolom neked az újabb van, én a régebbit vettem.
Amúgy írod, hogy a riporteri dolgot hagyjuk is. Ez nem értem itt mire gondolsz. Van pár ismerősöm, aki fotóriporter, és nagyon messze vannak attól, hogy drága felszerlésük legyen. Ráadásul már többen ha olyan a szitu, mobillal is nyomatják, hiszen ahová le kell adniuk, oda elég egy ramaty kép is szinte. -
randras_83
addikt
válasz Sir Riccio #12315 üzenetére
Rendberaktam a tömítést, és felszámoltam az akváriumot.
https://www.flickr.com/randras83/
-
i-sti
senior tag
-
sityak
tag
-
Balinov
titán
-
Lassú Víz
addikt
válasz Fotonhámozó #12329 üzenetére
A Hillier-tóból jött a pára
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Mercutio_
félisten
válasz total90 #12326 üzenetére
Akkor csináltam ilyen képet, amikor a színezettlencsés napszemcsimet tettem az obi elé
Ha ez toszkána, akkor ez most nemannyira
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
papaya
senior tag
válasz total90 #12336 üzenetére
Uhh, ez az alap nekem jobban bejönne, ha lenne raw is amit lehet gyúrni egy cseppet. Viszont, sokszor azt látom a képeidnél, hogy bár gyönyörű helyszíneken jársz, csak nem a megfelelő (fotós) időben, így jellemzően napközbeni (kemény) fényekkel operálsz. Jól gondolom, hogy a túrák során inkább a kirándulás a 1st priority, nem pedig a fotózás?
[ Szerkesztve ]
-
total90
Topikgazda
válasz papaya #12338 üzenetére
Legtöbbször egy napig vagyok egy helyen és ha velem van az időjárás, ha nem, akkor is fotózok. Tudom, sokszor jobb lenne kivárni, de ha sürget az idő, akkor nincs más megoldás.
Sokszor bánom, hogy nincs 2-3 napom egy helyre, de ez van. Pl. legutóbb Rómából indultam és Firenzéig 3 hét alatt bejártam amit lehet és fotóztam amit lehet.
Ezeken a túrákon lementem, hogy mi az a hely, ahova majd megint el akarok menni és jobban körbefotózni, de sokszor inkább megyek valami új helyreA fotózás nekem hobbi, de ennek ellenére jól kihasználom a benne rejlő lehetőségeket és mondhatni, hogy elég szép pénz összejön belőle. Az, hogy a túra az elsődleges-e, arra azt mondom, hogy nem, mert kb. el nem mennék túrázni a fotós cuccaim nélkül
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
vihartigris
őstag
válasz total90 #12340 üzenetére
Hirtelen a nikon repülős kép jutott eszembe.
bármi reciproka a semmi
-
total90
Topikgazda
válasz vihartigris #12341 üzenetére
Gondoltam rá, hogy odashoppolok egy repcsit
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
*Ropi*
félisten
Ha esetleg érdekel valakit: a Bazilike előtt Máté Bence kültéri kiállítása látható.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
marcitp
őstag
akkor már ba...zál oda, kettő repcsit PS-olj!! rögtön egyedi lesz!
bocs, Total-nak ment volna.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
belovary
senior tag
Ezek mekkorák!!!
Pomnt ezt akartam írni, hogy a repcsi az már sablonos, valami eszeveszett baromságot kell akkor már. -
vond
MODERÁTOR
Annyi esze nem volt már, hogy rendesen körbevágja a repülőt.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Lassú Víz
addikt
Végig kell olvasni a cikket. Meg tudta volna csinálni. A magam részéről elfogadom a bocsánatkérését. Azt sosem fogjuk megtudni, hogy hogyan alakult volna a történet, ha nem bukik le. Úgy vélem tanult belőle, remélem más is. Mindannyian hibázunk valahol, valamikor, valamiben.
A kiemelések most én tettem bele.
Update: we just received an explanation from Chay Yu Wei
"Like one user commented, I was on a photo walk in Chinatown and I chanced upon that set of ladders. I snapped a picture of it, and subsequently felt that a plane at that spot would make for an interesting point of view. Hence, I inserted the plane with PicsArt and uploaded it to Instagram. That’s how I use Instagram, sometime it’s to showcase the work I’m proud of, sometimes just to have fun. This case, that small plane was just for fun and it was not meant to bluff anyone. I would have done it with photoshop if I really meant to lie about it, but no, it was a playful edit using the PicsArt app and uploaded to Instagram. When my friends commented with some questions, I also answered it jokingly, saying it’s the last flight of the day and saying it was my lucky day that I did not wait too long. At that time, of course everyone who read it took it as a joke, before this issue arrived and it is taken seriously.
However, I made a mistake by not keeping it to Instagram as a casual social media platform. I crossed the line by submitting the photo for a competition. I meant it as a joke and I’m really sorry to Nikon for disrespecting the competition. It is a mistake and I shouldn’t have done that. I also shouldn’t have jokingly answered Nikon that I caught the plane in mid-air and should have just clarified that the plane was edited in using PicsArt. This is my fault and I sincerely apologise to Nikon, to all Nikon Photographers, and to the photography community as general.
This has been a great lesson to me, and I hope I will be a wiser person to use this as encouragement to polish my photography skill. Thank you for taking the time to read this, and I also appreciate all the supports from friends around me.”
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest