Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz #04441088 #128632 üzenetére
Az a 7 nap alatt majdnem 7 kg mínusz egy kicsit soknak tűnik nekem, nem lehet, hogy a nagy része víz?
Ahogy látom, ez egy felüléseket végeztető app... persze bármilyen mozgás jobb, mint a semmi, de inkább egy rendes edzést kéne csinálnod.
Kötelező olvasmány: Sárga Kapszula
-
Zola007
veterán
válasz #04441088 #128634 üzenetére
"elmúlt héten napi 1 tányér levesen és egy szendvicsen kívül semmit nem eszem"
"Ásd magad" akció van a temetőben vagy mire ez az értelmetlen koplalás?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Aventador91
őstag
válasz #04441088 #128636 üzenetére
egy kis idő és túlleszel rajta. tavaly ilyenkor én is ilyen helyzetben voltam. ne sajnáld magad. és ne azért akarj változtatni magadon hogy hátha úgy visszaszerzed a csajt/nőt. mert nem fogod. csak szólok. kapard össze magad, és senki mással ne foglalkozz magadon kívül. dolgozz sokat, gyúrd ki magad és jöhetnek a csajok újra
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Ukrajnai háború
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok