Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz Woodslave #80045 üzenetére

    kardióról volt szó, nem guggolásról

    Egyébként a test reggel dehidratált, zsíralapú anyagcserén van, ízületek hidegek, izmok sarcomerhossza 6-8 órányi mozdulatlanság után ideiglenes meg van rövidülve
    Ez pedig a kardiónak nem kedvez, mert a tényleges kardió tartományban már az energia jelentős része nem zsírból származik, hanem 40-80% szénhidrátból.
    Ízületek, izmok bemelegítését nem taglalnám
    Dehidratáltra meg jó példa, hogy ha megfigyeled, reggel megihatsz 3-5 bögre vizet, de 2-3 órán belül akkor sem fogsz menni vizelni. Mert akkor zajlik le a vízterek újraeloszlása a szövetek között.

    Mondjuk nekem már az is elég érv, hogy a profi sportolók és olimpikonok (nem testépítők) nagy része kezd átszokni a reggeli edzésről.

    Már amennyiben tényleg kardióról beszélünk, de én szeretek a helyükön használni a fogalmakat, mert egyébként csak egy ..szott nagy halandzsa lesz az egész.

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák