Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz Ijk #71125 üzenetére

    Hát beszélhetünk az én formámról is, de én nem fikázni akartalak, hanem határozottan emlékszem, hogy voltak jobb képek is rólad, de már hiába kerestem vissza, nem elérhető. Csak meglepődtem, hogy milyen képet linkeltél, amikor sztem vannak rólad jobbak is és arra mondtam, hogy betehetnéd azokat újra.

    Kioktatnod sem kell, én már 15 éves korom óta benne vagyok ebben a sportban, vagyis sztem kb 2x annyi ideje, mint te. Tisztában vagyok vele, hogy mi a helyzet ebben a sportban.
    Amúgy nekem is kb 5 év edzés után volt meg a csúcs, azóta mondanám, hogy stagnálok, de nem igaz, mert messze nem vagyok olyan jó már, mint akkor. Csak akkor beütött két súlyos sérülés, nagyjából egyszerre és onnantól már nem tudtam úgy edzeni, mint előtte.
    És nem vagyok aktív kokszos (ha az lennék jobban néznék ki :D), volt régebben egymás utáni 2 évben 2 rövidebb kúrám. Ezek a közvetlen tapasztalataim, de elég sok srácot ismerek/edzettem együtt stb. akik sokat és sokfélét használtak, így közvetett tapasztalatom is van róla elég.

    Márciustól kezdem az on-szezont, majd akkor rakosgatok be képeket arról, hogy hogy alakul a dolog. Mert megértem, ha valaki szkeptikus olyannal szemben, aki nem bizonyította az ő szeme láttára, hogy tudja is azt, amiről beszél.

Új hozzászólás Aktív témák